само за цетановите почитатели
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
само за цетановите почитатели
Колеги не ми се иска да Ви призная, ама сутрин като си паля печката и"майка плаче"
такъв шум вдигам че вече ме е срам от комшийте да не ги събъдя. Идва ми да я забутяам зад блока, да си сложа тапи в ушите и тогава да паля. Понякога алармите на другите коли се пускат и аз се чувствам като в небрано лозе всички по прозорците и ме гледат
обаче и аз ги гледам
.
После като загрее го докарва на звук даже ми харесва. Смених маслото има малка разлика ама сутрин си е сутрин
и двамата плачеме ......Иначе нямям никакви оплаквания, върви луда работа прави разход смешен, как да не я обича човек, ама сутрин
Сменял сам главата на ГНП-то и центровката е оптималната за вариант старата помпа с нова глава.
Мисля си че тогава стана по шумна, ама не знам и аз със сигурност. Нали като смениш консумативи масло, друг става звука, има значение дали е топла или студена, както споменах имах и кора която също обезшумява............. абе незнам ама верно майката си трака.

После като загрее го докарва на звук даже ми харесва. Смених маслото има малка разлика ама сутрин си е сутрин

Сменял сам главата на ГНП-то и центровката е оптималната за вариант старата помпа с нова глава.
Мисля си че тогава стана по шумна, ама не знам и аз със сигурност. Нали като смениш консумативи масло, друг става звука, има значение дали е топла или студена, както споменах имах и кора която също обезшумява............. абе незнам ама верно майката си трака.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Да знаеш,че има един глас от мен за "направо си е шумна"
Но при мен няма разлика в звука на топло и на студено.
Все си е шумна чувал сум и по тихи тд-та а ТДС-а когато е читав направо не се разбира,че е дизел
Но при мен няма разлика в звука на топло и на студено.
Все си е шумна чувал сум и по тихи тд-та а ТДС-а когато е читав направо не се разбира,че е дизел

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
И мойта като е студена е малко по шумна ама чак да включва аларми
Ако искаш може да направим едно надшумване

Ако искаш може да направим едно надшумване

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
:mhihi: Благодаря!!!djordje написа:а моя работи по шумно от на ICE-a, а пък е нов, но няма разлика на студено и топло.
На въпроса: И tds-а (беше М51D25) и Commn Rail-а при палене сутрин (на студено) са по-шумни, но като стоплят утихва значително!!! tds-а на бензиностанция го бъркаха с бензинова (ама при новия собственик, вече не е така!!!)
ПП. И на мен ми направи впечатление, че на ГазКом-а колата ти е по-шумничка, затова онзи път ти казах, че ще се видим някой ден да ти позаслушам количката, откъм звуци... Ей така, щото ми е интересно!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Аз вече не съм с ТДС ама пед години карах такъв. Та да си кажа и аз. Като я взех така тихо мъркаше че да ти е кеф да слушаш. Уви беше само около 10000км После смених цилиндровата глава и гледай тогава. Ермомелка чували ли сте ? Нямаше разлика. 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Шумен ли ви е ТДС-а
Да. От шумен ми е тдс-а

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Абе то от върте и на моята нищо не се чуваше ама отвънкаMaXimal написа:Един познат с 525тдс (Е39) псуваше как може да е толкова тиха тая кола, беше му кофти, че като я кара отвътре не чува двигателя

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2