Пак я разбиха
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Cobra написа:Неможе бате казах ти че то на късмет,докат тръгнем да се викаме става много време,а така кат' го видиш направо го подкарвам с 9-ката и да ми яде ... после да е инвалид дрогата гадна,пък да ми разбиват пак колата колкото искат след това!
E то кат ги фанете не ги ли бийте цяла нощ

Едно време така в Ловеч кат фанехме някой манго на покрития мост на прибиране от дискотека по 3- 4 часа тренировка си правехме.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
боклуци.На маика ми от голф4ето и 3-ка вчера и свалили стуклото на халогена а то халогени няма д**ба и мършите
ТДС - Турбо Див Селянин
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
влизам си в колата гледам чисто ми стъклото подухва ветар гледам няма ми стклото
. свалили са го за 15мин. без да се включи алармата. хвана ли ги ша им чупа ръчичките ама нейсе и те са специалисти и бегат барзо. само веднаж хванахме пред блока двама дето сваляха един диф и беха под колата. докато дойдат куките колко бой отнесоха само те си знаят. па и куките не пропуснаха случая да се отбележат
ама става редко....

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
на един приятел се опитаха да му вземат касетофона от Рав 4-ката не мога да разбера с ква цел оригинален касетофон ма за касмет го хванал у колата още докато е и като го свали на земята вика "ритах го докато спря да мърда" ма късмет е извадил че го е хванал в колата. Случката в студенски град се е разиграла

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Моите саболезнования, и аз пострадах миналата седмица JVC KD412 такмо си го бях купил миналиа месец не му се бях нарадвал даже
и пак на центъра посред бял ден докато бях на стадиона за мача България : Харватска (двойна мъка - тежък ден имах) явно знаят хората че не мога да си взема панела със мен на стадиона - абе да мрат в лайна пожелавам им да харчат "крадените" пари вав затворническата лафка и по болници!!!

SGV
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
L.e.x.x. написа:На мен миналия месец ми откраднаха касетофона ELITE s MP3 230лева
го плащах.С мъка бях събрал парите и с още по-голяма мъка го оплаках.Сега разбирам че 4 месеца са доста време за един касетофон.
ЕГА Им СТИГНЕ ГАДОВЕ![]()
![]()
![]()
![]()

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Мога да ви дам една идейка. Отивате в магазин за рибарски принадлежности и купувате най-евтините куки-тройки. Ама по-големички и повечко. Майка ви(баба ви) шие две възглавнички с цвета на тапицерията. Зашивате вътре куките(всяка на различна посока) и мятате възглавничките на предните седалки. И чакате.
П.С. Гледайте да не забравяте да ги махате преди да седнете, че много боли.
П.П.С. Системата е изпробвана неколкократно и действа безотказно

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа:Мога да ви дам една идейка. Отивате в магазин за рибарски принадлежности и купувате най-евтините куки-тройки. Ама по-големички и повечко. Майка ви(баба ви) шие две възглавнички с цвета на тапицерията. Зашивате вътре куките(всяка на различна посока) и мятате възглавничките на предните седалки. И чакате.![]()
![]()
![]()
Е това ме кефи. Няма по-добро от народните мъдрости (народната медицина).

Последна промяна Niky Georgiev на 13 Юни 2005, 13:22, променена общо 1 път
Niky Georgiev
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Мисля, че и с камерки би могло да се понаправи това-онова, в зависимост от паркинга. Виждах наскоро на изложение в НДК - такива за нощно следене - $ 30-40 с автоматична активация на записа при засичане на движение... и някаква карта за PC трябваше - около 100 лв. Чувал съм от майстори, че обемния датчик монтиран към някои аларми не върши много работа - дава доста фалшиви сигнали.
Niky Georgiev
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TheBoss написа:Мога да ви дам една идейка. Отивате в магазин за рибарски принадлежности и купувате най-евтините куки-тройки. Ама по-големички и повечко. Майка ви(баба ви) шие две възглавнички с цвета на тапицерията. Зашивате вътре куките(всяка на различна посока) и мятате възглавничките на предните седалки. И чакате.![]()
![]()
![]()
Tфа е идея ама ко мой да се напрай като в "Шанкайски сюрприз" да го държат кукичките там докато дойда.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Добра идея бате,ама не става за моя случай
Те никога не успяват да я отключат щото щифтовете потъват във вратите,а само ми трошат стъклата и провесени през врата мъчат да краднат квото могат,ама то си е най-добре човек да си го търси при дядката на Кирков,там ако не твойто се ще се сбиеш за некое Пионерче

Те никога не успяват да я отключат щото щифтовете потъват във вратите,а само ми трошат стъклата и провесени през врата мъчат да краднат квото могат,ама то си е най-добре човек да си го търси при дядката на Кирков,там ако не твойто се ще се сбиеш за некое Пионерче

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3