И аз останах без халогени :(

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

И аз останах без халогени :(

Мнение от Tender » 23 Май 2006, 10:17

Здравейте,
ми това е малко повече от месец мина ит както се сдобих с кола и остнах без халогени :(( по точно без един халоген защото единиа ми беше счупен и мръсните педалчета като са го изтръгнали са видели това и са го захвърлили пред колата. Та така въпроса ми е:
Има ли някакъв шанс от Армеец да ми изплатят откраднатия халоген?
SGV

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Re: И аз останах без халогени :(

Мнение от Гецата » 23 Май 2006, 10:29

Tender написа:Има ли някакъв шанс от Армеец да ми изплатят откраднатия халоген?

Свържи се с Виктор(gazzzar) той щети обесни най добре как стоят нещата.
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

Потребител
Аватар

Мнение от Zong » 23 Май 2006, 10:34

Мдааа, копеленцата грозни. И аз се бях засилил да си слагам халогени и в сервиза ме отказаха от тая идея. Б'хти държавата, нищо нормално не можеш да имаш. :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4akala » 23 Май 2006, 13:06

ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме
и да въздаваме справедливост(под формата на метални тръби,дървени бухалки и гаечни ключове) над подозрителните субекти:-Е

А иначе добре се получава като ги залепиш с черен силикон-няма сваляне!Аз оня ден си потроших бронята и съм рязал 1/2 час докато ги отделя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tender » 23 Май 2006, 13:14

4akala написа:ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме
и да въздаваме справедливост(под формата на метални тръби,дървени бухалки и гаечни ключове) над подозрителните субекти:-Е

А иначе добре се получава като ги залепиш с черен силикон-няма сваляне!Аз оня ден си потроших бронята и съм рязал 1/2 час докато ги отделя.

Аз съм ЗА само че не мога да дежуря до много късно защото съм със малко дете :( иначе ако има такава организация съм навит да се наемем по трима четирма, да заложим "капан" и да чакаме практиката показва че няма да чакаме повече от няколко вечери. Обаче трябва да има въоръжени поне със газови пистолети защото от обирджиите има и такива. То е ясно че държавата ни няма да се справи така че можем да вземем нещата във свои ръце.

А иначе за черния силикон какво представлява, от каде мога да се сдобия с него и срещу каква сума?
SGV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 4akala » 23 Май 2006, 14:36

яяя! съмишленик!!!!!с тебе ще се чуем пак някой път...:-Е
Да ти е живо и здраво детенцето и да го привлечеш към"Тъмната страна(BMW)"като порасне;)
А по въпроса за силикона-има го в строителните магазини 100%(Bricolage,Praktiker)и е м/у 7 и 10лв обясни им за какво ти трябва и те ще те насочат.Поставяш халогена в стойката и уплътняваш луфта откъм външната страна.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Май 2006, 15:57

Добре ,залепяш халогените със силикон и трудно се свалят ,ами лайсните?или тях не ги желаят толкова? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaLoSoFt » 23 Май 2006, 16:17

На първото ми слагане на халогени по нормалния начин без предпазни средства издържаха една седмица. На второто слагане със силикон издържаха две седмици.
Сега си стоя с две зеещи дупки и всеки път като ги видя проклинам мръсните надрусани копелета.
Спасение няма мисля аз. Желанието за дрога им е много по-силно от всички предпазни средства които можем да измислим.
Все пак ако някой има свежи идеи по въпроса с халогените (освен емиграция от тая държава) моля да сподели...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tender » 23 Май 2006, 16:25

KaLoSoFt написа:.....
Все пак ако някой има свежи идеи по въпроса с халогените (освен емиграция от тая държава) моля да сподели...

Ми според мен със едно чукче се пуква леко стъкото на халогена така че да не става за продан и от там нататък да си го вземат ако искат - поне няма да могат да го продадат. А и отделно със силикон и евентуално съм чувал със "свински опашки" ама така като го огледах халогена не виждам как ще стане работата :dunno:
SGV

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Май 2006, 18:07

4akala написа:ХА!Добре дошъл в клуба!Аз предлагам на всички обрани да сформираме граждански отряди с по 2-3 коли сяка вечер,да обикаляме

:evil: Пиши ме и мене в отряда мамицата им мръсна педалска :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 23 Май 2006, 18:42

Аз си сложих направо счупени. Хем по-евтино, хем и без това по тия пътища скоро ще се счупят, хем не ми ги барат. Иначе ние сами си го правим. Купувайки от тия чалми от Симеон, части втора употреба, които в повечето случаи са свалени от някоя кола без съгласието на собственика й.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Май 2006, 9:08

добре де ако са пукнати няма ли да се пълнят с вода като караш на дъжд?Иначе проблема с лаистните сам го решил кати ги пробих после с рапидки и им сложих едни като тапички и стана доста добре да ви каже даже отзад стио като парктроник :mhihi: само ме е яд че го направих след като ми ги гепиха и купувах нови :evil:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Май 2006, 0:03

Моите не се пълнят ;) Е, зависи как и колко са спукани :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Май 2006, 22:16

Иво написа:Моите не се пълнят ;) Е, зависи как и колко са спукани :)

Абе най добре е да се спукат вместо халогените нечий глави ама нейсе :banghead: :banghead: :banghead:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Следваща

Назад към Основен Форум