645Ci Кабриолет

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Авг 2004, 23:41

kay написа:Мерцедеса е по-нисък и наточен, но това е защото няма задни седалки.

то в Е63/Е64 като има задни седалки да не би да може да седне нормален човек ... :D тук търпим сериозна критика, но 4 човека нормален ръст в шестица са като риби в консерва копърка ... особено тези отзад!

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 25 Авг 2004, 9:51

Turturelo написа:то в Е63/Е64 като има задни седалки да не би да може да седне нормален човек ... :D тук търпим сериозна критика, но 4 човека нормален ръст в шестица са като риби в консерва копърка ... особено тези отзад!

аз веднъж пробвах да седна в едно купе преди време.. не беше чак толкова неприятно. можеш да сложиш 2 мацки отзад според мен ;)

ама си прав, може би просто е трябвало да ги разкарат задните седалки.

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 25 Авг 2004, 20:20

M-ммм да.В понеделник като се връщах от морето на магистралата самодоволно си карах с 170 км/ч,докато едно такова не ме изпревари с такава скорост,че едвам видях скромните цифри 645 Ci....и само толкова.После две бързо отдалечаващи се червени точки...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Авг 2004, 23:35

kay написа: можеш да сложиш 2 мацки отзад според мен ;)

седнали по турски :D

Аз като си наглася седалката да ми е кеф (по принцип карам с малко по-дръпната назад седалка), зад мен не остават 5 пръста до задната седалка.. човек неможе да седне! На един от тест-драйвовете по време на Transeuropean Tour се наложи да седна отзад ... честно казано, за да си комфортно седнал, човека отпред трябва да му е доста тясно ... Общо взето не е кола за четери пътника! Това обаче е нищо в сравнение с рекламните слогани на MINI, в един от които пише - "..съвсем спокойно могат да се возат четери пасажера" ... да ама китайци! Там посмъртно немогат да седнат четери човека, ако тези отпред са по-едрички... при мен облегалката на шофьорската седалка опира в задната седалка..

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Авг 2004, 8:36

Ти си си винивен, щото си свикнал да караш много на широко :wink: :D :D :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 31 Авг 2004, 9:10

Абе може и така да е ама ... според мен си е тясна!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 31 Авг 2004, 9:45

[steeN] написа:Интересна прилика в задниците на двете коли ;)

добре че емблемите им се различават и все още има макар и позакърнели бъбреци отпред

Предишна

Назад към Основен Форум