товароносимост на е30, е34 и е36 туринг ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 05 Дек 2004, 23:08

Azrail написа:Хахахахахахахаха, ще му благодариш я, като си нямаш Google...
Ама не, според мен въпросът е да се пусна цяла тема, да се види кой колко псувни знае, употребени по адрес на хората, на които не им се занимават с простотии и на хубавия форум... Че защо ти е да се поразтърсиш малко, като някой друг може да го направи това вместо теб???

квото и да питам - "търси в гоогле..." ми търсих ве - и намерих тоя форум... пишеше "Българският сайт за Българските БМВ ентусиасти..."
а кат влязох вътре пък пише "официален форум" и си рекох "е тука ще намеря информация..." а кво намирам ? едно завоалирано "да го духаш"....
щом трябва да търся информация от други места вече много сериозно започвам да се замислям какъв е смисъла от тоя форум....

:OT: Ако ти е толкоз голям зор за темата - изтрийте я... изтрийте и всички теми който съм писал... за мен важно е да намеря информацията която търся... ама тва явно някой разбирковци няма как да го разберат... "аз съм чел книжки - аз рабирам от коли... аз съм бахти големеца... ся ще се присмивам на всички непросветени в автомобилостроенето, щот съм голям гъзар... вижте ме кой съм аз... пък тез дет не разбират сичките са някви жалки комплексарчета и само задават тъпи въпроси..."

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Дек 2004, 23:08

Toва в "гоогле" е работа за 3 минути и за времето, за което пишеш едно заядливо мнение, можеш да намериш 10 пъти по-обстойна информация от тази, която прочете тук.
Peace.
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 06 Дек 2004, 16:14

Azrail написа:Toва в "гоогле" е работа за 3 минути и за времето, за което пишеш едно заядливо мнение, можеш да намериш 10 пъти по-обстойна информация от тази, която прочете тук.
Peace.

една малка подробност - АКО ЗНАМ ТОЧНИТЕ ТЕРМИНИ С КОИТО ДА ТЪРСЯ....
щото товароносимост, товароспособност и т.н. едва ли са термини често използвани в автомобилостроенето.. и по специално при леките коли... там нали мерят в литри и не знам си кво си

"peace"

Предишна

Назад към Основен Форум