Бяла треска в Пловдив или новата М3

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 08 Окт 2007, 15:58

Е92 М3 грозна ?! Пич, явно имаш доста извратено понятие за хубаво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 08 Окт 2007, 16:20

Alex 320i Cabrio написа:
- няма усещане за непосредствена близост с пътя и какво става там, както е при Е30 или ЦСЛ...
:roll:

С други думи, се мята като локум по завоите в спортен режим на окачването???! :shock:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 08 Окт 2007, 21:30

MaXimal написа:Е92 М3 грозна ?! Пич, явно имаш доста извратено понятие за хубаво.

Казах, че като сложиш Е92 М3 непосредствено до Z4M Coupe, 3-тата серия стои меко казано грозно и скучно. Ще ти сваля снимки от телефона, които правих вчера в БМВ Фарер Трейнинг на Ринга - бели купета и до тях М3-ката... Верно съм извратен...
Power is Nothing Without Insanity

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 08 Окт 2007, 21:38

Tod написа:
Alex 320i Cabrio написа:
- няма усещане за непосредствена близост с пътя и какво става там, както е при Е30 или ЦСЛ...
:roll:

С други думи, се мята като локум по завоите в спортен режим на окачването???! :shock:

Не, просто е притъпено - колата иначе върви юнашки. Нека да ти дам един аналогичен пример - един приятел има Мерцедес 500Е - 1 собственик и в състояние кукла. Върви на изтребител, 4 човека сме правили обиколка на Ринга и малко коли бяха по-бързи от нас. Ама ако го питаш дали не предпочита Мерцедес 190 Е 2.5 16в за тези работи, нали знаеш какъв ще е отговора?

Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките. Ако беше толкова добра, ///М що официално използват Z4M Coupe за състезания - Шуберт, Дулер, Шайд и Уили Моор не са случайни клиенти...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Окт 2007, 22:23

Мммдааааа :twisted: Z4M купето си ебало мамата. Верно си е по М от новата М3-ка
Ама май към GT вървят работите :mhihi: :mhihi: :mhihi: което не е лошо ;)
Пък и нали ще има нов CSL. Нали уж предния CSL на Е46-цата бил за тест
да видят как ще се приеме от пазара подобен автомобил.
Така като се замисля тоя новия ще кърти мивки.
Пък не ми се мисли ако решат да правят нещо с двигателя на новия CSL :roll:
Нещо като нов вариант на Z4M :twisted: :twisted: :twisted:

БМВ си знаят работата :mhihi: :mhihi:
а ние тука само си лафим на по бира :mhihi: Поне аз де :bchug: :have one: :bchug:

P.S. Ай наздраве ;)
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Окт 2007, 1:37

Не че нещо, ама тя М3ката още не е представена официално на всякъде и няма как още да са я турили в състезания. Междувременно, меката 335и преди месец и малко отепа всичко живо на 12 часовото състезание в Батурст.

По лични впечатления ще имам в сряда вечер 8)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Окт 2007, 9:00

Alex 320i Cabrio написа:Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките.

М... как да ти го кажа... пазар... :) Тия, дето фърфят на пистите се продават в пъти по-малко от тези, които стават за опъване от Лондон до Монако. Което не е проблем де, винаги можеш да пуснеш назлобена версия специално за писта. Така хем феновете доволни, хем маркетинг отделът и той. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Окт 2007, 9:18

Feanor написа:
Alex 320i Cabrio написа:Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките.

