Audi А5 и BMW Е92 открийте разликите
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Разликите са огромни.. колите нямат нищо общо.. тотално различна линия и въобще всичко.. даже вече и стопповете не си приличат.. имаше друго ауди на което приличаха стоповете на е92.
скоро беше дискутиран един такъв въпрос с BMW и друга кола(не се сещам каква). Получава се една подобна или близка концепция, да не кажа еднаква, защото очевидно има разлики в дизайна. Това е заради модерните линии и в двете коли, а BMW са едни от първите наложили тези модернизирани линии.
П.С. Имам чувтвото, че скоро всички коли ще са с еднакъв дизайн, само по двигатели ще се различават и името. Като си купят хората едно Hyundai и ще му лепнат една емблема BMW и готова работата
ааа само дето и бъбреци ще му трябват на кошника
П.С. Имам чувтвото, че скоро всички коли ще са с еднакъв дизайн, само по двигатели ще се различават и името. Като си купят хората едно Hyundai и ще му лепнат една емблема BMW и готова работата

Освен цвета нямат нищо общо. Достатъчно е да видиш леко вълнообразната странична линия на Ауди-то, която е съвсем различна от Е92. Браво на Ауди за дизайна. Хубаво е да се появяват повече такива красиви коли, било то и не БМВ. Интересно е обаче, че БМВ лишава до някъде Ауди от едно тяхно голямо предимство - high performance съчетани с 4x4 с излизането на 335ix тази година във всички варианти, включително Е92.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Еми браво на тях - ако имах парите щях да си взема купе
И нямаше да е IX, а щеше да е със задно! Друг е въпроса, че АУДИ успяват да държат по-ниски цени от БМВ ( за нови автомобили става дума).

BMW only!
amd написа:Еми браво на тях - ако имах парите щях да си взема купеИ нямаше да е IX, а щеше да е със задно! Друг е въпроса, че АУДИ успяват да държат по-ниски цени от БМВ ( за нови автомобили става дума).
Не е така. Виж цените на audi.bg и bmw.bg. Разликите са символични. Даже е учудващо колко са еднакви цените (не случайно). Клиентите на Audi не ги избират поради по-ниската им цена спрямо BMW.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Ауди навремето правеха коли, но сега са смешни - тва А5 поне едно нещо, като идея само, да беше въплътило от Ауди купе от 80те.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Именно - това е една от многото причини, която ни кара да избираме БМВ - имат традиции и ги спазват!
BMW only!
- petertyp44
- кандидат ентусиаст
-
Christoff написа:Ауди навремето правеха коли, но сега са смешни - тва А5 поне едно нещо, като идея само, да беше въплътило от Ауди купе от 80те.
Напълно съм съгласен.
Само по себе си Ауди А5 е красиво, но ако се погледне назад във времето и традициите - старите модели на ауди от средата на 80-те до средата на 90-те са много, ама много по стойностни като дизайн и отношение към детайла отколкото новите "изгъзици"

За огромно мое съжаление се наблюдава едно масово уеднаквяване в дизайна на повечето марки автомобили

[url="http://imageshack.us"]
[/url]
[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]
[/url]

[url="http://g.imageshack.us/img254/newpicture3ky3.png/1/"]

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Уникално красиво е това Ауди според мен. Невероятен автомобил и наистина малко напомня е92 но е ми се струва по-големичка кола. А това че само двигателите ще останели да се различават не е вярно понеже и те няма да се раличават
Примерно новото Пежо 207 има един мотор 1.6 мисля който е на БМВ и се слага в 1ката.
ПП: Това уеднаквяване в дизайна винаги го е имало като изключим бутиковите коли. Навремето всички коли ми приличаха на лади сериозно

ПП: Това уеднаквяване в дизайна винаги го е имало като изключим бутиковите коли. Навремето всички коли ми приличаха на лади сериозно

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2