Otnosno tooninga

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Otnosno tooninga

Мнение от Fikata » 15 Май 2003, 18:08

Zdr naskoro si kupih BMW 320i , mnogo iskam da mo sloga laisni na farowete, spoiuleri i takiva nesta , ste moje li da mi kajete kade v Sofia ima takova miasto da mi napravat meris !

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 15 Май 2003, 18:12

Има много такива места, НО моето скромно мнение което според мен съвпада с мненията на повечето маняци тук е ЗА БОГА НЕ СИ ПИПАЙ БМВ-то, НЯМА КАК ДА ГО НАПРАВИШ ПО-ХУБАВО ОТ ЗАВОДА> разбира се ако имаш финансовата възможност да му сложиш истински M-technik спойлери тогава е друг въпроса, НО те струват нови колкото цялата кола :cry:

П.С. Пиши на кирилица ако обичаш
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 15 Май 2003, 18:47

Казаното преди мен напълно изчерпва темата. Ще съжаляваш после , че си си преебал колата.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 15 Май 2003, 22:07

Особено ако си решил да ти излезе по-евтно и си отишъл при SiGi :wink:

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Май 2003, 23:52

не го отчайвайте толкова
все пак човека си обича колата и иска да я направи по-красива
въпроса е да внимава какво купува и какво слага по колата си

според мен БМВ са дали основната идея- М Technik
към това трябва да се стреми, пък до където му стигнат парите :wink:

м-пакета струваше май към 2300лв

май първо трябва да сменш джантите - веднага ще се види разликата :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 16 Май 2003, 9:10

сложи си 1 джанти 15 цола, забоди си отзад:) 1 гърненце да ти бучи на главата.......ако ти останат парички и мерак след това може и по окачването да пипнеш/но да внимаваш......ааааамааааааа мнооооооооогггггоооооооо с дупките/ и си караи колицата наволя:)

http:/www.luftboxer.com/fake_58_3.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 3.0 TDI
Детайли за колата: Avant

Мнение от Fiat Uno Turbo i.E » 16 Май 2003, 11:05

?????Незнам какво толкоз против имате SIGI???? Виждал съм много добри коли правени от него, а само съм чувал за издънки - странно а?
Може и да сте прави, защото като ходих в магазина му на Симеон имаше некви три пластмасови грозотии, ама направооо. Незнам как ще стои на кола, но на пръв поглед изработката беше SHIT!
Така, че вежди и разни дребни работи ги прави супер. По този начин всяка баварка става по агресивна :twisted:. Веждите дазе не сам сигурен дали ги реже за BMW мисля, че има направо готови. Единственото лошо е боята, която не се включва в цената от към 20-25-30Lv в зависимост от това дали говори6 със SIGI-говориш нормално-правиш се на газар(30lv :))
Според мен ги прави-- вчера видях червено Е30 раздуто-- точно като М3-- бе6е все едно МTechnik пакет гледах (това не си го измислям) :!: :!:
Всеки си решава, ако се съмнява не.........

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Май 2003, 11:39

прави са хората изобщо не го пипай или ако го правиш го прави с много вкус и много пари!!!
а имен ако питаш по добре си дай парите внесто за пластмасарии, за други по стойностни неща, като джанти гуми, ако нямаш разбира се или нещо по окачване, по генерацията и т.н.
Ама все пак колата си е твоя и ти си решаваш какво да правиш с нея.
Успех все пак и дано скоро да видим още едно много красиво БМВ по улиците. :):):)

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Май 2003, 11:57

ATM racing team написа:сложи си 1 джанти 15 цола...

те стандартните са си толкова
поне 17 ако не те е страх от дупки :lol:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Май 2003, 12:30

На мен лично вежди на Е30 въобще не ми харесват. Колата си гледа достатъчно страшно и без тях 8) Виж ако имаш пари сложи си Angel Eyes това на мен ми е голямата мечта, защото видях някъде из форума снимка на Е30 с Angel Eyes и ми спря дъха :D
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Май 2003, 12:38

Иво написа: Виж ако имаш пари сложи си Angel Eyes това на мен ми е голямата мечта, защото видях някъде из форума снимка на Е30 с Angel Eyes и ми спря дъха :D

Много скъпи бе аз ходих в ДиН 800 лв. за Е36-цата
иначе е страшно :):):):)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Май 2003, 12:40

Аз за това ги определих като мечта :cry:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от DA WOLF » 16 Май 2003, 12:52

SIGI не е зле като за начало (много трябва да поработиш след него де :lol: :lol: ) но ако те види че си маняк ще ти даде всичко с големи отстъпки. Например има предната престилка от М-тех пакета само че е още малко по ниска и мен лично повече ме кефи от оригинала...(Е30) Има и много издънки разбира се - например задна престилка за Е30 - пълен боклук (1 месец ми трябваше да си я направя както аз искам...) Но тъй като ти говориш за Е36 - мога да ти препоръчам прагове от при него! Мойте са такива от Е36 после гисрязах и нагодих за дължината на Е30... За 40лв./прага ми ги даде (но беше преди повече от 2 години вече) сега не им знам точно цената... Иначе от тунинг винаги си има смисъл:
1. Оптическа наслада за окото
2. при скорости от 160 нагоре има зверски ефект! :!: (Остави който иска каквото иска да ти говори) Аз съм свалял всичко от колата + задното оригинално антикрилце ей така заради едната проба, и мога да заявя че след 160 колата се рее из магистралата като капещ лист :!: Да не говорим след бързо ляво - дясно какво става! (е без Билщейна говорим)

заключение: ако имаш кинти слагай 16-ки или 17-ки джанти на 205-215/40-45 гуми, слагай спортно окачване, слагай аеродинамичен пакет - излизай на магистралата и се забавлявай (само внимавай да не пребиеш някой каращ след тебе мислекйки си : ха тва БМВ зе завоя с 180 , що и аз да не мога?!?" че уверявам те има ги много такива...)
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Потребител
Аватар

Ot fikata --za tooninga

Мнение от Fikata » 16 Май 2003, 14:01

Ami nersi momcheta ste go imam vsichko tova v predvad. no naistina ste pravi che mai purva edni hubavi gumi s 17ki janiti ste sa nai dobre !!! Akmi ako drugoto za koeto iskam da pitam e kade moje da mi opravat mehanikata na kabrioto zastoto ne ste da se vadi awtomatichno aa ima kopche. moje i da e nesto prosto ama neznam !!!

p.s. uff sledwashtia put ste pisha na kirilica, sorry ama toia put se setuh mnoo kusno .!!!:)))))

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Май 2003, 17:22

:arrow:

ще ми трябва двигател от М3 и тогава колата ще е готова .. :lol: :lol: :lol:
Последна промяна © на 04 Юни 2003, 12:18, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Основен Форум