ПРЕДИМСТВОТО ДА КАРАШ БМВ
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
ostrieto написа:пичове извинявайте ако съм ви обидил с нещо но като погледнете реално
всякакви "народни коли" и "раждилки" бият вашите прехвалиени баварци
не мога да разбера защо всеки като си купи някоя 318-ка си мисли че кара спортна кола...а всъшност всякви голфчета и астри го правят луд и щастлив на всеки светофар
1. 318 не е спортна кола
2. при регистрацията що кликна че имаш 13 години лъжльо такъв?

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
казвам че хората които я карат мислят че е спортна тя по скоро е инвалидна количка с моторче,ама те и другите тройки не са малко спънати само едно М3 дето има свясно
Последна промяна ostrieto на 04 Ное 2005, 12:14, променена общо 1 път
коли като БМВ, Ауди и Мерцедес не са направени за да се ръчкат с разни пубертети по светофарите. Това са хубави и луксозни автомобили който правят впечатление на хубавите жени и дават кеф от карането им. Така че my friend взимай си това което караш (ако въобще караш нещо
) и бегай в някое училище да занимаваш седмокласничките с твойте "ръчки"

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Re: ПРЕДИМСТВОТО ДА КАРАШ БМВ
ostrieto написа:Предимствота да караш БМВ:
1 седмица караш - 2 месеца правиш
Всеки път когато го поправиш хората мислят че имаш нова кола защото забраваят кога за последно са те видяли да го караш.
Тебе лично някой кара ли те да се купиш БМВ, ако въобще можеш да си купиш нещо. Айде бегай фърли 2 зара и пий една боза.

не карам БМВ ама ти що дойде да сереш в този форум? Има доста хора които се интересуваме от марката, но това не значи да серем тук ...
Приятелю, както и астрите и голфовете си имат слаби модели така и БМВ са си направили по-общодостъпни модели които да бъдат на разположение на хора които търсят примерно по-нисък разход!
Айде със здраве...
Приятелю, както и астрите и голфовете си имат слаби модели така и БМВ са си направили по-общодостъпни модели които да бъдат на разположение на хора които търсят примерно по-нисък разход!
Айде със здраве...
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
ostrieto написа:Мисълта ми е че не емблемата прави колата вървежна,както повечето фенове на БМВ мислят...
извинявай че ти го казвам ма верно си тъп

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ostrieto написа:Мисълта ми е че не емблемата прави колата вървежна,както повечето фенове на БМВ мислят...
А бе пич ти някога качвал ли си се в БМВ та бълваш такива простотии тук?Я бегай при мама да сучеш

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Пичове, спрете да му обръщате внимание просто
Хора и мнения всякакви. Той не е длъжен да споделя нашето, а ние не сме длъжни да му отваряме очите

Хора и мнения всякакви. Той не е длъжен да споделя нашето, а ние не сме длъжни да му отваряме очите

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- Новини
-
ostrieto
Съмнявам се, че не ти е минало през ума, че с подобна тема ще провокираш много от хората тук. Едно от правилата на този форум гласи "да не дразниш лъва в неговата клетка". Съветвам те да го спазваш, ако имаш желание да си участник тук.
За това, което си написал - въобще няма да го коментирам при положение, че дори нямаш аргументи. За вбъдеще си мери приказките тук и всеки път, когато искаш да напишеш нещо си припомняй, че това е БМВ форум за БМВ фенове.
П.С. Няма да е лошо да преразгледаш знанията си за значението на думата "спортна" що се отнася до автомобил.
Съмнявам се, че не ти е минало през ума, че с подобна тема ще провокираш много от хората тук. Едно от правилата на този форум гласи "да не дразниш лъва в неговата клетка". Съветвам те да го спазваш, ако имаш желание да си участник тук.
За това, което си написал - въобще няма да го коментирам при положение, че дори нямаш аргументи. За вбъдеще си мери приказките тук и всеки път, когато искаш да напишеш нещо си припомняй, че това е БМВ форум за БМВ фенове.
П.С. Няма да е лошо да преразгледаш знанията си за значението на думата "спортна" що се отнася до автомобил.

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Колега всеки сам си избира каква кола щте си купи и кара след това.
БМВ наистина може да не е обективна покупка като разход на гориво но откъм здравина ше ме извиняваш, подържай я в добро състояние, слагай хубави части и тя щте ти се отплати (те астри и голфове кво да не са вечни). Като начин на управление и удоволствие при каране също. Аз карам такава 318 и не съм я купил да се състезавам. Купил съм си кола от тази марка защтото харесвам колите които тя предлага, цената ме устройва и 318 защтото и разхода не ме претеснява. Погрешно схващане е, че всеки с БМВ е състезател просто самата кола предразполага към по голяма скорост и трудно човек може да устои
. За дръпки по улиците нека ме бегат не ми пречат те след 5 години щте се разпаднат а аз пак щте си се возя на бавната 318. Следващата ми кола пак щте е с тази емблема но по висок клас просто привикне ли веднъж човек на хубаво трудно се отказва
.
БМВ наистина може да не е обективна покупка като разход на гориво но откъм здравина ше ме извиняваш, подържай я в добро състояние, слагай хубави части и тя щте ти се отплати (те астри и голфове кво да не са вечни). Като начин на управление и удоволствие при каране също. Аз карам такава 318 и не съм я купил да се състезавам. Купил съм си кола от тази марка защтото харесвам колите които тя предлага, цената ме устройва и 318 защтото и разхода не ме претеснява. Погрешно схващане е, че всеки с БМВ е състезател просто самата кола предразполага към по голяма скорост и трудно човек може да устои

Ма много ме кефи тази кола!!!

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2