Смяна на гърнетата/ауспуха

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Яну 2003, 14:07

ivokaza написа:Абе честно казано - оригинални немски освен от дарукар , май няма да мога да намеря - но за Дарукар не мога да кажа нищо хубаво - като почна от цените и завърша с качеството на услугите. Така че май ще слагам Kraft, ама и кат. ще си запазя след като го тествам де, а ако не става за нищо - режа и махам:) А и мен мнооо ме кефи да ми е тиха колата , и да късам "разни резачки" с Remus-и дето и 100 коня нямат, а ръмжат все едно карат самолет:)

възможно е да бъркам,но на катализаторите от тези години май им даваха 2 години живот,след което или се сменя или се изхвурля,но ти си прецени.ас за законите(еко):миналата година си регистрирахме едно Волво 440 от холандия,което за катализатор и не е чувало,но когато ме попитаха,им казах ,че има и ония,без да погледнат в база данни или каквото там имат го сложиха с кат.а твоето щом си има кат заводски никой няма да легне под колата ти,да гледа имаш ли го,нямаш ли го.те ако лягаха за такива неща под коли като твойта,би значило,че сме по-добре от повечето европейски страни :D

Предишна

Назад към Основен Форум