Който не дойде на сбирката днес: много пропусна...
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
На бул. България е супер мястото за следващите срещи

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
малеее,
кво лафче сте си спретнали
аз си викам:то след такива емоции никой няма да седне пред компютъра.
аз лично си изкарах СУПЕР МЕГА ЯКО
хората които бяха с мен също много се накефиха.аз от вълнение забравих да спомена,че едното момче(анатоли) имаше рожден ден и той каза,че никога не си е изкарвал толкова добре на рождения ден
искам да изкажа едно голямо благодаря на всички които бяха и на тези,които по една или друга причина не можаха да дойдат,за невероятната вечер,просто беше невероятно
иначе и според мен ЕКО е добро място(най-малкото ще мога да идвам всеки път с колата)
може би трябва да гласуваме за място,какво ще кажете да пусмем анкета?
кво лафче сте си спретнали

аз си викам:то след такива емоции никой няма да седне пред компютъра.
аз лично си изкарах СУПЕР МЕГА ЯКО

хората които бяха с мен също много се накефиха.аз от вълнение забравих да спомена,че едното момче(анатоли) имаше рожден ден и той каза,че никога не си е изкарвал толкова добре на рождения ден

искам да изкажа едно голямо благодаря на всички които бяха и на тези,които по една или друга причина не можаха да дойдат,за невероятната вечер,просто беше невероятно

иначе и според мен ЕКО е добро място(най-малкото ще мога да идвам всеки път с колата)
може би трябва да гласуваме за място,какво ще кажете да пусмем анкета?
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Nedelq ...
Дойде и моят ред да седна пред пс-то след цял ден работа,и да споделя да си поема дъх,че незнам откъде да почна.
Още със пристигането пред XXL погледа спира пред наредените един до друг Биймари и направо като слезнеш и ги погледеш забравяш че са дошли и други хора,та запознахме се с тези които не се познавах и малко оглеждане на красавиците .... сбирката в XXl , И аз Съм за Идеята да преместим мястото на ЕКО Петрлиум. Ииии КАРТИНГ КАРТИНГ КАРТИНГ там бе мястото с най-много емоции Адреналин и Истинска Тръпка да Си на пистата с другите Е найстина Голямо Удоволствие.Мисля че така мислят всички които бяха на пистата и около нея.
За самите две състезания има много да се каже много се преживя за макар и малкото време на обиколка.Аз лично се надявам за в бъдеще конкуренцията да се увеличи:)
Следващият weekend сигурно ще почиваме но идва и друга неделя така 4е Моят Адреналин Не Стихва...
Още със пристигането пред XXL погледа спира пред наредените един до друг Биймари и направо като слезнеш и ги погледеш забравяш че са дошли и други хора,та запознахме се с тези които не се познавах и малко оглеждане на красавиците .... сбирката в XXl , И аз Съм за Идеята да преместим мястото на ЕКО Петрлиум. Ииии КАРТИНГ КАРТИНГ КАРТИНГ там бе мястото с най-много емоции Адреналин и Истинска Тръпка да Си на пистата с другите Е найстина Голямо Удоволствие.Мисля че така мислят всички които бяха на пистата и около нея.
За самите две състезания има много да се каже много се преживя за макар и малкото време на обиколка.Аз лично се надявам за в бъдеще конкуренцията да се увеличи:)
Следващият weekend сигурно ще почиваме но идва и друга неделя така 4е Моят Адреналин Не Стихва...

wannabe написа:dajte malko poweche podrobnosti de?!?
kade tochno kakwi sa kartingite i t.n.
i ja Alpinata da kage tochno kakwo e karal che towa s minardito ne go zacepih mnogo (da ne bi kartingite sa razlichni ili prosto toj e karal kato w minardi)
Гледай сега...
Аз бях от МИНАрди, щото и в двете съзтезания ме минаха. Но не само съзтезателите, но и организаторите. Предлагам следващият път някой доброволец да пробва да стартира със студен картинг, за да сподели дали само на мен ми се струва, че студен картинг НЕ ТРЪГВА от старт!
Е, вярно е, че чак към края на второто съзтезание взех да усещам пистата... Следващия път ще ви сипя с големия черпак, ей!

mm daa.....
Zer0 написа:Obeshtawam next time i az da se probwam, dosta zaribiawashto izglejda no nikoga ne sum sa ka4wal na podobno neshto...oswen kato maluk na podobno wozilo no nemashe motor i wmesto wheels imashe lageri
ako dosega ne si se kachval -100% shte se zaribish , ama zdravo!!
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

