И аз останах без халогени :(
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
И аз останах без халогени :(
Здравейте,
ми това е малко повече от месец мина ит както се сдобих с кола и остнах без халогени
( по точно без един халоген защото единиа ми беше счупен и мръсните педалчета като са го изтръгнали са видели това и са го захвърлили пред колата. Та така въпроса ми е:
Има ли някакъв шанс от Армеец да ми изплатят откраднатия халоген?
ми това е малко повече от месец мина ит както се сдобих с кола и остнах без халогени

Има ли някакъв шанс от Армеец да ми изплатят откраднатия халоген?
SGV
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: И аз останах без халогени :(
Tender написа:Има ли някакъв шанс от Армеец да ми изплатят откраднатия халоген?
Свържи се с Виктор(gazzzar) той щети обесни най добре как стоят нещата.

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме
и да въздаваме справедливост(под формата на метални тръби,дървени бухалки и гаечни ключове) над подозрителните субекти:-Е
А иначе добре се получава като ги залепиш с черен силикон-няма сваляне!Аз оня ден си потроших бронята и съм рязал 1/2 час докато ги отделя.
и да въздаваме справедливост(под формата на метални тръби,дървени бухалки и гаечни ключове) над подозрителните субекти:-Е
А иначе добре се получава като ги залепиш с черен силикон-няма сваляне!Аз оня ден си потроших бронята и съм рязал 1/2 час докато ги отделя.
- Tender
- младши ентусиаст
-
4akala написа:ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме
Аз съм ЗА само че не мога да дежуря до много късно защото съм със малко дете

А иначе за черния силикон какво представлява, от каде мога да се сдобия с него и срещу каква сума?
SGV
яяя! съмишленик!!!!!с тебе ще се чуем пак някой път...:-Е
Да ти е живо и здраво детенцето и да го привлечеш към"Тъмната страна(BMW)"като порасне;)
А по въпроса за силикона-има го в строителните магазини 100%(Bricolage,Praktiker)и е м/у 7 и 10лв обясни им за какво ти трябва и те ще те насочат.Поставяш халогена в стойката и уплътняваш луфта откъм външната страна.
Да ти е живо и здраво детенцето и да го привлечеш към"Тъмната страна(BMW)"като порасне;)
А по въпроса за силикона-има го в строителните магазини 100%(Bricolage,Praktiker)и е м/у 7 и 10лв обясни им за какво ти трябва и те ще те насочат.Поставяш халогена в стойката и уплътняваш луфта откъм външната страна.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Добре ,залепяш халогените със силикон и трудно се свалят ,ами лайсните?или тях не ги желаят толкова? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
На първото ми слагане на халогени по нормалния начин без предпазни средства издържаха една седмица. На второто слагане със силикон издържаха две седмици.
Сега си стоя с две зеещи дупки и всеки път като ги видя проклинам мръсните надрусани копелета.
Спасение няма мисля аз. Желанието за дрога им е много по-силно от всички предпазни средства които можем да измислим.
Все пак ако някой има свежи идеи по въпроса с халогените (освен емиграция от тая държава) моля да сподели...
Сега си стоя с две зеещи дупки и всеки път като ги видя проклинам мръсните надрусани копелета.
Спасение няма мисля аз. Желанието за дрога им е много по-силно от всички предпазни средства които можем да измислим.
Все пак ако някой има свежи идеи по въпроса с халогените (освен емиграция от тая държава) моля да сподели...
- Tender
- младши ентусиаст
-
KaLoSoFt написа:.....
Ми според мен със едно чукче се пуква леко стъкото на халогена така че да не става за продан и от там нататък да си го вземат ако искат - поне няма да могат да го продадат. А и отделно със силикон и евентуално съм чувал със "свински опашки" ама така като го огледах халогена не виждам как ще стане работата

SGV
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
4akala написа:ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз си сложих направо счупени. Хем по-евтино, хем и без това по тия пътища скоро ще се счупят, хем не ми ги барат. Иначе ние сами си го правим. Купувайки от тия чалми от Симеон, части втора употреба, които в повечето случаи са свалени от някоя кола без съгласието на собственика й.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
добре де ако са пукнати няма ли да се пълнят с вода като караш на дъжд?Иначе проблема с лаистните сам го решил кати ги пробих после с рапидки и им сложих едни като тапички и стана доста добре да ви каже даже отзад стио като парктроник
само ме е яд че го направих след като ми ги гепиха и купувах нови 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Иво написа:Моите не се пълнятЕ, зависи как и колко са спукани
Абе най добре е да се спукат вместо халогените нечий глави ама нейсе

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
20 мнения