Бяла треска в Пловдив или новата М3
Модератор: Общи модератори
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Alex 320i Cabrio написа:
- няма усещане за непосредствена близост с пътя и какво става там, както е при Е30 или ЦСЛ...
С други думи, се мята като локум по завоите в спортен режим на окачването???!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
MaXimal написа:Е92 М3 грозна ?! Пич, явно имаш доста извратено понятие за хубаво.
Казах, че като сложиш Е92 М3 непосредствено до Z4M Coupe, 3-тата серия стои меко казано грозно и скучно. Ще ти сваля снимки от телефона, които правих вчера в БМВ Фарер Трейнинг на Ринга - бели купета и до тях М3-ката... Верно съм извратен...
Power is Nothing Without Insanity
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Tod написа:Alex 320i Cabrio написа:
- няма усещане за непосредствена близост с пътя и какво става там, както е при Е30 или ЦСЛ...
С други думи, се мята като локум по завоите в спортен режим на окачването???!
Не, просто е притъпено - колата иначе върви юнашки. Нека да ти дам един аналогичен пример - един приятел има Мерцедес 500Е - 1 собственик и в състояние кукла. Върви на изтребител, 4 човека сме правили обиколка на Ринга и малко коли бяха по-бързи от нас. Ама ако го питаш дали не предпочита Мерцедес 190 Е 2.5 16в за тези работи, нали знаеш какъв ще е отговора?
Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките. Ако беше толкова добра, ///М що официално използват Z4M Coupe за състезания - Шуберт, Дулер, Шайд и Уили Моор не са случайни клиенти...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мммдааааа
Z4M купето си ебало мамата. Верно си е по М от новата М3-ка
Ама май към GT вървят работите
което не е лошо
Пък и нали ще има нов CSL. Нали уж предния CSL на Е46-цата бил за тест
да видят как ще се приеме от пазара подобен автомобил.
Така като се замисля тоя новия ще кърти мивки.
Пък не ми се мисли ако решат да правят нещо с двигателя на новия CSL
Нещо като нов вариант на Z4M
БМВ си знаят работата
а ние тука само си лафим на по бира
Поне аз де
P.S. Ай наздраве

Ама май към GT вървят работите

Пък и нали ще има нов CSL. Нали уж предния CSL на Е46-цата бил за тест
да видят как ще се приеме от пазара подобен автомобил.
Така като се замисля тоя новия ще кърти мивки.
Пък не ми се мисли ако решат да правят нещо с двигателя на новия CSL

Нещо като нов вариант на Z4M

БМВ си знаят работата

а ние тука само си лафим на по бира

P.S. Ай наздраве

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Не че нещо, ама тя М3ката още не е представена официално на всякъде и няма как още да са я турили в състезания. Междувременно, меката 335и преди месец и малко отепа всичко живо на 12 часовото състезание в Батурст.
По лични впечатления ще имам в сряда вечер
По лични впечатления ще имам в сряда вечер

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Alex 320i Cabrio написа:Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките.
М... как да ти го кажа... пазар...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Feanor написа:Alex 320i Cabrio написа:Та и новото М3 - много добра кола да я опънеш от Лондон до Монако. На писта - нещо не фърфи, та затова си мисля, че не е достойна за ///М буквичките.
М... как да ти го кажа... пазар...Тия, дето фърфят на пистите се продават в пъти по-малко от тези, които стават за опъване от Лондон до Монако. Което не е проблем де, винаги можеш да пуснеш назлобена версия специално за писта. Така хем феновете доволни, хем маркетинг отделът и той.
Евала колега

Затова ще има ЦСЛ,повече от логично е според мен

Алекс, зад Чочо не е имало едно 3,8 литра ///М5 да видиш гаврата в очите

Георги Пенчев
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Алекс -> на тренинг-а с новите М3 НЕ е възможно да изключваш DSC
Не мислиш ли, че ако това бе възможно мнението ти за качествата на колата на писта щеше да е маалко по-различно

Не мислиш ли, че ако това бе възможно мнението ти за качествата на колата на писта щеше да е маалко по-различно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е тука Вили вкарА въпрос
Наистина , гледал съм таблици с времена на обиколка на всякакви автомобили с включени и изключени електронни помощници и в първия случай времената са по-ниски (това в случай ,че може да ги кара шофера)
Тутрурело се губи ... Няма начин да не каже нещо от първа ръка
Георги Пенчев

Наистина , гледал съм таблици с времена на обиколка на всякакви автомобили с включени и изключени електронни помощници и в първия случай времената са по-ниски (това в случай ,че може да ги кара шофера)
Тутрурело се губи ... Няма начин да не каже нещо от първа ръка

Георги Пенчев
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Penchev написа:Алекс, зад Чочо не е имало едно 3,8 литра ///М5 да видиш гаврата в очите![]()
Красавци са разплутите 124-ки
![]()
Георги Пенчев
Различна им е аудиторията на Чоч и на ///М5...

П.П. Това ///М3 в което бях аз му се изключваха джаджите

П.П.1. Искам да доуточня - новото М3 е бърза кола, даже много, просто не ми се връзва с представите за ///М генетика... Може би съм си останал назад във времето?

П.П.2. Не мисля, че БМВ не са разглеждали пригодноста на Е92 и Z4 за състезания. Факт е, че засега само Z4 се опъва на 911-ките...
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 09 Окт 2007, 12:27, променена общо 1 път
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
GaD написа:Някой май беше споменал, че разликата от включено ДСЦ и изключено ДСЦ на ринга е около 2-3-4 секунди...
Повече е, даже доста - много гадно решава по средата на завой, че си решил да се самоубиваш и ти отнема газта, почват се едни спирачки и така...
Няма да забравя как по време на първата обиколка с Зед-ката си го оставих включено ДСЦ-то, влезнах в Карусел, почнах да подавам газ за да балансирам колата и нЕма никой. Все едно ми бяха загасили мотора... ДСЦ-то се беше ошашавило, та затова следващия път го оставихме да си почине - Off

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Alex 320i Cabrio написа: П.П. Това ///М3 в което бях аз му се изключваха джаджите...
Я па ти - докопал си се до инструкторска кола или си карал по "различна"