Дреме му на някой.......

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 28 Юни 2008, 15:41

без забележка относно горе написаното, но ако се зачетеш в целия текст на протеста ще видиш че само нашата платежоспособност пада, затова искам да се боря. Като неможе да падат цените да вдигат минимална работна заплата. До европейският праг. Иначе няма да се разберем.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Wolfy » 28 Юни 2008, 16:27

Един добър лозунг

:!: Европейски акцизи -> Европейски заплати :!: Стига двойни стандарти :!:

Какви са тези двойни стандарти... Високи акцизи и данъци са характерни за богатите държави, ако България е от тях, кой е богатия питам аз ??? Доган ли, кой ли ???
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 28 Юни 2008, 16:31

[quote="Wolfy"][/quote]

сигурно той и още много от нашите "управници" ..... та по въпроса, ония ден ни наредиха за най-бедна държава в целия европейски съюз .... а и Румънците са вече светлини години напред от нас ;) Просто без коментар ..... за кво ли ни беше се врем в тоя тъп еуро съюз .... още навремето трябваше си има референдум ,ама айде :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Юни 2008, 18:18

Що, според тебе ЕС ли ни е проблема :mhihi:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 28 Юни 2008, 18:45

[quote="eraziel"][/quote]

Не говоря конкретно ... а вообще като цяло ;)

тъй или инъче вече сичкото си е е*ало майката у тая държава ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 28 Юни 2008, 18:50

///vlado написа:
Wolfy написа:

сигурно той и още много от нашите "управници" ..... та по въпроса, ония ден ни наредиха за най-бедна държава в целия европейски съюз .... а и Румънците са вече светлини години напред от нас ;) Просто без коментар ..... за кво ли ни беше се врем в тоя тъп еуро съюз .... още навремето трябваше си има референдум ,ама айде :help:

а бе ти ходил ли си в румъния изобщо? ? ? ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: столицата на циганията с главно Ц

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 28 Юни 2008, 18:51

[quote="grnka"][/quote]

да ходил съм ..... може пътищата,столицата сичко да им е мизерия ..... обаче това е факт ... те имат много по висок стандарт на живот ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Юни 2008, 19:38

///vlado написа:
grnka написа:

да ходил съм ..... може пътищата,столицата сичко да им е мизерия ..... обаче това е факт ... те имат много по висок стандарт на живот ;)

а бе ние ,че сме зле-зле сме!! ма па тая румъния не знам кой го измисли тоя виц ,че са по-добре от нас...!! по-добре са ,ма друг път!! малко по-високи заплати зимат и малко по-високи цени имат! като им гледам стандарта-ебем ти стандарта!! аз с тех не щем да се сравнявам ,щот сме по-напред със сигурност!

Потребител
Аватар

Мнение от streetdog » 28 Юни 2008, 20:02

До колко часа се предвижда да останем там ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 28 Юни 2008, 21:41

[quote="SKISA"][/quote]

аз съм съгласен .... айде стандарта не им е по висок ,обаче факт е зимат доста по големи пари от нас ...... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 28 Юни 2008, 22:28

предлагам, да се направи един ФУР /форум за управление на републиката/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 29 Юни 2008, 1:02

///vlado написа:
SKISA написа:

аз съм съгласен .... айде стандарта не им е по висок ,обаче факт е зимат доста по големи пари от нас ...... :confused:

Не го гледайте така към днешна дата.... Там голяма част от реформите са факт, за разлика от БГ. И ако сега ви изглежда че сме на едно ниво, почакайте след 5 години да видите какъв ластик ще ни направят в икономическо отношение. Жалко е, но е факт - целия бизнес се изнесе в северната ни съседка!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Юни 2008, 9:13

BMX,съгласен съм с това...! може би поставят по-добър старт на реформите си и може и да ни дръпнат. в момента,обаче хич не са ни дръпнали..!със сигурност!! работех с румънци,ходих скоро там-изобщо и като цяло и като отделни единици/говоря за хора над средната класа/ не са по-добре от нас. като им се огледаш в градовете и по пътищата,като им видях офисите , фабриките...ми съжалявам,ама не са напред!
колега владо! не се заяждам ,но явно не са ти ясни тия понятия като стандарт и високи заплати. нека малко ти поясня! да имаш висок стандарт означава да взимаш много пари и да можеш да си позволяваш много неща с тях! пример: взимаш 3000лв заплата ,а тока+парното+водата+джиесема+кабелната са ти 300лв и отделно за храна даваш 1000 и отделно за бензин и дрехи и развлечения още 500лв...!! тва е висок стандарт! а висока заплата може да е и 8000лв ,но като цените са високи и не можеш да си позволиш сичко стандарта ти е нисък...!! румънеца може да зема1500евро заплата ,ма и стоките и услугите са му по-високи като цени от наще ,така че не е дръпнал много напред!!! надявам се да съм го обяснил ясно..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 29 Юни 2008, 9:58

[quote="SKISA"][/quote]

или по кратко казано, тяхните "управници" не крадът чак толкова колкото нашите ;)

П.П Евала на CITROEN клуба ..... много сериозно присъствие от тяхна страна :bgflag:

Другото просто без комент. :wink:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 29 Юни 2008, 20:25

Аз днес неможах да дойда, но нечух много добри отзиви за протеста ни :(

Тази вечер по Темата на Нова беше посветена на цените, някой ако има възможност, нека да пусне клипа, беше много добре направен и обективен
bmw

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум