Поведение на неандерталец С4565..
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Поведение на неандерталец С4565..
Карам си вчера по магистралата, посока София и изведнъж в гръб здраво светкане, свиркане и т.н. Аз карам със 120 , защото на задната седалка возех девойка с две десет-месечни бебета, а колегата май беше с двеста... Отдръпнах се и след като мина пред мен, започнаха едни свирканици, едно натискане на спирачките, е...ло си е м...та. май трябваше да започна по-отрано- настигам кола в средната лента, оглеждам се в огледалата-коли зад мен на по-малко от 200 метра няма. Започвам да изпреварвам и когато вече давам десен мигач да се прибера-колегата с БМВ-то започва да ме натиска... Стана малко дълго словоизлиянието ми, ама и в момента почервенявам от яд. Та след биенето на спирачките- една чашка с кафе най-нагло изхвърча от шофьорското стъкло. СРАМ И ПОЗОР. Номерът на автомобила беше С4565.. Абе... грозна картинка
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Абе по принцип не съм привърженик на подобен род глупости които ще ти предложа, но в момента май се е налаго, впредвид обстоятелствата и децата. То колата му, не е виновна, той си е за бой но
намираш му колата и тормоз. Черти от ключ и т.н. или в крайна сметка бой за собственика, ако е възможно, иначе оправия няма.
Тъпанарите няма да се свършат никога, били те в Лади, БМВ-та, Голфове и т.н.
наистина грозно...
добре, че всичко е минало безпроблемно.

Тъпанарите няма да се свършат никога, били те в Лади, БМВ-та, Голфове и т.н.
наистина грозно...
добре, че всичко е минало безпроблемно.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Re: Поведение на неандерталец С4565..
марк написа:Карам си вчера по магистралата, посока София и изведнъж в гръб здраво светкане, свиркане и т.н. Аз карам със 120....
Ти в коя лента кара с тая скорост , за да почне да ти свирка и светка?
- vicho
- старши ентусиаст
-
ако ще и в арарийната да е карал, какво значение има...
В-макс е 130, какво свиркане и светкане щеше да има, ако онзи кара с 10км/ч повече?
а това?
В-макс е 130, какво свиркане и светкане щеше да има, ако онзи кара с 10км/ч повече?

а колегата май беше с двеста...
а това?

Хайде стига бе хора, с бой нищо не се постига.
А пък за vmax-a все едно всички спазваме правилата?
А и попринцип се кара в дясна лента ако е свободна.
А и попринцип се кара в дясна лента ако е свободна.
Последна промяна MaXimal на 10 Юли 2006, 13:03, променена общо 1 път
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MaXimal написа:Хайде стига бе хора, с бой нищо не се постига.
А и попринцип се кара в дясна лява лента ако е свободна.
Така е по принцип в дясна се кара, но в 80% от магистрала Тракия дясна лента не е много читава!
Такова поведение напътя ..... не бива, трябва повече толерантност!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Как така в коя лента. То си има правилник за движение. Вярно,че понякога и аз карам с двеста. Но не може,когато караш с такава скорост и настигнеш кола, след като я изпревариш да държиш на спирачките, да мяташ отвътре средни пръсти и да си изсипеш кафето върху предното стъкло на автомобила.ОТВРАТИТЕЛНО
- pantata
- младши ентусиаст
-
Еми пусни рекламация че не е читава в дупки.комTod написа:MaXimal написа:Хайде стига бе хора, с бой нищо не се постига.
А и попринцип се кара в дясна лява лента ако е свободна.
Така е по принцип в дясна се кара, но в 80% от магистрала Тракия дясна лента не е много читава!
Такова поведение напътя ..... не бива, трябва повече толерантност!

марк написа:Как така в коя лента.
на магистралата има три ленти ако не си забелязал.Ти в коя беше със 120?
марк написа: То си има правилник за движение.
Така ли?

марк написа: Вярно,че понякога и аз карам с двеста.
марк написа: Но не може,когато караш с такава скорост и настигнеш кола, след като я изпревариш да държиш на спирачките, да мяташ отвътре средни пръсти и да си изсипеш кафето върху предното стъкло на автомобила.ОТВРАТИТЕЛНО
Той без причина няма да постъпи так.Постави се на негово място както и ти караш с 200 ако някой лйохман пред тебе си кара с 120 в лявата лента и ти му светкаш и свиркаш да се мръдне, а той продължава да си кара с тая скорост и не му пука , как би реагирал ти? Аз също мраза такива които прават същите като твоите действия на пътя.
Малко ти е било , трябвало е да слезне и да те набие , та друг път някой като ти приближава с по голяма скорост отзад да му правиш път преди да ти е пресветнал.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Оставете тоя правилник малко настрана, то е ясно, че никой не го спазва, ама това, което е направил тоя е повече от простотия.
Нямам думи. Онзи се е опитал УМИШЛЕНО да причини катастрофа, вие за правилника се хванахте. тц тц тц
Нямам думи. Онзи се е опитал УМИШЛЕНО да причини катастрофа, вие за правилника се хванахте. тц тц тц
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
///sasho написа:марк написа:Как така в коя лента.
на магистралата има три ленти ако не си забелязал.Ти в коя беше със 120?
ако броиш и аварийната са 3 ленти,ама нали знаеш че там не се кара

