BMW M3 кабрио
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
BMW M3 кабрио
BMW подготвя премиерата на кабриолет М3
Днес британското издание Car публикува неофициални снимки на новото поколение кабриолет BMW M3.
Снимките са направени на мюнхенска улица и показват, че новият кабриолет ще бъде със сгъваем метален покрив от три секции.
Очакваме премиерата на този автомобил да бъде през март следващата година на изложението в Женева. По данните с които сега разполагаме, при вдигнат покрив BMW M3 ще предлага обем на багажника от 350 литра, а при прибран покрив – 250 литра.
Собственото тегло на кабриолета е 1860 кг, което е с 200 кг повече от теглото на купето. Новият кабриолет BMW M3, също като купето и седана, ще се предлага с осем цилиндров бензинов двигател с обем 4.0 литра и мощност 420 к.с. Той ще се комбинира или със шест степенна механична скоростна кутия или с роботизираната седем степенна M DCT.
Очаква се ускорението на кабриолета М3 от място до 100 км/час да бъде за по-малко от 5 секунди. Най-вероятно максималната скорост и на този модел ще бъде ограничена електронно до 250 км/час.
Все още не е известно кога кабриолета BMW M3 ще бъде в продажба, нито каква ще бъде неговата цена.
Какво мислите ?

Днес британското издание Car публикува неофициални снимки на новото поколение кабриолет BMW M3.
Снимките са направени на мюнхенска улица и показват, че новият кабриолет ще бъде със сгъваем метален покрив от три секции.
Очакваме премиерата на този автомобил да бъде през март следващата година на изложението в Женева. По данните с които сега разполагаме, при вдигнат покрив BMW M3 ще предлага обем на багажника от 350 литра, а при прибран покрив – 250 литра.
Собственото тегло на кабриолета е 1860 кг, което е с 200 кг повече от теглото на купето. Новият кабриолет BMW M3, също като купето и седана, ще се предлага с осем цилиндров бензинов двигател с обем 4.0 литра и мощност 420 к.с. Той ще се комбинира или със шест степенна механична скоростна кутия или с роботизираната седем степенна M DCT.
Очаква се ускорението на кабриолета М3 от място до 100 км/час да бъде за по-малко от 5 секунди. Най-вероятно максималната скорост и на този модел ще бъде ограничена електронно до 250 км/час.
Все още не е известно кога кабриолета BMW M3 ще бъде в продажба, нито каква ще бъде неговата цена.
Какво мислите ?

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Мисля, че е крайно време да спрат да товарят спортните коли (на всички производители , не само БМВ) с допълнителни килограми.
М3 седан е ясен - има достатъчно хора, които искат спортна, практична кола, но за купе/кабриолет 330i ми се струва напълно достатъчно.
М3 седан е ясен - има достатъчно хора, които искат спортна, практична кола, но за купе/кабриолет 330i ми се струва напълно достатъчно.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Май на всеки му е ясно какво правят БМВ в момента - пълно покриване на всички пазарни ниши ... гамат от коли нарасно почти двойно и тенденцията е да се разширява още ...
X6 , X3 , X4 , M5 combi , M3 sedan , 1 купе , мини клубмен , Пфантом кабрио ,
X6 , X3 , X4 , M5 combi , M3 sedan , 1 купе , мини клубмен , Пфантом кабрио ,
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз шибидаха де си отварям кво остаа за покрива ..
като искам вятър зад врата палим моторетката
то разликата между купе и кабрио си е баш един мотор
като искам вятър зад врата палим моторетката

то разликата между купе и кабрио си е баш един мотор

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
re
00Cool написа:е30 кабрио си остава един от най-хубавите кабриолети на бмв поне за мен !!!
A E36 и Е46 са ти грознички, а Z8???
///M Club Member
Re: re
SkyWalker написа:00Cool написа:е30 кабрио си остава един от най-хубавите кабриолети на бмв поне за мен !!!
A E36 и Е46 са ти грознички, а Z8???
Май не четеш като хората.. ПОНЕ ЗА МЕН-съм казал !!!
Тебе може и НЛО те кефи .

Нищо лично!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
e са ще дойде Явор с бандата от е30 и ще видите вие
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе какви зетки цетки метки ОЛД скуул бра'че е14 кабри
п.п. некои да каже на господин коларов че леко се е прецакал с неговата Мка .. да си беше зел 20 ИСТИНСКИ коли
(или 200 немоа да сметам до толко)

п.п. некои да каже на господин коларов че леко се е прецакал с неговата Мка .. да си беше зел 20 ИСТИНСКИ коли

(или 200 немоа да сметам до толко)

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4