BMW обнови X3
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW обнови X3
Компактният всъдеход на баварците има освежена външност, нови двигатели и подобрени електронни системи.
BMW представи обновения X3. Той ще замести на пазара сегашния модел до края на годината.
Обновеното BMW X3 има по-свеж дизайн, който е еволюция на сегашния. Автомобилът има нова броня със спойлер под нея, а фаровете за мъгла вече са интегрирани в общата маска. Така видът на автомобила е станал по-агресивен. Страничната линия е запазила вида си, но отзад обновеният модел изглежда много оригинално със стоповете с LED технология.
Обновеният модел излиза на пазара с три нови двигателя. Най-впечатляващ е 3,0-литровият дизел с двойно турбо, който е най-мощният дизелов двигател на BMW, с мощност 286 конски сили. Максималният въртящ момент е 580 Нм. Той е базиран на мотора на BMW 535d, но с подобрена технология. С него автомобилът, означен като X3 3,0 sd, може да се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,6 секунди и да развива максимална скорост 240 км/ч при забележително нисък разход на гориво.
Другият нов мотор в гамата е на X3 2,5i, който е с мощност 218 конски сили. X3 вече ще се предлага и с новия 3,0-литров бензинов двигател, чиято мощност е 272 к. с.
В интериора шофьорите ще открият нов спортен волан с 3 спици. Подобрено е пътното поведение на автомобила чрез ново поколение на системата DSC и нов асистент на спирачките, който позволява по-бързо спиране в екстремни условия.
Източник: Speed-Press
BMW представи обновения X3. Той ще замести на пазара сегашния модел до края на годината.
Обновеното BMW X3 има по-свеж дизайн, който е еволюция на сегашния. Автомобилът има нова броня със спойлер под нея, а фаровете за мъгла вече са интегрирани в общата маска. Така видът на автомобила е станал по-агресивен. Страничната линия е запазила вида си, но отзад обновеният модел изглежда много оригинално със стоповете с LED технология.
Обновеният модел излиза на пазара с три нови двигателя. Най-впечатляващ е 3,0-литровият дизел с двойно турбо, който е най-мощният дизелов двигател на BMW, с мощност 286 конски сили. Максималният въртящ момент е 580 Нм. Той е базиран на мотора на BMW 535d, но с подобрена технология. С него автомобилът, означен като X3 3,0 sd, може да се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,6 секунди и да развива максимална скорост 240 км/ч при забележително нисък разход на гориво.
Другият нов мотор в гамата е на X3 2,5i, който е с мощност 218 конски сили. X3 вече ще се предлага и с новия 3,0-литров бензинов двигател, чиято мощност е 272 к. с.
В интериора шофьорите ще открият нов спортен волан с 3 спици. Подобрено е пътното поведение на автомобила чрез ново поколение на системата DSC и нов асистент на спирачките, който позволява по-бързо спиране в екстремни условия.

Източник: Speed-Press
::: vankata™ :::
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колеги не мислите ли, че вече е време за отваряне на дарителски фонд "Убийте дизайнера" в който да се съберът достатъчно средства за наемане на убиец, който да сложи край на тази дизайнерска линия!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- pantata
- младши ентусиаст
-
Напълно съм съгласен ако имаше един начин да събереме парите и да се сложи края на тази подигравкаJoro_Paveto написа:Колеги не мислите ли, че вече е време за отваряне на дарителски фонд "Убийте дизайнера" в който да се съберът достатъчно средства за наемане на убиец, който да сложи край на тази дизайнерска линия!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: BMW обнови X3
vankata™ написа:но отзад обновеният модел изглежда много оригинално със стоповете с LED технология.

MaXimal написа:Новата ми кола мечта - X3 3.0sd Пък и вече и angel eyes има!
На мен новата ми кола мечта ще е 330sd

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
pantata-1234 написа:Напълно съм съгласен ако имаше един начин да събереме парите и да се сложи края на тази подигравкаJoro_Paveto написа:Колеги не мислите ли, че вече е време за отваряне на дарителски фонд "Убийте дизайнера" в който да се съберът достатъчно средства за наемане на убиец, който да сложи край на тази дизайнерска линия!
Навитак съм, само кажете като почнете със събирането!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Същия дизайнер е правил и модели, на които се радваме всички. Просто Х3 за мен си остава издънка. Евтин джип, евтина визия. Двигателите са супер иначе.

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Като цяло не е съвсем лош като изключим че не обичам джипове. Харесвам въпреки това Х5. На тая задницата е просто ужасна. Изглежда като събрана от различни коли след катастрофа:((( Новото 3 купе е супер:)
- pantata
- младши ентусиаст
-
Ми айде де да създадеме Фонд "Убийте дизаинера" почваме с начален капитал "кой колко дал"Aiw написа:pantata-1234 написа:Напълно съм съгласен ако имаше един начин да събереме парите и да се сложи края на тази подигравкаJoro_Paveto написа:Колеги не мислите ли, че вече е време за отваряне на дарителски фонд "Убийте дизайнера" в който да се съберът достатъчно средства за наемане на убиец, който да сложи край на тази дизайнерска линия!
Навитак съм, само кажете като почнете със събирането!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Абе не е лошo според мене.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 01 Юли 2006, 11:02, променена общо 1 път

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3