ПРЕДИМСТВОТО ДА КАРАШ БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 04 Ное 2005, 11:57

ostrieto написа:пичове извинявайте ако съм ви обидил с нещо но като погледнете реално
всякакви "народни коли" и "раждилки" бият вашите прехвалиени баварци
не мога да разбера защо всеки като си купи някоя 318-ка си мисли че кара спортна кола...а всъшност всякви голфчета и астри го правят луд и щастлив на всеки светофар :mhihi:

1. 318 не е спортна кола

2. при регистрацията що кликна че имаш 13 години лъжльо такъв? :evil:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Потребител
Аватар

Мнение от ostrieto » 04 Ное 2005, 12:10

казвам че хората които я карат мислят че е спортна тя по скоро е инвалидна количка с моторче,ама те и другите тройки не са малко спънати само едно М3 дето има свясно
Последна промяна ostrieto на 04 Ное 2005, 12:14, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nicco » 04 Ное 2005, 12:12

коли като БМВ, Ауди и Мерцедес не са направени за да се ръчкат с разни пубертети по светофарите. Това са хубави и луксозни автомобили който правят впечатление на хубавите жени и дават кеф от карането им. Така че my friend взимай си това което караш (ако въобще караш нещо :mhihi: ) и бегай в някое училище да занимаваш седмокласничките с твойте "ръчки" :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Re: ПРЕДИМСТВОТО ДА КАРАШ БМВ

Мнение от Lucky » 04 Ное 2005, 12:12

ostrieto написа:Предимствота да караш БМВ:
1 седмица караш - 2 месеца правиш
Всеки път когато го поправиш хората мислят че имаш нова кола защото забраваят кога за последно са те видяли да го караш. :D

Тебе лично някой кара ли те да се купиш БМВ, ако въобще можеш да си купиш нещо. Айде бегай фърли 2 зара и пий една боза. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Ное 2005, 12:14

не карам БМВ ама ти що дойде да сереш в този форум? Има доста хора които се интересуваме от марката, но това не значи да серем тук ...

Приятелю, както и астрите и голфовете си имат слаби модели така и БМВ са си направили по-общодостъпни модели които да бъдат на разположение на хора които търсят примерно по-нисък разход!

Айде със здраве...

Потребител
Аватар

Мнение от ostrieto » 04 Ное 2005, 12:18

Мисълта ми е че не емблемата прави колата вървежна,както повечето фенове на БМВ мислят...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 04 Ное 2005, 12:24

ostrieto написа:Мисълта ми е че не емблемата прави колата вървежна,както повечето фенове на БМВ мислят...

извинявай че ти го казвам ма верно си тъп :confused:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 04 Ное 2005, 12:29

ostrieto написа:Мисълта ми е че не емблемата прави колата вървежна,както повечето фенове на БМВ мислят...

А бе пич ти някога качвал ли си се в БМВ та бълваш такива простотии тук?Я бегай при мама да сучеш :1:

Потребител
Аватар

Мнение от ostrieto » 04 Ное 2005, 12:32

пич когато аз съм карал баварка сигурно все още си се возил на задната седалка на москвича на татко ти така че не говори глупости

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 04 Ное 2005, 12:35

То започна а ме дразни :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sve » 04 Ное 2005, 12:41

До ostrieto:

Колега, явно си объркал тотално мястото където да прекарваш свободното си време. Айде приключвай с детинщините тук, отивай в тунинг.бг да се забавляваш, а всички тук ще се направиме че не сме ти виждали "размислите".
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 04 Ное 2005, 12:46

Пичове, спрете да му обръщате внимание просто ;)
Хора и мнения всякакви. Той не е длъжен да споделя нашето, а ние не сме длъжни да му отваряме очите ;)
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 04 Ное 2005, 12:51

ostrieto
Съмнявам се, че не ти е минало през ума, че с подобна тема ще провокираш много от хората тук. Едно от правилата на този форум гласи "да не дразниш лъва в неговата клетка". Съветвам те да го спазваш, ако имаш желание да си участник тук.

За това, което си написал - въобще няма да го коментирам при положение, че дори нямаш аргументи. За вбъдеще си мери приказките тук и всеки път, когато искаш да напишеш нещо си припомняй, че това е БМВ форум за БМВ фенове.

П.С. Няма да е лошо да преразгледаш знанията си за значението на думата "спортна" що се отнася до автомобил. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 04 Ное 2005, 12:51

Колега всеки сам си избира каква кола щте си купи и кара след това.
БМВ наистина може да не е обективна покупка като разход на гориво но откъм здравина ше ме извиняваш, подържай я в добро състояние, слагай хубави части и тя щте ти се отплати (те астри и голфове кво да не са вечни). Като начин на управление и удоволствие при каране също. Аз карам такава 318 и не съм я купил да се състезавам. Купил съм си кола от тази марка защтото харесвам колите които тя предлага, цената ме устройва и 318 защтото и разхода не ме претеснява. Погрешно схващане е, че всеки с БМВ е състезател просто самата кола предразполага към по голяма скорост и трудно човек може да устои ;) . За дръпки по улиците нека ме бегат не ми пречат те след 5 години щте се разпаднат а аз пак щте си се возя на бавната 318. Следващата ми кола пак щте е с тази емблема но по висок клас просто привикне ли веднъж човек на хубаво трудно се отказва ;) .
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Основен Форум