hah
Alpina написа:wannabe написа:dajte malko poweche podrobnosti de?!?
kade tochno kakwi sa kartingite i t.n.
i ja Alpinata da kage tochno kakwo e karal che towa s minardito ne go zacepih mnogo (da ne bi kartingite sa razlichni ili prosto toj e karal kato w minardi)
Гледай сега...
Аз бях от МИНАрди, щото и в двете съзтезания ме минаха. Но не само съзтезателите, но и организаторите. Предлагам следващият път някой доброволец да пробва да стартира със студен картинг, за да сподели дали само на мен ми се струва, че студен картинг НЕ ТРЪГВА от старт!
Е, вярно е, че чак към края на второто съзтезание взех да усещам пистата... Следващия път ще ви сипя с големия черпак, ей!
mdaaa viarno e - i az biah sas studen kart... no vapreki tva se nakefih zdravata! kato sliazoh ot karta sled sastezanieto, diasnoto ramo taka mi se beshe shvanalo che napravo me boleshe!!! I v toia stud se biah daje izpotil... MNogo kalorii si zaminavat ei kazvam vi! A predstaviate li si samo kak e v F1 za 90min. na pistata non stop??? a?? Az nemoga si predstavia....
Sasho za drugia pat shte sam svalil pone 5kila (veche sam na dieta) shtoto s moite 107 a i ti ne si malogabariten niamame nikakvi shansove za po-dobro klasirane ot 5-6miasto! HAHA
Moje az ti Megoff i Hell's Angel ako doide da si napravim nashe sastezanie za nad 100kilogramovite hahah
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Трябва да вземем КАНТАР следващият път да си определим категорий кат в борбата

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
за срещите ...
MADVANIO написа:И аз Съм за Идеята да преместим мястото на ЕКО
Land Shark вече 5 човека се одумаха за ЕКО да преместим срещите ... ко мислиш?!??

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
oo Даа снимките са много важни,Андро Пусни Ги и на Нас
И аз мисля че ще трябва да направим категеории че така има и Минардита които само се чудиш де да ги удариш

И аз мисля че ще трябва да направим категеории че така има и Минардита които само се чудиш де да ги удариш

ih d'eba 4e na taz pametna data 'gato e startirala taz nova formula az ne stiga che ne biah na ba4kane, mi imah nekva tupa generalna repeticiq v zala Bulgaria .....
Andro, dai da spretnem edin oficialen kalendar na startovete, i az iskam da se probvam v toz' kupon
shte si krustia otbora "streli4ka" (
) alko triabva i shte se boria ne samo za u4astie v kervana, no i za miasto po-gorno ot poslednoto
az vednuj sum se ka4val na karting i vednuj sum katastrofiral s nego, zatova malko imam zadrujki ... ina4e shtiahte da vidite koi shteshe da oglavi klasiraneto
tova gornoto prozvu4a malko v minalo beshalo vreme, ama da ne durjim na tezi neshta :-) vajnoto e kupona da vurvi
Andro, dai da spretnem edin oficialen kalendar na startovete, i az iskam da se probvam v toz' kupon
shte si krustia otbora "streli4ka" (

az vednuj sum se ka4val na karting i vednuj sum katastrofiral s nego, zatova malko imam zadrujki ... ina4e shtiahte da vidite koi shteshe da oglavi klasiraneto

tova gornoto prozvu4a malko v minalo beshalo vreme, ama da ne durjim na tezi neshta :-) vajnoto e kupona da vurvi

"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
Мдааа...
ако се съберем повечко народ, ще се разделим на две групи и то по критерий телесна маса :-)
Като гледам се очертават две категории - до 80 кг. и над 80 кг...
Щото все пак нали се сещаш, че Андро както е 70 кила и Da Wolf с над 100.... има си известна разлика в ускорението... все пак става въпрос за хондички :-)
И накрая: АКО НЯКОЙ НАРОЧНО БЛЪСКА ДРУГАРЧЕТО ПРЕД НЕГО, ВЕДНАГА СЕ ДИСКВАЛИФИЦИРА!!!!!
ако се съберем повечко народ, ще се разделим на две групи и то по критерий телесна маса :-)
Като гледам се очертават две категории - до 80 кг. и над 80 кг...
Щото все пак нали се сещаш, че Андро както е 70 кила и Da Wolf с над 100.... има си известна разлика в ускорението... все пак става въпрос за хондички :-)
И накрая: АКО НЯКОЙ НАРОЧНО БЛЪСКА ДРУГАРЧЕТО ПРЕД НЕГО, ВЕДНАГА СЕ ДИСКВАЛИФИЦИРА!!!!!
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
аа Сашо нема се разбереме така, к'во ще рече за теб умишлено- да ми затапиш пътя и аз да прескоча сигурно ще искаш,пляс по дупето и да отбиваш минардито 

Не....
Ще важи правилото:
Ако съзтезателят се изравни с твоя картинг и започва да те изпреварва - го пропускаш.
Ако те затваря с една обиколка - пропускаш безусловно.
А иначе просто да се блъскаш отзад - това не е правилно. Тва да не са блъскащи колички? В това се крие майсторлъка - да намериш начин да го изпревариш...
Ще важи правилото:
Ако съзтезателят се изравни с твоя картинг и започва да те изпреварва - го пропускаш.
Ако те затваря с една обиколка - пропускаш безусловно.
А иначе просто да се блъскаш отзад - това не е правилно. Тва да не са блъскащи колички? В това се крие майсторлъка - да намериш начин да го изпревариш...
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3