Е92 М3 и Ауди РС4 размисли
Модератор: Общи модератори
Penchev написа:Аз имам една скромна молбаако може да качиш тук разрези на двигателя, по секции - коляномотовилков механизъм,газоразпределение,мазилна уредба, всмукване,изпускане, блок-картер,глава,охладителна уредба - без значение дали това ще са снимки или просто чертежи
И стига да не разгневим "шефовете на гръмотевиците"
![]()
Благодаря предварително![]()
Георги Пенчев
откъде да ги взема бе човек .. ? И да ги имах мислиш ли, че ще ги пусна?
Pavlinius написа:Имам въпрос, може и да има отговор, но поне аз не съм го мяркал тук. Вярно ли е, че на всички нови BMW-а и май не само BMW-а им отчита по-високи стойности скоростомера от рода на 10% ?
вярно е, че имат отклонение, но това важи за всички автомобилни производители като цяло. Не мога да ти кажа точно в проценти колко е, но има доволно отклонение. Според мен е не само на новите, а и на старите. На FTZ тук в Мюнхен има едни радарни системи на Alge и като гледам дават разлика, но така и не се сетих да засека колко.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Turturelo написа:....
Не знам ама от 2 часа гледам разни клипове с различни М БМВ-та
и през цялото време си мисля за новия CSL

Кажи нещо ако знаеш за него, че вече ще се побъркам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
На мен ще ми е безкрайно интересно как ще се представи М3 до своя предшественик,а именно Е46 М3 ЦС,след като е с близо 200кг отгоре?Доколкото си спомням ЦС даваше времена между ЦСЛ и нормално М3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
///martin написа:btw ...
И какво е по-точно това

То и аз мога да напиша заглавие "Алди са яйцевидни кенефи с предно"

Интересното е, че до преди няколко години тва беше невъзможно заглавие
Иначе лафовете ти са страхотни, личи си че живееш 90та година...
И между мога да дам впечатления за новата C-клас, страхотно кола, представям си кво ше е AMGто, мерцедес почнаха да правят колите си все по-малко мерцедес. А в същотото време БМВ правят колите си все по мерцедес...
И за да не излезе, че пускам само безмислени постове :
EVO magazine : M3 vs RS4

Иначе лафовете ти са страхотни, личи си че живееш 90та година...
И между мога да дам впечатления за новата C-клас, страхотно кола, представям си кво ше е AMGто, мерцедес почнаха да правят колите си все по-малко мерцедес. А в същотото време БМВ правят колите си все по мерцедес...

И за да не излезе, че пускам само безмислени постове :
EVO magazine : M3 vs RS4
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
thd написа:Иначе лафовете ти са страхотни, личи си че живееш 90та година...
Ами прочетох го ии честно казано не разбрах точно кое му е по-доброто на Алдито

А че е яйцевидно не можеш да отречеш. Тая форма на алдитата не
се е променяла десетки години, ама ти си знаеш

Погледни Баварците как еволюират. А тая обла Алди форма
си стои от едно време още и като гледам ФВ я бутат вече на сичките си
кашони. Сичкото ФВ-груп яйцевидно

Ебахти "якия" дизайн, няма що. Скоро няма да може да разбереш
кое е Пасат, кое А6 и кое А8

Знаеш ли колко колеги дето са Алди фенове са бъркали А6 и А8 !!!!!
Кажи ми на какво прилича това. БМВ това го правеха преди 20 години.
Ама нали аз живея през 90-та. Мани мани

Също така могат да си наврът изцепеното
предно отзад в страхливите задници (щото ги е шубе да не завият повечко)

Последна промяна zAcK на 29 Юли 2007, 18:16, променена общо 1 път

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Те и порше правят един дизайн от 50години и моделите им се бъркат.Майтапа на страна,но в момента Ауди правят по бързи коли от БМВ,а и по-качествени и по-добре звучащи 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
OPASNO LUD написа:Те и порше правят един дизайн от 50години и моделите им се бъркат.Майтапа на страна,но в момента Ауди правят по бързи коли от БМВ,а и по-качествени и по-добре звучащи
Ей на тва немога да не се посмея от сърце

Тия пластмасови трагедии които се чудят кой да копират ли? Ама за тях ли говориш?

