Да се премахне ли брояча на съобщения?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Да
82
65%
Не
45
35%

Общо гласове : 127
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Дек 2005, 0:33

Мисля, че е ясно. Надявам се админа да уважи желанието ни(ако има повече като мен).
In Ban We Trust!

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 06 Дек 2005, 0:36

май е по-добре да го няма за да няма и спамери :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 06 Дек 2005, 0:41

LeX написа:май е по-добре да го няма за да няма и спамери :roll:
:yes: добра идея;)
смятам, че всеки сериозен потребител не се интересува от броя на мненията:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 06 Дек 2005, 0:42

аз гласувам с да, все пак го предложих в темата за "прочистването" :lol:
А може пък да не се показват мненията под аватара, т.е. пак да има "рангове" ама да не се изписват мнения: 9999 какво ще кажете?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Дек 2005, 1:01

аз за това ли 2 години трупам мнения ве...
ай сиктир... предлагам брояча да се умножава по х2 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shuttle » 06 Дек 2005, 1:58

Кво значение има тоя брояч,дали с 5 мнения или с 5000 според мен няма значение. Някои обичат да пишат за шяло и нещяло само цифри да трупат има хора с малко мнения ама качествени.

П.С. тези с многото да не са по големи фенове на BMW

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Дек 2005, 1:59

Броя мнения на даден потребител не е случайна константа, момчета и момичета ;)

По броя постинги се познават по-активните членове на форума, пребивавали тук дълго време. Хора със знания и пр. Това понякога е ценно инфо за новопостъпилите потребители.

П.С. На тази тема тук не й е мястото. Научете се да четете кой форум за какво е. :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Дек 2005, 2:15

Sry, ако сметнеш за необходимо премести я, а колкото до това, че по броя мнения нещо си личало... :) аре стига... личи си кой колко свободно време има, и колко от него прекарва в писане на разни неща от форума. Щото мнение от сорта на :shock: :mhihi: :evil: не виждам с какво разкрива знанията на тоя дето го е написал. А относно за старите членове, нали за това има РЕГИСТРИРАН НА:... Колкото до това кой колко е компетентен, ако се интересуваш като прочетеш последните 10 поста на съответния човек и разбираш...
Това си е лично мое мнение и не обвързвам никой с него, просто форума яко се сбозява, но ако така ви харесва повече си е ваша работа...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Дек 2005, 5:30

Там е работата, че проблема не е във форума... А в хората, които пишат в него. :idea:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 06 Дек 2005, 10:28

eraziel написа: Щото мнение от сорта на :shock: :mhihi: :evil: не виждам с какво разкрива знанията на тоя дето го е написал.

Правилно. Няма ли начин мненията да не може да са по къси от 10 - 15 символа зада се избегнат тея, и когато се появи нещо от рода на :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: , да се знае, че става вапрос за трупане на точки.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 06 Дек 2005, 10:48

!!Asen_X написа:Броя мнения на даден потребител не е случайна константа, момчета и момичета ;)
По броя постинги се познават по-активните членове на форума, пребивавали тук дълго време. Хора със знания и пр. Това понякога е ценно инфо за новопостъпилите потребители.

Като те гледам колко мнения имаш, започвам да си мисля, че сам си сменяш маслото.... ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 06 Дек 2005, 10:49

и аз съм ЗА, защото темите е пълнят с мнения на всезнайковци
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 06 Дек 2005, 13:31

!!Asen_X написа:По броя постинги се познават по-активните членове на форума, пребивавали тук дълго време. Хора със знания и пр. Това понякога е ценно инфо за новопостъпилите потребители.

Sorry но не се сдържах да дам пример с един агент регистриран на 12ти Окт т.г. с вече 627 поста.... :shock: :help:

За мен величина за евентуално доволно количество знание е датата на регистрация. Предполага се, че ако не е поствал много, то е прочел достатъчно и от там ще е натрупал повечко умствен капитал. (не е нужно мен да гледате за тоя случай, аз съм тук на "гости" само :P ).
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Дек 2005, 13:39

Леле, верно тоз агент Ачо е луд.

[0.30% от всички / 11.40 мнения на ден] :shock:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 06 Дек 2005, 13:50

аз също съм "за" премахването брояча на мнения! има много други начини чрез които може да се определи кой колко знае и разбира и т.н.
даже може и да се въведе някво ограничение на постингите на всеки потребител в една тема - примерно да не може да се пише повече от 2-3 пъти в една и съща тема - така ще се избегне "чатенето" и ще се минава повече на Л.С.-та, както би трябвало да бъде... май :)

Следваща

Назад към Основен Форум