Моля, вижте спешно ми е !!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Исках да попитам, защото новият ДТМ Мерцедес е страшно бърз(от 0 до 100 км. за 3,9 сек, 600 к.с. и т.н)И за това попитах, кое е най-бързото БМВ.
Не ми трябва прототип, а кола която е обикновенна-така да кажа.
Та моля ви се, кажете ми най-бързото БМВ за което сте чували, освен М6 за нея знам.
И също така имам един друг въпрос, коя е по-бърза серийна кола БМВ или МЕРЦЕДЕС, и защо?
Благодаря ви за вниманието!
Не ми трябва прототип, а кола която е обикновенна-така да кажа.
Та моля ви се, кажете ми най-бързото БМВ за което сте чували, освен М6 за нея знам.
И също така имам един друг въпрос, коя е по-бърза серийна кола БМВ или МЕРЦЕДЕС, и защо?
Благодаря ви за вниманието!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми щом да не е прототип, ще ти кажа едно, то не е изцяло БМВ, това е съвместната разработка на Макларън (преди да се свържат с Мерцедес) и БМВ двигател, при него ускорението от 0-100 става за 3,1сек това са пистови данни, демек не производствена характеристика, а реален резултат 

Обикновенн-а кола ти говоря, знам че макларън ф1 ускорява за 3,1 и е с двигател на БМВ.
Аз, искам да ми кажете за обикнновена кола, няма ли някъв М-power, който е супер звер, нещо такова.
Аз, искам да ми кажете за обикнновена кола, няма ли някъв М-power, който е супер звер, нещо такова.
Последна промяна muhaha на 18 Юли 2005, 22:52, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:19, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:19, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
muhaha написа:Демек, мерцедес са по-бързи коли от БМВ ?
Ми мнооо ясно бе човек ти сега ли го разбра това . Бенца му е майката тва СЛР , тва ДТМ къртят бордюри яко . Заеби ги тия бими неразбра ли че те бързи коли не правят . Виж ако искаш кожа , ел. всичко и т.н. тва е БМВ

П.П. Мерцедеса ДТМ не е мнго сериен и струва около 200 000 ЕУР до колкото помня .
Макларън Ф1 щом не те остройва незнам . . . почни да търсиш друг конкурент за Мерцедес , Ваерон например ......
ако те интересува само за спортните бими правени някога ти пускам следните данни и моля ви някой да сметне за колко е правело 0-100 км/ч че това е няй-важния показател в крайна сметка , а точно той на мен ми обягва незнайно защо....
Leistung: 870 - 1100 PS je nach Ladedruck
Leergewicht : 500 kg
Hochsgeschwindigkeit : 340 km/h[/b]
Карал го е небезизвестният Нелсон Пикет и това 1985 година
ма да не те бърка Мерцедес му е майката

Най-мразя да съм прав!!!
bravo написа:muhaha написа:Демек, мерцедес са по-бързи коли от БМВ ?
Ми мнооо ясно бе човек ти сега ли го разбра това . Бенца му е майката тва СЛР , тва ДТМ къртят бордюри яко . Заеби ги тия бими неразбра ли че те бързи коли не правят . Виж ако искаш кожа , ел. всичко и т.н. тва е БМВ![]()
П.П. Мерцедеса ДТМ не е мнго сериен и струва около 200 000 ЕУР до колкото помня .
Макларън Ф1 щом не те остройва незнам . . . почни да търсиш друг конкурент за Мерцедес , Ваерон например ......
ако те интересува само за спортните бими правени някога ти пускам следните данни и моля ви някой да сметне за колко е правело 0-100 км/ч че това е няй-важния показател в крайна сметка , а точно той на мен ми обягва незнайно защо....
Leistung: 870 - 1100 PS je nach Ladedruck
Leergewicht : 500 kg
Hochsgeschwindigkeit : 340 km/h[/b]
Карал го е небезизвестният Нелсон Пикет и това 1985 година
ма да не те бърка Мерцедес му е майката
Аз питам, защото тука спорим с приятелчета, нали аз казвам, че БМВ е най-бързата серийна кола от мерцедес и т.н.
Та видях, ДТМ , СЛР и направо ми изкочиха очите, за това питам дали има по бързо БМВ от това освен МАКЛАРЪН и прототипа на БМВ.
Зависи какво разбираш под "бърз" само направо ли?Или на писта
ЦЛК ДТМ е в ограничена серия ,само 100 бройки ако се не лъжа ,така че недей го причислявай към серийните мерцедеси...Ако става въпрос за газ от 0 до колкото може ,за серийни коли не някви тунинги СЛ65АМГ(като не броим СЛР-а) е най-бърз...направо е по-бърз и от М6...Обаче на пистата нещата са съвсем различни

ЦЛК ДТМ е в ограничена серия ,само 100 бройки ако се не лъжа ,така че недей го причислявай към серийните мерцедеси...Ако става въпрос за газ от 0 до колкото може ,за серийни коли не някви тунинги СЛ65АМГ(като не броим СЛР-а) е най-бърз...направо е по-бърз и от М6...Обаче на пистата нещата са съвсем различни

But does a human form display to those who dwell in realms of day
muhaha написа:Аз питам, защото тука спорим с приятелчета, нали аз казвам, че БМВ е най-бързата серийна кола от мерцедес и т.н.
Не знаех, че вече и в пясъчниците има интернет

... да не се засегнеш нещо сега.
bravo написа:Само едно не ми е ясно как така McLaren SLR е Mercedes ,a McLaren F1 не е BMW.
Зависи явно кой какво е произвел от колата.... знам ли!?

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bravo написа:Мисля че пропуснахте нещо.....
Тази значка я има както на F1-то така и на SLR-а
Само едно не ми е ясно как така McLaren SLR е Mercedes ,a McLaren F1 не е BMW.
П.П. Това за мен си остава най-нечовешкия , най-перверзния , най-злобния "автомобил" за всички времена .
Ми това дали е БМВ зависи от гледната точка, според мен е БМВ!
1. Тази кола е направена за ознаменуване на спортните успехи на Макларън-Хонда във Формула 1, но въпреки това, двигателя е БМВ, а двигателя според мен е сърцето на колата.
2. Съвременния Макларън СЛР е създаден за да измести предшественика си Макларън Ф1, но от показателите се вижда, че освен себе си друг няма да измести, защото е с друго сърце (Мерцедес)!
3. Освен Макларън и БМВ, в разбработката на тази кола участват и други компании, като например Кенууд за изработката на Аудио системата, така че тва погледнато по този начин не е нито БМВ, нито Макларън, а просто автомобил №1!
В крайна сметка, незнам каква кола е, но се задвижва от БМВ и това е най важното, защото ако не е със сигурност поне половин БМВ

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3