Otnosno tooninga
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Otnosno tooninga
Zdr naskoro si kupih BMW 320i , mnogo iskam da mo sloga laisni na farowete, spoiuleri i takiva nesta , ste moje li da mi kajete kade v Sofia ima takova miasto da mi napravat meris !
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Има много такива места, НО моето скромно мнение което според мен съвпада с мненията на повечето маняци тук е ЗА БОГА НЕ СИ ПИПАЙ БМВ-то, НЯМА КАК ДА ГО НАПРАВИШ ПО-ХУБАВО ОТ ЗАВОДА> разбира се ако имаш финансовата възможност да му сложиш истински M-technik спойлери тогава е друг въпроса, НО те струват нови колкото цялата кола
П.С. Пиши на кирилица ако обичаш

П.С. Пиши на кирилица ако обичаш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
не го отчайвайте толкова
все пак човека си обича колата и иска да я направи по-красива
въпроса е да внимава какво купува и какво слага по колата си
според мен БМВ са дали основната идея- М Technik
към това трябва да се стреми, пък до където му стигнат парите
м-пакета струваше май към 2300лв
май първо трябва да сменш джантите - веднага ще се види разликата
все пак човека си обича колата и иска да я направи по-красива
въпроса е да внимава какво купува и какво слага по колата си
според мен БМВ са дали основната идея- М Technik
към това трябва да се стреми, пък до където му стигнат парите

м-пакета струваше май към 2300лв
май първо трябва да сменш джантите - веднага ще се види разликата

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
сложи си 1 джанти 15 цола, забоди си отзад:) 1 гърненце да ти бучи на главата.......ако ти останат парички и мерак след това може и по окачването да пипнеш/но да внимаваш......ааааамааааааа мнооооооооогггггоооооооо с дупките/ и си караи колицата наволя:)
http:/www.luftboxer.com/fake_58_3.jpg
http:/www.luftboxer.com/fake_58_3.jpg
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
?????Незнам какво толкоз против имате SIGI???? Виждал съм много добри коли правени от него, а само съм чувал за издънки - странно а?
Може и да сте прави, защото като ходих в магазина му на Симеон имаше некви три пластмасови грозотии, ама направооо. Незнам как ще стои на кола, но на пръв поглед изработката беше SHIT!
Така, че вежди и разни дребни работи ги прави супер. По този начин всяка баварка става по агресивна
. Веждите дазе не сам сигурен дали ги реже за BMW мисля, че има направо готови. Единственото лошо е боята, която не се включва в цената от към 20-25-30Lv в зависимост от това дали говори6 със SIGI-говориш нормално-правиш се на газар(30lv
)
Според мен ги прави-- вчера видях червено Е30 раздуто-- точно като М3-- бе6е все едно МTechnik пакет гледах (това не си го измислям)
Всеки си решава, ако се съмнява не.........
Може и да сте прави, защото като ходих в магазина му на Симеон имаше некви три пластмасови грозотии, ама направооо. Незнам как ще стои на кола, но на пръв поглед изработката беше SHIT!
Така, че вежди и разни дребни работи ги прави супер. По този начин всяка баварка става по агресивна

Според мен ги прави-- вчера видях червено Е30 раздуто-- точно като М3-- бе6е все едно МTechnik пакет гледах (това не си го измислям)

Всеки си решава, ако се съмнява не.........
прави са хората изобщо не го пипай или ако го правиш го прави с много вкус и много пари!!!
а имен ако питаш по добре си дай парите внесто за пластмасарии, за други по стойностни неща, като джанти гуми, ако нямаш разбира се или нещо по окачване, по генерацията и т.н.
Ама все пак колата си е твоя и ти си решаваш какво да правиш с нея.
Успех все пак и дано скоро да видим още едно много красиво БМВ по улиците.
:):)
а имен ако питаш по добре си дай парите внесто за пластмасарии, за други по стойностни неща, като джанти гуми, ако нямаш разбира се или нещо по окачване, по генерацията и т.н.
Ама все пак колата си е твоя и ти си решаваш какво да правиш с нея.
Успех все пак и дано скоро да видим още едно много красиво БМВ по улиците.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На мен лично вежди на Е30 въобще не ми харесват. Колата си гледа достатъчно страшно и без тях
Виж ако имаш пари сложи си Angel Eyes това на мен ми е голямата мечта, защото видях някъде из форума снимка на Е30 с Angel Eyes и ми спря дъха 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
SIGI не е зле като за начало (много трябва да поработиш след него де
) но ако те види че си маняк ще ти даде всичко с големи отстъпки. Например има предната престилка от М-тех пакета само че е още малко по ниска и мен лично повече ме кефи от оригинала...(Е30) Има и много издънки разбира се - например задна престилка за Е30 - пълен боклук (1 месец ми трябваше да си я направя както аз искам...) Но тъй като ти говориш за Е36 - мога да ти препоръчам прагове от при него! Мойте са такива от Е36 после гисрязах и нагодих за дължината на Е30... За 40лв./прага ми ги даде (но беше преди повече от 2 години вече) сега не им знам точно цената... Иначе от тунинг винаги си има смисъл:
1. Оптическа наслада за окото
2. при скорости от 160 нагоре има зверски ефект!
(Остави който иска каквото иска да ти говори) Аз съм свалял всичко от колата + задното оригинално антикрилце ей така заради едната проба, и мога да заявя че след 160 колата се рее из магистралата като капещ лист
Да не говорим след бързо ляво - дясно какво става! (е без Билщейна говорим)
заключение: ако имаш кинти слагай 16-ки или 17-ки джанти на 205-215/40-45 гуми, слагай спортно окачване, слагай аеродинамичен пакет - излизай на магистралата и се забавлявай (само внимавай да не пребиеш някой каращ след тебе мислекйки си : ха тва БМВ зе завоя с 180 , що и аз да не мога?!?" че уверявам те има ги много такива...)

1. Оптическа наслада за окото
2. при скорости от 160 нагоре има зверски ефект!

заключение: ако имаш кинти слагай 16-ки или 17-ки джанти на 205-215/40-45 гуми, слагай спортно окачване, слагай аеродинамичен пакет - излизай на магистралата и се забавлявай (само внимавай да не пребиеш някой каращ след тебе мислекйки си : ха тва БМВ зе завоя с 180 , що и аз да не мога?!?" че уверявам те има ги много такива...)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Ot fikata --za tooninga
Ami nersi momcheta ste go imam vsichko tova v predvad. no naistina ste pravi che mai purva edni hubavi gumi s 17ki janiti ste sa nai dobre !!! Akmi ako drugoto za koeto iskam da pitam e kade moje da mi opravat mehanikata na kabrioto zastoto ne ste da se vadi awtomatichno aa ima kopche. moje i da e nesto prosto ama neznam !!!
p.s. uff sledwashtia put ste pisha na kirilica, sorry ama toia put se setuh mnoo kusno .!!!:)))))
p.s. uff sledwashtia put ste pisha na kirilica, sorry ama toia put se setuh mnoo kusno .!!!:)))))

ще ми трябва двигател от М3 и тогава колата ще е готова ..

Последна промяна © на 04 Юни 2003, 12:18, променена общо 1 път
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2