Най-големия фен на марката?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Най-големия фен на марката?
През лятото един колега си купи БМВ. 325 tds, Стар внос, 98 г ама по талон /реално годината и км са неизвестни/, светло зелен металик, без кожа и без лети джанти, оставащо каско в Армеец. Та колегата не искаше да ми каже за колко го е взел. Обаче скоро напусна и един друг ми каза, че е платил 17 кила лева и аз паднах. Това според вас адекватна цена ли е?
Е това за мен е най-големия фен на Е36, пъки и на БМВ като цяло - да си купи печка за 17 кила пари. Сега си я кара на Червен бряг и сигурно е най-големия гъзар там.
Айде ако некой е правил по-големи жертви да си каже. Ако не го е срам разбира се. Пък ние ше му кажем "Е, верно, бате, ти си по-голем фен".
Е сега се сещам да добавя, че баварката немаше никъв тунинг, даже и касфона беше некъв обикновен, може и да си беше оригиналния, ама не съм сигурен, сигурен съм обаче, че си беше чиста пръчка като саунд. Абе за 17к толкова
Е това за мен е най-големия фен на Е36, пъки и на БМВ като цяло - да си купи печка за 17 кила пари. Сега си я кара на Червен бряг и сигурно е най-големия гъзар там.
Айде ако некой е правил по-големи жертви да си каже. Ако не го е срам разбира се. Пък ние ше му кажем "Е, верно, бате, ти си по-голем фен".

Е сега се сещам да добавя, че баварката немаше никъв тунинг, даже и касфона беше некъв обикновен, може и да си беше оригиналния, ама не съм сигурен, сигурен съм обаче, че си беше чиста пръчка като саунд. Абе за 17к толкова

Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Pepper написа:Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
Виж интериора

Re: Най-големия фен на марката?
Понеже се поддадох на моментната реакция и се отплеснах, моля някой да го изтрие това мнение.
Последна промяна GS_VARNA на 29 Яну 2006, 2:09, променена общо 2 пъти
BMW & RAMMSTEIN RULES

Е как да не означава бе човек?
Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него. Или пък можеш да купиш един куп други коли с повече благинки и по-мощни мотори. Ти обаче искаш точно светло зелен металик, точно дизел и точно 143к, и точно е36, и го получаваш и цената ти е през онази работа, без да си балък.
Това си е истински фен.
Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него. Или пък можеш да купиш един куп други коли с повече благинки и по-мощни мотори. Ти обаче искаш точно светло зелен металик, точно дизел и точно 143к, и точно е36, и го получаваш и цената ти е през онази работа, без да си балък.
Това си е истински фен.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Pepper написа:Само ориентировъчно, ако некой е забравил как вървят цените на е36, е това линкче е да си припомни
тази кола беше на Чудото от Велинград. преди 2 години на събора я пусна няколко пъти и колата наистина вървеше ЖЕСТОКО. в нея са вложени много пари и желание. вярно е, че изглежда отвратително, ама нали " всеки си има вкус "

Engi написа:тази кола беше на Чудото от Велинград. преди 2 години на събора я пусна няколко пъти и колата наистина вървеше ЖЕСТОКО. в нея са вложени много пари и желание. вярно е, че изглежда отвратително, ама нали " всеки си има вкус "иначе, темата доста тъпа ми се струва като цяло
Прав си че темата не е правилно започната и така няма особен смисъл... А това че колата е реално съществуваща направо ме разби

BMW & RAMMSTEIN RULES

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Реално съществува колато, но не е това което е описано в обявата.., ако не ме лъже паметта беше с С50.. повечето неща обаче в обявата са глупости..
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
SlipKnoT написа:Реално съществува колато, но не е това което е описано в обявата.., ако не ме лъже паметта беше с С50.. повечето неща обаче в обявата са глупости..
Е как нема да са глупости

Pepper, значи според теб колкото повече пари си дал за една бима, толкова по-голям фен си , това ли ти е идеята

street disorder workshop

Интересна логика,но и според мене не е правилно да съдиш по това човека колко пари е дал за това какъв фен на марката е.По тая логика тия мутрите дето само се чудят за какво да си харчат парите и си купуват БМВ за доооста повече от 17к...това да не би да ги прави най-големите фенове?
Да,ясно ми е че давам прекалено краен пример,защото предполагам твоя човек си е с нормални парични възможности,но не бива да съдиш за това колко голям фен е само по това.Някой може да даде под 3к за БМВ,но пък да си го гледа като писано яйце,защото цял живот това му е мечтата,но това не го прави най-малкия фен на марката.
Да,ясно ми е че давам прекалено краен пример,защото предполагам твоя човек си е с нормални парични възможности,но не бива да съдиш за това колко голям фен е само по това.Някой може да даде под 3к за БМВ,но пък да си го гледа като писано яйце,защото цял живот това му е мечтата,но това не го прави най-малкия фен на марката.

Pepper написа:Е как да не означава бе човек?
Плащаш 17 к за е36 като за същите пари можеш да купиш е39 с всите му балгинки по него.
Това си е истински фен.
Ако е дизел преди '00 може и да е само 17к (525tds), но 525d e към 30к. Математически, собствениците на 525d сме два пъти по-големи фенове на БМВ

'02 BMW 525d
Ех, да му...
Сладури, аз ще отида и ще си купя това за 20к
http://mobile.de/SIDb43W60LBTVDzyD-2obf ... 187064051&
и ше съм най-големия фен, и ако имам пари ше си купувам все стари модели, , защото това е фенското. Този пич дето ви разправям спечели 175 000 лв от ТОТО, и си купи читава е36 без нищо, ама щото е като нова, предполагам. Аз също неща нови брички натъпкани с чипове.
Друго фенско, което е много модерно е да вземеш, нещо горе долу читаво и да започнеш да го възстановяваш, ама не с цигански тунинг, веждички, спойлерчета, прагчета и тн.
Един тука в квартала дето и той от край време все синьо-бялата емблема кара, купи си Х5 и каза, че не е джип това. Сега е с 6-та и два пъти ходи да му преинсталират уиндоуса, е пак е фен, ама и той казва, че БМВ е БМВ до е36, е34, после вика й ебаха мамата на марката, а той само с коли се занимава.

Сладури, аз ще отида и ще си купя това за 20к
http://mobile.de/SIDb43W60LBTVDzyD-2obf ... 187064051&
и ше съм най-големия фен, и ако имам пари ше си купувам все стари модели, , защото това е фенското. Този пич дето ви разправям спечели 175 000 лв от ТОТО, и си купи читава е36 без нищо, ама щото е като нова, предполагам. Аз също неща нови брички натъпкани с чипове.
Друго фенско, което е много модерно е да вземеш, нещо горе долу читаво и да започнеш да го възстановяваш, ама не с цигански тунинг, веждички, спойлерчета, прагчета и тн.
Един тука в квартала дето и той от край време все синьо-бялата емблема кара, купи си Х5 и каза, че не е джип това. Сега е с 6-та и два пъти ходи да му преинсталират уиндоуса, е пак е фен, ама и той казва, че БМВ е БМВ до е36, е34, после вика й ебаха мамата на марката, а той само с коли се занимава.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2