товароносимост на е30, е34 и е36 туринг ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Azrail написа:Хахахахахахахаха, ще му благодариш я, като си нямаш Google...
Ама не, според мен въпросът е да се пусна цяла тема, да се види кой колко псувни знае, употребени по адрес на хората, на които не им се занимават с простотии и на хубавия форум... Че защо ти е да се поразтърсиш малко, като някой друг може да го направи това вместо теб???
квото и да питам - "търси в гоогле..." ми търсих ве - и намерих тоя форум... пишеше "Българският сайт за Българските БМВ ентусиасти..."
а кат влязох вътре пък пише "официален форум" и си рекох "е тука ще намеря информация..." а кво намирам ? едно завоалирано "да го духаш"....
щом трябва да търся информация от други места вече много сериозно започвам да се замислям какъв е смисъла от тоя форум....

- Azrail
- UFO Pilot
-
Toва в "гоогле" е работа за 3 минути и за времето, за което пишеш едно заядливо мнение, можеш да намериш 10 пъти по-обстойна информация от тази, която прочете тук.
Peace.
Peace.
MORE BEER!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Azrail написа:Toва в "гоогле" е работа за 3 минути и за времето, за което пишеш едно заядливо мнение, можеш да намериш 10 пъти по-обстойна информация от тази, която прочете тук.
Peace.
една малка подробност - АКО ЗНАМ ТОЧНИТЕ ТЕРМИНИ С КОИТО ДА ТЪРСЯ....
щото товароносимост, товароспособност и т.н. едва ли са термини често използвани в автомобилостроенето.. и по специално при леките коли... там нали мерят в литри и не знам си кво си
"peace"
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2