М... как да ти го кажа... пазар... :) Тия, дето фърфят на пистите се продават в пъти по-малко от тези, които стават за опъване от Лондон до Монако. Което не е проблем де, винаги можеш да пуснеш назлобена версия специално за писта. Така хем феновете доволни, хем маркетинг отделът и той. :mhihi:

Евала колега :yes: Ето ,че освен да се лафи и да пием бири докато пишем ,чат пат се ражда по някоя истина :confused:

Затова ще има ЦСЛ,повече от логично е според мен :roll:

Алекс, зад Чочо не е имало едно 3,8 литра ///М5 да видиш гаврата в очите :mhihi: :mhihi: Красавци са разплутите 124-ки :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 09 Окт 2007, 9:40

Алекс -> на тренинг-а с новите М3 НЕ е възможно да изключваш DSC :!:

Не мислиш ли, че ако това бе възможно мнението ти за качествата на колата на писта щеше да е маалко по-различно :?:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Окт 2007, 9:50

Е тука Вили вкарА въпрос :roll:

Наистина , гледал съм таблици с времена на обиколка на всякакви автомобили с включени и изключени електронни помощници и в първия случай времената са по-ниски (това в случай ,че може да ги кара шофера)

Тутрурело се губи ... Няма начин да не каже нещо от първа ръка :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 09 Окт 2007, 10:36

Penchev написа:Алекс, зад Чочо не е имало едно 3,8 литра ///М5 да видиш гаврата в очите :mhihi: :mhihi: Красавци са разплутите 124-ки :twisted:

Георги Пенчев

Различна им е аудиторията на Чоч и на ///М5... :lol: Иначе Чочът е само 5сек по-бавен на Ринга от ///М5 3.6 - имам едни тестове от 1990 в Христофорус (на Порше списанието). За 3.8 ///М не знам... Същият приятел е и луд фен на БМВ - дори сега всекидневната му кола е Е46 328 Туринг М-Спорт, та скоро ще снимат фотосесия за Тотал БМВ - 500Е срещу ранно 3.8 5 скорости. Мерцът е победител на качество на сглобка и изпълнение, БМВ-то на динамика, Мерцът е непобедим като кола за Кьолн - Мюнхен за 4 часа, БМВ-то прави пътуването по-интересно и тн.т... Аз бих имал и двете :mhihi:

П.П. Това ///М3 в което бях аз му се изключваха джаджите :mhihi:

П.П.1. Искам да доуточня - новото М3 е бърза кола, даже много, просто не ми се връзва с представите за ///М генетика... Може би съм си останал назад във времето? :roll:

П.П.2. Не мисля, че БМВ не са разглеждали пригодноста на Е92 и Z4 за състезания. Факт е, че засега само Z4 се опъва на 911-ките...
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 09 Окт 2007, 12:27, променена общо 1 път

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 09 Окт 2007, 10:37

Някой май беше споменал, че разликата от включено ДСЦ и изключено ДСЦ на ринга е около 2-3-4 секунди...

Храбрият Свинар
Аватар

Мнение от Alex 320i Cabrio » 09 Окт 2007, 12:26

GaD написа:Някой май беше споменал, че разликата от включено ДСЦ и изключено ДСЦ на ринга е около 2-3-4 секунди...

Повече е, даже доста - много гадно решава по средата на завой, че си решил да се самоубиваш и ти отнема газта, почват се едни спирачки и така...

Няма да забравя как по време на първата обиколка с Зед-ката си го оставих включено ДСЦ-то, влезнах в Карусел, почнах да подавам газ за да балансирам колата и нЕма никой. Все едно ми бяха загасили мотора... ДСЦ-то се беше ошашавило, та затова следващия път го оставихме да си почине - Off :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 09 Окт 2007, 13:33

GaD написа:Някой май беше споменал, че разликата от включено ДСЦ и изключено ДСЦ на ринга е около 2-3-4 секунди...

Мисля, че туртурело го беше казал. Някъв инструктор на БМВ или нещо подобно го бил правил опита.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 09 Окт 2007, 17:48

Alex 320i Cabrio написа: П.П. Това ///М3 в което бях аз му се изключваха джаджите :mhihi: ...

Я па ти - докопал си се до инструкторска кола или си карал по "различна" :mhihi: програма ("помощ" от приятел :D ) :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум