Въпроси към IS Тийм-а , а и не само

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 25 Сеп 2005, 19:09

bravo написа:мерси на всички , аз пак си потъвам в депресия :bcry:

еми горе долу мисля 4е БГ е по добрия вариант за теб за покупката.

Само за пример моита 316ка е на инвалид, пла6тал съм я 800 евро, но после като се понасъбраха разходите стана в бг с регистрацията 4300лв. като с сменят консумативите и про4ие си е 5000 без да съм пла6тал мито.

а ина4е идеята колата да ти е регистрирана в БГ а да кара6 в ДЕ съм я прегърнал с 2 ръце. Не пла6там ГО в бг, а само зелена карта, винетка съ6то не ми трябва. Така 4е около 700- 800 лв на година.

Успех в на4инанието и ако ре6и6 а кара6 с бг номера в ДЕ ми се обади да те светна за някои детаили. ;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 25 Сеп 2005, 19:43

Dr.Schnaps написа:...а ина4е идеята колата да ти е регистрирана в БГ а да кара6 в ДЕ съм я прегърнал с 2 ръце. Не пла6там ГО в бг, а само зелена карта, винетка съ6то не ми трябва. Така 4е около 700- 800 лв на година.

Успех в на4инанието и ако ре6и6 а кара6 с бг номера в ДЕ ми се обади да те светна за някои детаили. ;)
Еми аз съм решил да карам с ДЕ номера в БГ... Мен ще ме светнеш ли, плийз? Тайничка среща при г-н Шумов на шльоковица (от мен)! :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум