!!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Re: !!! Да помогнем на Алекс Ма3х !!!

Мнение от Giorceto » 02 Ное 2011, 1:04

Идеята ми е, че не може в държава със стандарт като гърция да се налагат такива глоби. Такива глоби може да има във Швейцария, Германия, Англия, Швеция, Дания и Норвегия. Държави които са на светлинни години от стандартите в БГ, Гърция, Румъния и т.н. Да вече слагаме БГ и Гърция под един знаменател, независимо че южните ни съседи си мислят, че са много по-добре от нас... :)
Все тая де, идеята е да помогнем на Алекс, който може и иска го прави. Мен не ме интересува дали е виновен или не, аз помагам защото ми е приятел, и се сещам за една поговорка:
Има един хубав лаф,че приятел е този на когото като звънеш в 4 сутринта и кажеш "убих човек" ти отговаря "взимам лопатата,къде ще копаем?"
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 02 Ное 2011, 1:45

Колега, това дали одобряваш съюз на две или повече скорости е твое мнение, все пак всички уж се стремим на еднакъв стандарт а не бива да търсим оправдания от от този тип когато ни е удобно. Аз не се стремя да акцентирам върху това, това което исках да кажа е че подобна ситуация би се случила и в Швейцария и Германия и Швеция и тогава като че ли аргументите/оправдания свършват.. Еднакви или подобни регулации и норми важат навсякъде по "цивилизования" свят а размерите на глобите са съобразени както са преценили, направи справка какви са глобите в Косово например.
В крайна сметка аз не говоря и за самата глоба и размера и а за това че не е нормално да се приема за нормално от преобладаващата част колеги, всички шофъори тук нещо което е против правилата за безопасност, защото идеята е че тези регулации не са измислени са писане на глоби а за безопасното и безпрепятствано движение по пътищата. Като членове на автомобилен форум би трябвало да си вземаме поуки от подобни случки не за финансовата част само на въпроса а и за това как и по какъв начин е редно да участваме в движението по пътищата а и след като всички сме свободни ЕВОПЕЙСКИ граждани какво трябва да е поведението ни по интернационалната и европейска пътна мрежа.

Отделен е въпроса за помагането на приятел и колега, нещо което приветствам, още повече че колегата от първия момент кажа че въпроса е и принципен.

Спирам да пиша по темата умишлено, както казах фокуса се измества.

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 02 Ное 2011, 10:44

Giorceto написа:.........
Има един хубав лаф,че приятел е този на когото като звънеш в 4 сутринта и кажеш "убих човек" ти отговаря "взимам лопатата,къде ще копаем?"

Да, ама явно при нас битува мнението, че приятел е този, който като закъсаш ти обяснява колко, че и какви грешки си направил и че си го заслужаваш :evil:.

Според мен, а съм сигурен, че и за всеки нормален човек, посланието в името на темата е пределно ясно и не виждам абсолютно никакъв смисъл някой да си упражнява краснописа, обяснявайки ни своите юридически познания, морални устои или стриктност в спазването на законите по Целиот Свет, че и на Луната даже.
Като искате да пишете по такива теми си направете една с работно заглавие "Аз съм най-точния, стриктен, сериозен, печен, симпатичен, даже и красив пич на света и не правя грешки, защото съм и много умен и знам много "неща". Ще Ви светна как да станете и Вие такива, но после ще ми отговорите на въпроса: "Що ората ме избягват бре?".
За неразбралите, темата не е: "Дайте си мнението дали да помогнем." Темата си има ясно формулирано, кратко и точно заглавие, нека се придържаме към него и който иска и може, да направи каквото смята за добре.

Успех на Алекс.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 02 Ное 2011, 11:03

Giorceto написа:Има един хубав лаф,че приятел е този на когото като звънеш в 4 сутринта и кажеш "убих човек" ти отговаря "взимам лопатата,къде ще копаем?"

:yes: е за това става въпрос, останалото е булшит
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 02 Ное 2011, 11:31

аз ,и други колеги го казахме няколко пъти-АКО ИМАШ ЖЕЛАНИЕ-ПОМОГНИ АКО НЕ,НЕ ПЪЛНИ ФОРУМА С МИСЛИ И ГЛУПОСТИ.ТЕ НЕ ПОМАГАТ НА НИКОЙ,НАИ МАЛКО НА АЛЕКС.
успех на алекс.

Потребител
Аватар
Кара: ше Опел, но сега...
Мечтае да кара: Boeing 747
Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.

Мнение от Dourden » 02 Ное 2011, 11:43

Колеги много се извинявам за поредния тъп въпрос, но ще е късно ли и аз да се включа с някаква сума към 10-14 ноември. Просто тогава взимам заплата, а сега просто нямам възможност да преведа каквито и да е пари.
Изображение

е36 си е е36

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Ное 2011, 14:24

До 31.12 няма да е късно, както разбрах макар и малко, хората помагат, надявам се поне половината от сумата да съберем :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 03 Ное 2011, 12:39

До момента са събрани по сметката около 1300лв и още към 800лв близки приятели...събрал съм и всичките си спестявания и общо за момента сумата, която се събира с тях е 4500лв. Парите трябва да се внесат до края на Декември така, че продължавам и бачкам по няколко фронта защото съм наясно, че няма как да събера такава сума и не мога и да искам това от хората затова се опитвам да ги изкарам/изработя по някакъв начин...макар и такива пари да се изкарват много трудно с работа, поне не и за толкова кратко време...
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: е36 325тдс
Мечтае да кара: х6м

Мнение от georgi320 » 03 Ное 2011, 19:01

едно рамо и от мен :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is,е46 320Ci,e38 730d
Мечтае да кара: 850 Csi

Мнение от MAGARETOOO » 03 Ное 2011, 21:32

В понеделник и аз ше помогна дано съберем сумата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 320D
Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969

Мнение от Ivakis Solo » 03 Ное 2011, 22:53

+ :yes:

Приятели не са ти тези които викаш когато си щаслив, а тези които идват сами когато си тъжен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 05 Ное 2011, 15:04

alex_matrix, защо не помислиш и за още слагане на рекламни материали по колата?

Ако имаш свободно място, пиши ми, може да измислим нещо.

Поздрави, и успехи! Парите ще се съберат по един или друг начин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38
Мечтае да кара: E38

Мнение от Krasi-1.500000km. » 05 Ное 2011, 20:17

Имате едно рамо и отмен в понеделник успех. :yes: :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Коли предимно

Мнение от rado__ » 06 Ное 2011, 23:15

I.Voykov написа:Само да допълня коелегата отгоре..

Клуба винаги се е стремял да помага най-много на членовете и съмишлениците си а Алекс определено е един от нас от много години и най-нормалното нещо е да се опитаме да му помогнем.. Никой не ви е спрял да помагате на болни деца или каквото и да било, аз също постоянно изпращам смс-и за подобни, но ще помогна и на Алекс защото и на него му е трудно а той е наш приятел.. а вие ако искате не му помагаите то си е за вас...

Нека се помогне с парите от платените обяви във форума, не искам да ги броя и не ме интересува колко са, но знам, че не са малко! Пишете каквото искате, мислете ме за какъвто искате, но, както каза един колега по-горе, нека някой да ми плати глобите в КАТ, защото представлявах държавата и не давах рушвет на полицаите, та сега имам глоби и актове!

Ако искате не ми помагайте, то си е за мен ;)
Изображение къде има подпис?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2011, 10:21

А ти като какъв даваш акъл какво да се прави с парите на клуба?
Че и сметка си направил, че не са малко :mhihi:
Голям зор да се изходите опа изкажете просто не е истина ...

Това е доброволна инициатива, никой никой за нищо не кара :dunno:
какво има да се коментира незнам
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум