"Кой е по-спортен?" Audi, BMW, Mercedes - autobild
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
"Кой е по-спортен?" Audi, BMW, Mercedes - autobild
Какво ще кажете за статията?
Audi A5 3.0tdi Quattro vs 330d coupe
BMW 335i E90 vs Mercedes C350
Audi A3 sportback 1.8tfsi vs 120i vs Mercedes B200 turbo
TT 3.2 quattro vs Z4 3.0si vs SLK 350
A6 3.0TDI Quattro vs 530d vs E320 CDI
A8 4.2 TDI Quattro vs 745d vs S420 CDI
Q7 3.0TDI vs X5 3.0d vs ML 320CDI
1-во място BMW
2-ро място Audi
3-то място Mercedes
Audi A5 3.0tdi Quattro vs 330d coupe
BMW 335i E90 vs Mercedes C350
Audi A3 sportback 1.8tfsi vs 120i vs Mercedes B200 turbo
TT 3.2 quattro vs Z4 3.0si vs SLK 350
A6 3.0TDI Quattro vs 530d vs E320 CDI
A8 4.2 TDI Quattro vs 745d vs S420 CDI
Q7 3.0TDI vs X5 3.0d vs ML 320CDI
1-во място BMW
2-ро място Audi
3-то място Mercedes
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Turturelo написа:не беше конкретно за теб .. изчакай малко мнения по темата

След сравнителния тест на кабриолети в който заводски течащия EOS(в П-в има няколко ново закупени със забрана за шофиране в дъждовно време и стандартно измиване

Но поради, неизвестни за мен пречини, Top Gear пусна августувския си брои в средата на юли си, а броя за септември с DVD-то

Не съм го прегледал подробно, но винаги е готино да ти хвалят любимата марка!
Относно качествата на Ауто Билд... пред Ауто Мотор унд Шпорт ми седи като претурка!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
CheGevara написа:много е красиво А5, даже като чели прилича на Е92 ...
но някак си бих избрал това на първата снимка![]()
Oдoбрявaм

Good Luck
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Задницата на Аудитооо...
Лексус са си казали своето...
За мен това А5 е сбирщайн от много автомобили...
Дразни ме тази кривина в долната част на багажника, няма я агресията, която трябва да излъчва и духа, който ужким трябва да носи. Погледнато отзад тези калници не се вписват въобще в картинката. Твърде обли са и стърчат много ама много. Ако ще стърчат да има агресия да е смъкната ниско долу да има някакъв завършек така ми стои постно. Ауспусите са разположени твърде навънка, ако бяха по навътре щеше като че ли да е по добре, но отново тази черната ОБЛА част разваля каринката...
Абе като се загледам отзад и ми иде да върна поръчката, ама какво да се прави. За мен въобще не може да се мери с Е92. Ако Е60 е колата, от която не може да се иска нищо повече (както беше казал един тест-пилот) то Е92 е нещо, което другите ще направят след около десетина години...
Отстрани този страничния ръб на Аудито свършва при мигача и е заоблен над самия калник. При БМВ-то тръгва след калника (демек по от ниско) и създава илюзията, че върви надолу, а с това вкарва допълнителна агресия в цялата картинка. На мен ми се вижда все едно предницата е забита в земята...
В предницата на Аудито обаче има красиви елементи. Примерно тези диоди като ги видиш срещу теб и е различно от колкото като видиш обикновен фар. Това е красиво. Дразнят ме, че са толкова големи тези халогени. Като Петромаксови фенери са...Абе аз малко ги мразя тези Ауди-та, та по-добре да не коментирам, че и най-красивото да направят пак ще си намеря да се "захапя" за нещо...

Лексус са си казали своето...

За мен това А5 е сбирщайн от много автомобили...
Дразни ме тази кривина в долната част на багажника, няма я агресията, която трябва да излъчва и духа, който ужким трябва да носи. Погледнато отзад тези калници не се вписват въобще в картинката. Твърде обли са и стърчат много ама много. Ако ще стърчат да има агресия да е смъкната ниско долу да има някакъв завършек така ми стои постно. Ауспусите са разположени твърде навънка, ако бяха по навътре щеше като че ли да е по добре, но отново тази черната ОБЛА част разваля каринката...
Абе като се загледам отзад и ми иде да върна поръчката, ама какво да се прави. За мен въобще не може да се мери с Е92. Ако Е60 е колата, от която не може да се иска нищо повече (както беше казал един тест-пилот) то Е92 е нещо, което другите ще направят след около десетина години...

Отстрани този страничния ръб на Аудито свършва при мигача и е заоблен над самия калник. При БМВ-то тръгва след калника (демек по от ниско) и създава илюзията, че върви надолу, а с това вкарва допълнителна агресия в цялата картинка. На мен ми се вижда все едно предницата е забита в земята...
В предницата на Аудито обаче има красиви елементи. Примерно тези диоди като ги видиш срещу теб и е различно от колкото като видиш обикновен фар. Това е красиво. Дразнят ме, че са толкова големи тези халогени. Като Петромаксови фенери са...Абе аз малко ги мразя тези Ауди-та, та по-добре да не коментирам, че и най-красивото да направят пак ще си намеря да се "захапя" за нещо...

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3