Е ти направи ебати генералния извод

Успех, пожелавам ти да караш най-хубавото Алди от тия дето са по здрави и по добри от БМВ

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В крайна сметка ако някой тук има възможноста да си купи автомобил от тази ценова категория и се двуоми кой от двата автомобила да избере би пробвал на тестдрайв и оттам вече каквото сетивата покажат
Аз лично колкото и да виждам,че нещата са равностойни на хартия -данни и т.н. никога не бих взел Ауди-то.Аз лично спадам в графата "фенове по рождение" едва ли не ,концепцията на този автомобилен производител от Инголщат толкова не ми се нрави,толкова ,че ако започна за всяко едно такова нещо да пиша ще стане утре ! И тук нещата се свеждат до там,че всеки отделен индивид усеща и вижда нещата от свой ъгъл - това ,че някой нещо си е написал ,някъде си ,може само да носи изгода на една или друга страна. Каквото и да се пише и приказва,това са два различни по концепция автомобила ! Всеки един държи своята посока ,строго на базата на някакъв опит натрупан през годините.Всички знаем за успехите през 80-те години на миналия век на Ауди по ралитата и успехите на БМВ по пистите.Всички вие знаете и виждате,че малко или много фирмите ползват именно този дългогодишен опит и на базата на него градят всяко следващо поколение/моделно семейство. Хора ,които обичат куатро технологията трудно могат да разберат задното предаване в комбинация със самоблокиращия деференциал. alx ,каза ,че е карал такова ауди и ,че тази кола няма общо с усещането БМВ-то или поне с Е46-цата,просто различен автомобил е ....
И това ,че сега медиите движат пазарите и контролират в някаква степен потенциалната клиентска аудитория ,това май не го отчитате ,аз съм се кълнял в Auto Bild, в професионализма на редакцията им,не са малко 17 години и безброй купени и четени списания - да де, но в последните две години с тяхната открита политика да се "подбутват" едни фирми и "натискат" други стана причина да намразя даже и самото название ! Давам пример за контрола на аудиторията от потенциални купувачи,които се осведомяват първо в пресата и после купуват : миналата зима победител в зимния тест за гуми на АвтоБилд стана Дънлоп с Уинтър 3Д.Станах свидетел в магазин където предлагат гуми на същата фирма на страшна лудница от купувачи,всички те възторжено коментираха победата на гумата над останалите в списанието
Познавам и двама ,които на края на сезона си разкараха гумите и макар и трудно си признаха за изкривени/изметнати такива,както и съмнение в погрома над останалите ,при положение че минали години са карали с Мишлен или Гудиър и са били по доволни а аз само се смях отстрани ,защото работата ми беше ясна още в началото на "кампанията" на Хамбургския ежедневник !
Нито Аудито ще се понрави масово на Баварска аудитория ,нито обратното и хем го знаете и май само си правите "гаргара"
Лудия кара в момента автомобил от В.А.Г. концерна.Фен е на марката ,която ни е събрала тук, но колкото и да е любител си има и някакви адмирации към Ауди/Фолсваген и няма нищо лошо в това.Но и той и аз и Зак не можем нищо да коментираме по експлоатационните характеристики на практика ,както и за цялостното поведение на новата ///М3-ка, там може да говори само Владо Туртурело,защото само той досега е карал такъв автомобил.За тези ,които не знаят и той,като опасно лудия не кара свой автомобил на Мюнхенската фирма (ако не се лъжа), но е останал потресен от новата М-ка доколкото съм прочел в тази тема
Нещата чисто и просто ги виждам така - в тази тема се водят спорове за неща неясни
Но се водят и докато М3-ката излезе на пазара си представям какви неща още ще се изпишат
Георги Пенчев

