СПЕШНА ПОМОЩ !!!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
СПЕШНА ПОМОЩ !!!
КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ ПОМАГАИТЕ...За близо седмица не бях си искарвал колата и когато вчера се опитах да запаля акумолатора ми умря.цяла вечер сам го зареждал ток има дет се вика да те убие,върти -нито припатква нищо(в резервоара имам над 45л зареждам от ЛУКОИЛ палел сам и при под 0 без никакъв проблем досега t-в гаража ми е около 6-7 г.в момента някакви савети от кво може да е?
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
ама тя дори не припатква.
докарах до вкъщи един познат маистор та тои предполойи че може да е изгармяла някоя сфещ или нещо по електрониката
докарах до вкъщи един познат маистор та тои предполойи че може да е изгармяла някоя сфещ или нещо по електрониката
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
ток и гориво има ама незнам данеби да е закасило нещо че преди да я пребира я поизбаних малко.ина4е добреди тоива сам нямал никакви проблеми от подобен характер
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
ама има ли ги тия неща при тоя дизелsmg написа:...бобината и комутатора ...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Новини
-
Re: СПЕШНА ПОМОЩ !!!
Ако имаш аларма виж дали не се е скапала.
Виж и дали отива ток към свещите..
Re: СПЕШНА ПОМОЩ !!!
!!Asen_X написа:Ако имаш аларма виж дали не се е скапала.
Пробвай това с алармата и на мен ми се случи веднъж
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
При тази температура 6-7 градуса и всичките свещи да са ти изгоряли което е почти невъзможно пак трябва да запали с малко повече въртене.
Провери си дали нямаш въздух в системата Той УБИВА паленето на дизела
Отпред ако имаш помпа на филтъра напомпай и пробвай пак.Ако не стане я закарай на сервиз.
Провери си дали нямаш въздух в системата Той УБИВА паленето на дизела

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
Колеги тъкмо се връщам от маистор които исказа същите предполужения за алармата.
Може ли някои да ми обясни кво точно се е прецакало и кво да направя.Щот като натисна копчето на имобилаизера лампите си светват-подгрява си върти но не издава никви принципи че ще запали.Като си слагах алармата човека ми обясни че ще ми спира токовете и дебита на гориво
Може ли някои да ми обясни кво точно се е прецакало и кво да направя.Щот като натисна копчето на имобилаизера лампите си светват-подгрява си върти но не издава никви принципи че ще запали.Като си слагах алармата човека ми обясни че ще ми спира токовете и дебита на гориво
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Спира ти подаването на горивото. Трябва да разбереш къде е въпросният електромагнитен вентил и с кабел да му дадеш + от акумулатора там където е кабелчето от електроинсталацията. 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Действително това е другият вариант. Според мен обаче релетата са две, защото съм имал случай при абсолютно топъл мотор да не запаля. Значи въпросният електромагнитен клапан се командва и от друго реле.shnitzera написа:релето на свещите

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2