БМВ се отказва от М версия на Z4

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Мар 2009, 23:04

То остава и на А класата да ги сложат :mhihi:
А относно "The Hmax era is over" - на това дори и DACIA няма да се вържат.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2009, 11:08

Overburner - NX написа:То остава и на А класата да ги сложат :mhihi:
А относно "The Hmax era is over" - на това дори и DACIA няма да се вържат.

Изобщо няма да се учудя ;)
Нека всичките да ги направят по 1000 к.с. все същите дървета ще си останат на пътя ,нека то това има и своята благородна кауза - спокойния сън на човека купил си прилична еднофамила къща на 4 колела :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Мар 2009, 11:25

вече (или по скоро пак) има осфен бързи и завиващи 'цедеси.. едно цлк блек може да отупа адски много коли и май почти всички БМВта :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2009, 11:38

Ама тука такива няма много , само един виждам в движение иначе Ес класите рулират а те много завиват :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ се отказва от М версия на Z4

Мнение от eraziel » 13 Окт 2009, 15:03

И кога някои хора ще осъзнаят, че когато си купуваш кола от класа на 7ма серия С-класс А8 и т.н. как завива не е точно най-важното нещо на света за всеки...
In Ban We Trust!

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 14 Окт 2009, 0:52

Значи по темата засега са се тказали,но както помним всички нямаше да има ///M автомобили 4x4,с автоматична скоростна кутия и турбо но както видяхме всички тези автомобили или по ското SAV-ве се появиха и то от ///М подразделението под имената X5M и X6M.Така че ... имайте търпение нека да видим какво ще направят и какво ще изкарат и тогава да коментираме :mhihi:
Niki Lauda

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 14 Окт 2009, 12:36

Дано да направят М-ка.Колкото и да е голяма кризата няма как да не се карат мощни коли.Все пак тях ги купуват хора,които не са в криза :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re:

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Окт 2009, 15:40

add1cted написа:Може да си променят малко възгледите върху М подразделението, но V6 двигател не вярвам да доживеем от БМВ!

преди 2-3 години бях чел едно интервю, в което имаше въпрос защо от БМВ продължават да се инатят и правят шест цилидровите мотори редови а не V-образни, отговора беше нещо от сорта (цитирам по памет):

"Още не сме достигнали предела на редовия шестак, когато го направим и изцедим всичко от него - ще минем на V-oбразни двигатели"

знае ли човек.. може тоя момент да е настъпил :roll: :roll:

относно войната за конски сили... все някога и тази "надпревара" трябва да спре... както започнаха да ограничават скоростта на 250км/ч, просто е безумие да продължават в същия дух.. какво ще стане след 2-3 години ? ще правят коли от по 2000 конски сили ли ? това е безумие...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Окт 2009, 20:51

...идва войната на въртящия момент ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 14 Окт 2009, 21:38

а ще дойде ли момента когато всичките тия коне и Nm ще могат да се сложат на асфалта?
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Окт 2009, 9:41

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Re:

Мнение от IAV » 30 Окт 2009, 15:05

SlipKnoT написа:вече (или по скоро пак) има осфен бързи и завиващи 'цедеси.. едно цлк блек може да отупа адски много коли и май почти всички БМВта :)

Не знам за CLK но има един CLS BRABUS които като ми гледах тестовете настръхнах,350 на километраж без ограничител и от 230 се изстреля като куршум!Но и цената му е приатна мисля че беше 350к евра!
BMW Service Team

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 30 Окт 2009, 18:35

IAV написа:
SlipKnoT написа:вече (или по скоро пак) има осфен бързи и завиващи 'цедеси.. едно цлк блек може да отупа адски много коли и май почти всички БМВта :)

Не знам за CLK но има един CLS BRABUS които като ми гледах тестовете настръхнах,350 на километраж без ограничител и от 230 се изстреля като куршум!Но и цената му е приатна мисля че беше 350к евра!

Казва се Brabus Rocket и държеше известно време рекорада за скорост на сериен седан.......докато от G-Power не изкараха тяхното BMW M5 Hurricane с 367.4км/ч......
По темата: Никъде за сега обаче не се говори дали ще има Z4 coupe?Някой чувал и чел ли е нещо по въпроса?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Окт 2009, 14:49

jorkata3 написа:
IAV написа:

Казва се Brabus Rocket и държеше известно време рекорада за скорост на сериен седан.......докато от G-Power не изкараха тяхното BMW M5 Hurricane с 367.4км/ч......
По темата: Никъде за сега обаче не се говори дали ще има Z4 coupe?Някой чувал и чел ли е нещо по въпроса?

Никога не е държал рекорда за СЕДАН , защото е КУПЕ . Брабус Рокет обаче , лошо го отнесе от Хърикейн Нардо РС , въпреки че е седан и съответно със малко по-лоша аеродинамика :twisted:

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 04 Ное 2009, 19:10

jorkata3 написа:
IAV написа:

Няма да има купе заради твърдия покрив... Тия дебили от БМВ да вземат да се концентрират върху намаляване на теглото на хафтомобилите... Новото е слон в сравнение с моето, което пък е по-тежко от зед3...
Power is Nothing Without Insanity

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум