220 km/h
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
220 km/h
onia den v jegata se pribirah ot drianovskia manastir i za parvi pat vdignah 220 km/h .ustanovih che niama smisal da karam riskovano po obiknovenite patishta.do kato se pribirahme si karah savsem spokoino i dosta naejeni sastezateli me izprevariha dosta riskovano
zashtoto imashe i mnogo tirove.chudno mi e zashto si riskuvat jivota/i ne samo svoia/sled kato kato stupahme na magistralata i naduh iako 6-taka gi izduhah kato spreli .razlikata e che e mnogo po bezopasno.
zashtoto imashe i mnogo tirove.chudno mi e zashto si riskuvat jivota/i ne samo svoia/sled kato kato stupahme na magistralata i naduh iako 6-taka gi izduhah kato spreli .razlikata e che e mnogo po bezopasno.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
отг::220 km/h
Mnogo si prav...
Az si bjah v BG predi okolo 7 dena i karah dosta i tolkova niska kultura na shofirane ne sam vizhdal nikoga. Ne moga da si objasnja zashto po patja Sliven-Burgas horata karat s 160-170 km/h pri uslovie, che vinagi njakoi izprevarva, natiska i zasicha. Da se prebivat, az njamam problem s tova. Obache imam problem, kogato Omega-ta na gadzheto mi, kojato si kara s 120 km/h, biva blusnata, natirena v kanavkata ili drug njakakav takuv uzhas (Nedai Bozhe!) ot tija Fitipaldevci...
Za policijata, kojato bi trjabvalo da sledi po patja da ne se dvizhat kamioni po-tezhki ot 20 tona v zhega ot nad 35C i da ne pravjat koloni, puk vsashnost sledjaha kade ima po-dbeli senki, vaobshte ne mi se govori...

Az si bjah v BG predi okolo 7 dena i karah dosta i tolkova niska kultura na shofirane ne sam vizhdal nikoga. Ne moga da si objasnja zashto po patja Sliven-Burgas horata karat s 160-170 km/h pri uslovie, che vinagi njakoi izprevarva, natiska i zasicha. Da se prebivat, az njamam problem s tova. Obache imam problem, kogato Omega-ta na gadzheto mi, kojato si kara s 120 km/h, biva blusnata, natirena v kanavkata ili drug njakakav takuv uzhas (Nedai Bozhe!) ot tija Fitipaldevci...
Za policijata, kojato bi trjabvalo da sledi po patja da ne se dvizhat kamioni po-tezhki ot 20 tona v zhega ot nad 35C i da ne pravjat koloni, puk vsashnost sledjaha kade ima po-dbeli senki, vaobshte ne mi se govori...
Az poveche ot 180 km/h ne smeia da vdigam na moiata 16 godishna kolica, minalia weekend hodih do Varna i na otsechkata Shumen-Varna niamashe nito edin iztrebitel, koito da mi se natiska otzad
Dancho

Dancho
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
За ниската култура е ясно ,най-много си личи тука в София /в смисъл в големите градове /, проблема е че всеки които си е купил кола си мисли че е най-велик и има самочувствие все едно е Брунейския султан. Да не говорим че самочувствието им започва от ниво Голф II или опел Калибра - Ужас.
ALEX: Tyi kato struva mi se jiveesh v chujbina bi li spodelil s nas kakvo pravi edin policai v chujbina i kakvo si vijdal da pravi, a az moga mnogo da pishe za nashte policai. Primerno nashte mnogo dobre stavat za podpiralki na stylbove ili drugo nepodvijno oborudvane, koeto trqbva da se podpira ot neshto. Ili da derat horata, no ne i da syzdavat red po ulicite.
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
Ne moga da ti opisha kakva iznenada beshe za men da me hvane radar v Turcia kato se biah zalepil zad 2 drugi koli i radara e s komputer i hvashta skorostite i na trite avtomobila (pri tova beshe montiran v chasna kola, a ne v patrulka) i na vsichkoto otgore globata beshe 140 lv za 15 km/h previshenie.
Dancho
Dancho
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Az zhiveja v Anglija i tuk sa bezkraino strogi po otnoshenie na narushenijata. Mnogo chesto sa, bih kazal, idiotski strogi. Max skorost po magistrala e 70 mph=112kmh, a po normalnite patishta e 60mph=95kmh. Ima okolo 1500 speed cameras, koito te snimat, s chasa, datata i mjastoto, taka che pochti njama izmakvane. Otdelno si ima i policai, koito si karat i si te snimat s kamera montirana v kolata. Ima i treti variant, kogato imat koli bez otlichitelni znaci, s kameri montirani vutre, koito otnovo snimat vsichko. Samite kameri sa varzani v Policeiska baza dani, taka che vseki policai karaiki zad teb, mozhe po nomera na kolata da razbere oshte v dvizhenie koi si, kakuv si i tn.t Njama izmakvane. NEPODKUPNI SA!!! Nakazanijata sa drakonovski- ako chovek go hvanat s 160kmh po magistralata, globata e pone GBP300, minimum 3 meseca bez knizhka i zavisi ot sluchaja do 3 meseca uslovno zatvor! Za alkohol. minimum 1 godina bez knizhka, minimum GBP450 globa i dosta verojatno zatvor. za karane bez zastrahovka, min GBP1000 globa i 1 godina uslovno zatvor...Ot druga strana, policaite ne spirat bez da ima zashto, vinagi sa bezkraino uchtivi i gotovi da pomognat. Nikoga ne sa mi pravili problem za nemskite nomera i gokumenti na Cabrio-to, nito sa se zajazhdali za BG knizhkata...

Az zhiveja v Anglija i tuk sa bezkraino strogi po otnoshenie na narushenijata. Mnogo chesto sa, bih kazal, idiotski strogi. Max skorost po magistrala e 70 mph=112kmh, a po normalnite patishta e 60mph=95kmh. Ima okolo 1500 speed cameras, koito te snimat, s chasa, datata i mjastoto, taka che pochti njama izmakvane. Otdelno si ima i policai, koito si karat i si te snimat s kamera montirana v kolata. Ima i treti variant, kogato imat koli bez otlichitelni znaci, s kameri montirani vutre, koito otnovo snimat vsichko. Samite kameri sa varzani v Policeiska baza dani, taka che vseki policai karaiki zad teb, mozhe po nomera na kolata da razbere oshte v dvizhenie koi si, kakuv si i tn.t Njama izmakvane. NEPODKUPNI SA!!! Nakazanijata sa drakonovski- ako chovek go hvanat s 160kmh po magistralata, globata e pone GBP300, minimum 3 meseca bez knizhka i zavisi ot sluchaja do 3 meseca uslovno zatvor! Za alkohol. minimum 1 godina bez knizhka, minimum GBP450 globa i dosta verojatno zatvor. za karane bez zastrahovka, min GBP1000 globa i 1 godina uslovno zatvor...Ot druga strana, policaite ne spirat bez da ima zashto, vinagi sa bezkraino uchtivi i gotovi da pomognat. Nikoga ne sa mi pravili problem za nemskite nomera i gokumenti na Cabrio-to, nito sa se zajazhdali za BG knizhkata...
Жестокоооо. Жалко, че и тука не е така, че ми е писнало от дупета с коли за по 3000 ДМ, които могат да убият някой на пътя ....
- BM Boby
-
Aleks, za sajalenie si napalno prav - tova ne e naj-niskata kultura na karane - tova vaobshte ne e kultura bih kazal. Neshto poveche - tezi hora sa NENORMALNI - i chesto karat grobnici, ne znam spored men osven da si smenim darjavata drug variant maj njama da se opravjat neshtata az sam siguren che i sled 20 godini sashtite kreteni shte karat po ulicite i sashtite kreteni shte sa im policai
BM_Boby: Ako moge da si smenim dyrjavata shte e nai dobre, no i tova syvsem ne e rashenie. Az hodih za izvestno vreme v chujbina, no na men BG mi lipsva. Kolkoto i stranno da zvuchi. A ako zaminem, to togava v BG ostavat samo moskvichi, a i nqma da ima BMW klub BG :o)
BMW 318i touring E30 '90
BMW 318i touring E30 '90
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Кво им има на москвичите, на моя двигателя му е пра внук(изтърсак ама айде) на М10
Даже му пише "www.bmwpower-bg.net" на задното стъкло

Даже му пише "www.bmwpower-bg.net" на задното стъкло

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2