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Дали пък някой не се е разпознал, та толкова яростно защитава очевидно грешни каузи?
Правилник... ОК.
1. Според правилника, в извънградско движение, при наличието на 3 или повече от 3 ленти в едната посока, автомобилът може да избира в коя от тях да се придвижва.
2. Според правилника, максималната скорост е 130 км/ч на магистрала.
3. Според правилника не може да се използват светлини за такива цели.
4. Според правилника, след изпреварване не може умишлено да се забавя скоростта на колата, която е била изпреварена. Има изричен член по този въпрос, явно не случайно.
5. Според правилника, не може да се хвърлят отпадъци от колата, особено ако по този начин се застрашава живота на други участници в движението.
А според човешкият начин на мислене, трябва да се държим културно на пътя и изобщо навсякъде, защото точно понятието "култура" ни отличава от маймуните. Доколкото схванах, човекът е изпреварвал в този момент, когато оня го е настигал и докато е придприемал изпреварването, колата още не се е виждала в огледалото. Точно заради такива случки е забранено да се кара с такава скорост. Защото нашите пътища не са като аутобаните. Но разбира се, наглостта се толерира...
Правилник... ОК.
1. Според правилника, в извънградско движение, при наличието на 3 или повече от 3 ленти в едната посока, автомобилът може да избира в коя от тях да се придвижва.
2. Според правилника, максималната скорост е 130 км/ч на магистрала.
3. Според правилника не може да се използват светлини за такива цели.
4. Според правилника, след изпреварване не може умишлено да се забавя скоростта на колата, която е била изпреварена. Има изричен член по този въпрос, явно не случайно.
5. Според правилника, не може да се хвърлят отпадъци от колата, особено ако по този начин се застрашава живота на други участници в движението.
А според човешкият начин на мислене, трябва да се държим културно на пътя и изобщо навсякъде, защото точно понятието "култура" ни отличава от маймуните. Доколкото схванах, човекът е изпреварвал в този момент, когато оня го е настигал и докато е придприемал изпреварването, колата още не се е виждала в огледалото. Точно заради такива случки е забранено да се кара с такава скорост. Защото нашите пътища не са като аутобаните. Но разбира се, наглостта се толерира...
///sasho написа:Той без причина няма да постъпи так.Постави се на негово място както и ти караш с 200 ако някой лйохман пред тебе си кара с 120 в лявата лента и ти му светкаш и свиркаш да се мръдне, а той продължава да си кара с тая скорост и не му пука , как би реагирал ти? Аз също мраза такива които прават същите като твоите действия на пътя.
Малко ти е било , трябвало е да слезне и да те набие , та друг път някой като ти приближава с по голяма скорост отзад да му правиш път преди да ти е пресветнал.
хах- лявата лента по магистрала е само за изпреварване. Колкото до боя- може би теб са те били някъде,някога,за да мислиш че това е начина . Точно и ясно пише по-горе-АЗ ИЗПРЕВАРВАХ!
А ако ме бутне отзад или в момента,в който се прибирам в средната лента ... само аз ли ще пострадам... или и той... да не говорим за децата... или изобщо който и да е било. А чашата с кафе? А средни пръсти,размятащи се отвътре? Пиян,дрогиран или просто простак..
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///sasho написа:марк написа:Как така в коя лента.
на магистралата има три ленти ако не си забелязал.Ти в коя беше със 120?марк написа: То си има правилник за движение.
Така ли?А ти защо не го спазваш тоя правилник?:
марк написа: Вярно,че понякога и аз карам с двеста.марк написа: Но не може,когато караш с такава скорост и настигнеш кола, след като я изпревариш да държиш на спирачките, да мяташ отвътре средни пръсти и да си изсипеш кафето върху предното стъкло на автомобила.ОТВРАТИТЕЛНО
Той без причина няма да постъпи так.Постави се на негово място както и ти караш с 200 ако някой лйохман пред тебе си кара с 120 в лявата лента и ти му светкаш и свиркаш да се мръдне, а той продължава да си кара с тая скорост и не му пука , как би реагирал ти? Аз също мраза такива които прават същите като твоите действия на пътя.
Момчето ясно е написало ,че преди да предприеме изпреварването е бил в средна лента после е погледнал нама кола и той изпреварв е какво да го прескочи ли?
Никой не му е виновен на ония че много се е засилил.
Рискове на бързото каране са ,че трябва и да спираш бързо.
Аре стига с тия селянии по пътищата , крайно време е някои хора дасе осъзнаят че не са сами на пътя

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4