Аз лично колкото и да виждам,че нещата са равностойни на хартия -данни и т.н. никога не бих взел Ауди-то.Аз лично спадам в графата "фенове по рождение" едва ли не ,концепцията на този автомобилен производител от Инголщат толкова не ми се нрави,толкова ,че ако започна за всяко едно такова нещо да пиша ще стане утре ! И тук нещата се свеждат до там,че всеки отделен индивид усеща и вижда нещата от свой ъгъл - това ,че някой нещо си е написал ,някъде си ,може само да носи изгода на една или друга страна. Каквото и да се пише и приказва,това са два различни по концепция автомобила ! Всеки един държи своята посока ,строго на базата на някакъв опит натрупан през годините.Всички знаем за успехите през 80-те години на миналия век на Ауди по ралитата и успехите на БМВ по пистите.Всички вие знаете и виждате,че малко или много фирмите ползват именно този дългогодишен опит и на базата на него градят всяко следващо поколение/моделно семейство. Хора ,които обичат куатро технологията трудно могат да разберат задното предаване в комбинация със самоблокиращия деференциал. alx ,каза ,че е карал такова ауди и ,че тази кола няма общо с усещането БМВ-то или поне с Е46-цата,просто различен автомобил е ....
И това ,че сега медиите движат пазарите и контролират в някаква степен потенциалната клиентска аудитория ,това май не го отчитате ,аз съм се кълнял в Auto Bild, в професионализма на редакцията им,не са малко 17 години и безброй купени и четени списания - да де, но в последните две години с тяхната открита политика да се "подбутват" едни фирми и "натискат" други стана причина да намразя даже и самото название ! Давам пример за контрола на аудиторията от потенциални купувачи,които се осведомяват първо в пресата и после купуват : миналата зима победител в зимния тест за гуми на АвтоБилд стана Дънлоп с Уинтър 3Д.Станах свидетел в магазин където предлагат гуми на същата фирма на страшна лудница от купувачи,всички те възторжено коментираха победата на гумата над останалите в списанието

Познавам и двама ,които на края на сезона си разкараха гумите и макар и трудно си признаха за изкривени/изметнати такива,както и съмнение в погрома над останалите ,при положение че минали години са карали с Мишлен или Гудиър и са били по доволни а аз само се смях отстрани ,защото работата ми беше ясна още в началото на "кампанията" на Хамбургския ежедневник !
Нито Аудито ще се понрави масово на Баварска аудитория ,нито обратното и хем го знаете и май само си правите "гаргара"

Лудия кара в момента автомобил от В.А.Г. концерна.Фен е на марката ,която ни е събрала тук, но колкото и да е любител си има и някакви адмирации към Ауди/Фолсваген и няма нищо лошо в това.Но и той и аз и Зак не можем нищо да коментираме по експлоатационните характеристики на практика ,както и за цялостното поведение на новата ///М3-ка, там може да говори само Владо Туртурело,защото само той досега е карал такъв автомобил.За тези ,които не знаят и той,като опасно лудия не кара свой автомобил на Мюнхенската фирма (ако не се лъжа), но е останал потресен от новата М-ка доколкото съм прочел в тази тема

Нещата чисто и просто ги виждам така - в тази тема се водят спорове за неща неясни

Георги Пенчев
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Пенчееевввв
Първо те започнаха да пишат разни глупости, които са
чули в нета
Аз само твърдя, че малоумния яйцевиден дизайн на
Алдито ме дразни и че предното предаване,
та дори и преправено в Кватро яко СЪКС

чули в нета

та дори и преправено в Кватро яко СЪКС

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zAcK написа:ПенчеееввввПърво те започнаха да пишат разни глупости, които са
чули в нетаАз само твърдя, че малоумния яйцевиден дизайн на
та дори и преправено в Кватро яко СЪКС![]()
![]()
Да де и аз написах ,че ми се повръща от тяхното разбиране по отношение на думата автомобил

Георги Пенчев