Много неприятна случка
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
изказвам и моита съпречастност към случилото се
Може ли да дадеш някви подробности(как каде с каква скорост)

Може ли да дадеш някви подробности(как каде с каква скорост)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Кофти работа. Снощи като се прибирах минах през тунела на Люлин и малко преди входа му в насрещното една Лада 2104 се беше буквално инсталирала в един стълб, намиращ се на островчето между платното и трамвайните релси. Гледката на това по-горното и на случката от снощи са отвратителни... 

- Milcho
- младши ентусиаст
-
Немога да кажа дали има жертви и незнам колко са били в колата, но бяха ги откарали вече. Също така не се загледах каква е. Бях спрял за малко, защото имаше отломки и в другото платно, а и нямаше да съм полезен с нищо.
На третата снимка в дъното се вижда един завой. Там, точно след един мост полизията отбиваше движението по страничен път.
На третата снимка в дъното се вижда един завой. Там, точно след един мост полизията отбиваше движението по страничен път.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе и аз сега минах от там ма не видях нищо 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Milcho
- младши ентусиаст
-
Семейство загина в тежка катастрофа\
ЛОВЕЧ. Семейство загина при тежка катастрофа на пътя Ловеч - Троян. Инцидентът станал в петък около 16,20 ч в близост до разклона за с. Сливек. 35-годишният Д.К. от Велико Търново с "Мерцедес" CL 500 навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил челно в ладата на семейството. При удара на място загинали 74-годишният шофьор на ладата и 65-годишната му съпруга от с. Ветово. По-късно в болницата починала и 46-годишната им дъщеря. Със счупен крак е нейният 11-годишен син. Причина за катастрофата е несъобразената скорост, с която мерцедесът се е движел по мокрия път.
http://www.standartnews.com/archive/2006/04/09/theday/s4760_12.htm
Дейба и рейсърите му дали
Познавах починалата жена, а майка ми познаваше и родителите и - и всички те вече не са между живите
заради някакъв малоумен идиот дето е набарал хубава кола.... мир на праха им!
ЛОВЕЧ. Семейство загина при тежка катастрофа на пътя Ловеч - Троян. Инцидентът станал в петък около 16,20 ч в близост до разклона за с. Сливек. 35-годишният Д.К. от Велико Търново с "Мерцедес" CL 500 навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил челно в ладата на семейството. При удара на място загинали 74-годишният шофьор на ладата и 65-годишната му съпруга от с. Ветово. По-късно в болницата починала и 46-годишната им дъщеря. Със счупен крак е нейният 11-годишен син. Причина за катастрофата е несъобразената скорост, с която мерцедесът се е движел по мокрия път.
Дейба и рейсърите му дали

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Escape написа:Семейство загина в тежка катастрофа\
Дейба и рейсърите му далиПознавах починалата жена, а майка ми познаваше и родителите и - и всички те вече не са между живите
заради някакъв малоумен идиот дето е набарал хубава кола.... мир на праха им!
Бах маа му. Точно по това време аз тръгнах от Ловеч за В. Търново. Времето беше ужасно и не съм вдигал повече от 110. Явно това е станало след като съм минал. (като се замисля сега аз съм можел да съм на местото на хората с ладата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Viper_one написа:Немога да кажа дали има жертви и незнам колко са били в колата, но бяха ги откарали вече. Също така не се загледах каква е. Бях спрял за малко, защото имаше отломки и в другото платно, а и нямаше да съм полезен с нищо.
Колега,аз пътувах в посока Варна и движението беше отбито през гр.Девня

Наистина ,никой ли не знае какво се е случило

Разпитах едни приятели в морската столица ,но и те нищо не знаеха

Георги Пенчев
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2