BMW Concept X4
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
BMW Concept X4
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: BMW Concept X4
Жестоко е, малък градски хулиган страхотно развитие на SAV концепцията
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ясно,поредната фешън изцепка,която ще струва 1 шапка с пари,обаче на задната седалка ще трябва да си изкривяваш врата,щото тавана е нисък заради хай-модния спортния дизайн (най ме кефи словосъчетанието "спортен SUV"
) ....,а btw какво е SAV?Знам,че SUV е абревиатура на Slow Ugly Vencile,ама SAV не знам кво е.. 

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Доживяхме най - накрая да го видим това X4. То беше ясно, че БМВ ще продължат да разширяват гамата от X-модели, все пак SUV- и SAV (Sports Activity Vehicle, ако не се бъркам, измислено от маркетинговия отдел в Мюнхен - според мен трябва да означава спортен SUV
) пазарът е доста апетитен.
X4 със сигурност ще е бестселър - умалена, по-евтина версия на доста успешния X6. Хората, които са харесали, но не са могли да си позволят X6 със сигурност ще бъдат изкушени от новия модел.
Иначе като дизайн X4 лично на мен ми допада - изглежда доста динамично и по-различно от всичко в класа си. Направи ми впечатление, че дизайнерите са почерпили (доста) вдъхновение за фаровете от тези на Audi A8.

X4 със сигурност ще е бестселър - умалена, по-евтина версия на доста успешния X6. Хората, които са харесали, но не са могли да си позволят X6 със сигурност ще бъдат изкушени от новия модел.
Иначе като дизайн X4 лично на мен ми допада - изглежда доста динамично и по-различно от всичко в класа си. Направи ми впечатление, че дизайнерите са почерпили (доста) вдъхновение за фаровете от тези на Audi A8.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
DAN40_91 написа: ... SUV- и SAV (Sports Activity Vehicle, ако не се бъркам, измислено от маркетинговия отдел в Мюнхен - според мен трябва да означава спортен SUV) ...
SAV-а няма шретенции на SUV - застраховка, ако някой се обърка и тръгне през къра с тази ... този ... това ... там, каквото е.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- thewhitestig
- кандидат ентусиаст
-
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Красота. Нормално е X-серията да се разраства понеже това иска пазара.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Не изглежда зле!Не съм фен на "паркетните" джипчета,но щом има пазар ще се произвеждат. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Не е лошо като дизайн . Мисля че ще се продава добре .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз не разбирам какъв им е смисъла на тия средни SUV-та. Абсолютна безсмислица е тоя автомобил.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
ineedmoney написа:аз не разбирам какъв им е смисъла на тия средни SUV-та. Абсолютна безсмислица е тоя автомобил.
Защо да е безсмислица ? За града е перфектен - нещо средно между комби и джипс "повишена проходимост" . Даже мисля ,че ако го пуснат за около 50 хилки ще изяде хляба на VW Tiguan/Audi Q3.
Oo (|||)(|||) oO
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
skipper написа:ineedmoney написа:аз не разбирам какъв им е смисъла на тия средни SUV-та. Абсолютна безсмислица е тоя автомобил.
Защо да е безсмислица ? За града е перфектен - нещо средно между комби и джипс "повишена проходимост" . Даже мисля ,че ако го пуснат за около 50 хилки ще изяде хляба на VW Tiguan/Audi Q3.
ама какъв е смисъла да караш офроуд автомобил в града. Нали затова са "извън пътя" да го караш по села и поляни. Какви препядствия преминаваш карайки широките булеварди или уличките? Легналите полицаи ли?. Ако ходиш през ден за риба разбирам, ама като почнете с тия джипове да паркирате в центъра кво става?
Да не говорим че това нито е голям нито малък SUV.
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
Страхотна кръстоска между Х6 и Х5! Дизайнът ми харесва сташно много, има много хищно излъчване - определено радва.
Много е важно, всичко да е важно!
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
ineedmoney написа:skipper написа:ineedmoney написа:аз не разбирам какъв им е смисъла на тия средни SUV-та. Абсолютна безсмислица е тоя автомобил.
ама какъв е смисъла да караш офроуд автомобил в града. Нали затова са "извън пътя" да го караш по села и поляни. Какви препядствия преминаваш карайки широките булеварди или уличките? Легналите полицаи ли?. Ако ходиш през ден за риба разбирам, ама като почнете с тия джипове да паркирате в центъра кво става?
Да не говорим че това нито е голям нито малък SUV.
На мен лично би ми вършил добра работа - кеф ти да отидеш на риба , кеф ти да изкачиш планината зимата , кеф ти да излезете из природата с гаджето/жената на "пикник" с преспиване , на палатка (нощно напиване покрай някоя рекичка ) с дружината . Из наше село (Плевен ) винаги има места за паркиране . Пък и 2/3 лева за платен паркинг няма да ме гътнат.
Oo (|||)(|||) oO
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тия "паркетници" ще стигнат много по-далече от всякакви АВД комбита , олроуди , ковчези от волво и тем подобни . Хляб има в абсолютно всички размери джипчета и винаги ги е имало , само че не бяха толкова популярни . Особено ме кефят кабрио вариантите на тези машинки 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2