Да се разчисти ли малко форума ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Да се разчисти ли малко форума ?
Рядко влизам напоследак .. много работа имам ,но май това не е основната причина .. гледам не съм само аз обаче ,никой от по старите юзери не се включва вече ,само мнения на пръкнали се близките 1-2 месеца хора(сигурно и от тях има сериозни фенове ама надали са повече от 4-5 човека) .. току що видях човек регистриран на 2.12.05 (преди 2 дена ) с 70 и няколко мнения .. та мисля че трябва да се поразчисти малко тоз форум(бан имам предвид,поне за по 2-3 седмици) ,или новорегистрираните да нямат право да пишат 2-3 седмици да речем ... Вие какво мислите ?
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм с теб! Има доста излишни мнения. Аз съм представител (горе-долу) на новите потребители в този форум, но моята цел не е да наваксам с мненията. Според мен трябва да се изтрият мнения без смисъл, има ги доста. Но, според мен, мярката новите потребители да не могат да пишат 2 - 3 седмици не е начина. Това ще породи обратният ефект, след като изтече...
Просто админите и модераторите трябва да чистят безсмислени отговори, заяждания, offtopic и т.н. и да предупреждават съответният потребител. При злопотреби да се налагат наказания (ако е възможно 1 седмица, примерно, да не може да поства и други такива, каквито решат)
А по повед това, че новите не са сериозни фенове, не съм съвсем съгласен

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
The_Wizard. написа:Съгласен съм с теб! Има доста излишни мнения. Аз съм представител (горе-долу) на новите потребители в този форум, но моята цел не е да наваксам с мненията. Според мен трябва да се изтрият мнения без смисъл, има ги доста. Но, според мен, мярката новите потребители да не могат да пишат 2 - 3 седмици не е начина. Това ще породи обратният ефект, след като изтече...Просто админите и модераторите трябва да чистят безсмислени отговори, заяждания, offtopic и т.н. и да предупреждават съответният потребител. При злопотреби да се налагат наказания (ако е възможно 1 седмица, примерно, да не може да поства и други такива, каквито решат)

Напълно съм съгласен с теб.В много теми има разни безсмислени отговори от типа на незнам,

- Azrail
- UFO Pilot
-
Момчета,
админите и модераторите не са ви длъжни да ви трият глупостите. Те не са на заплащане тук, а по своя воля, водени главно от чист ентусиазъм. Ако потребителите тук се научат, че винаги ще има след тях някой, който да им бърше аканото (с или без извинение), глупавите и безсмислени постове ще станат поне 2 пъти повече. А и не съм убеден, че има хора, които да седят тук по цял ден като пъдари и само да следят за това нещо. Затова - сами трябва да си наложим някаква мярка и да МИСЛИМ (най-вече) преди да пускаме каквото и да е мнение, където и да е.
Второ, в тази анкета също голям смисъл не намирам - ако админите и модовете не се намесят по собствено желание, то ние колкото и да си джафкаме... керванът си върви...
админите и модераторите не са ви длъжни да ви трият глупостите. Те не са на заплащане тук, а по своя воля, водени главно от чист ентусиазъм. Ако потребителите тук се научат, че винаги ще има след тях някой, който да им бърше аканото (с или без извинение), глупавите и безсмислени постове ще станат поне 2 пъти повече. А и не съм убеден, че има хора, които да седят тук по цял ден като пъдари и само да следят за това нещо. Затова - сами трябва да си наложим някаква мярка и да МИСЛИМ (най-вече) преди да пускаме каквото и да е мнение, където и да е.
Второ, в тази анкета също голям смисъл не намирам - ако админите и модовете не се намесят по собствено желание, то ние колкото и да си джафкаме... керванът си върви...
MORE BEER!
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Истината е че в този форум има много много полезни неща, обаче от безсмислени мнения темите много се разводняват и се губи най-важното.Не мислите ли че ако няма броячи на мненията няма да има толкова тъпотии.И по точно как да се мотивират хората да пускат само смислени мнения поне в сериозните теми?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
"ЧИСТКАТА" ще помогне на всички:
1. Ще се изчистим от безполезни паразитни мнения.
2. Ще останат/ИЗПЛУВАТ/ само наистина полезните и стойностни мнения.
3. Така ще се качи и рейтинга на форума!!!
1. Ще се изчистим от безполезни паразитни мнения.
2. Ще останат/ИЗПЛУВАТ/ само наистина полезните и стойностни мнения.
3. Така ще се качи и рейтинга на форума!!!
на мене пък защо ми изтриха темата бе??
сиктир!
въобще да не ти пука бе пич пиши си каквото искаш то едва ли някой ще се грижи затова но пишат ли някаква глупост по старите веднага изтриват даже нито слагат катанец
откачена на раздвоявам се да пусна нова тема където да ти правя любовна изповед ама лошите модератори ще го изтрият...докато направя рефреш...много са бързи

въобще да не ти пука бе пич пиши си каквото искаш то едва ли някой ще се грижи затова но пишат ли някаква глупост по старите веднага изтриват даже нито слагат катанец

откачена на раздвоявам се да пусна нова тема където да ти правя любовна изповед ама лошите модератори ще го изтрият...докато направя рефреш...много са бързи

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
grnkaНадявам се сам да си отговориш на тоя въпрос "на мене пък защо ми изтриха темата бе"
Както казваш в една друга тема:
...ами то и нашия форум върви на там с твоя помощ!
Както казваш в една друга тема:
форум за производители на домашна ракия няма ли да се появи вече бе?
или форум за балатуми и коремни плочки
да иначе си е така в този форум за всичко се пише от любовни афери до бъркането в носа и последствията от това
...ами то и нашия форум върви на там с твоя помощ!
Абе и вие сте много интересни...
1.Во нали се сещате, че за 2-3 години почти всички въпроси са разгледани и решавани и успорвани поне няколкотина пъти.
2.ро Новите потребители като влязат и като питат нещо, по старите веданага - Има търсачка..
3.то е като има търсачка и всички въпроси са разгледани какво им остава на тях? на новите и дори на нас старите потребители ?
4-то В началото е било интересно, защото е ново и всеки въпрос е интересен...ама сега...
5-то Какво значи качесвтвено мнение? пускат се глупсоти в извън темата - нормално.. никой не ви кара да ги четете...
Пък ако толкова много ви се иска да се изчисти форума, го заключете и само да се чете и да се търси,. така ще е емного интересно на всички и няма да има глупави мнения...
...
1.Во нали се сещате, че за 2-3 години почти всички въпроси са разгледани и решавани и успорвани поне няколкотина пъти.
2.ро Новите потребители като влязат и като питат нещо, по старите веданага - Има търсачка..
3.то е като има търсачка и всички въпроси са разгледани какво им остава на тях? на новите и дори на нас старите потребители ?
4-то В началото е било интересно, защото е ново и всеки въпрос е интересен...ама сега...
5-то Какво значи качесвтвено мнение? пускат се глупсоти в извън темата - нормално.. никой не ви кара да ги четете...
Пък ако толкова много ви се иска да се изчисти форума, го заключете и само да се чете и да се търси,. така ще е емного интересно на всички и няма да има глупави мнения...
...
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Според мен безмислените мнения са нещо като нармална част за всеки форум!Но понякога едно безмислено мнение може да бъде напревено от неопитност или любопитство за нещо,което ти се иска да кажеш и не ти стига куефициентът на интелигентност(без да обиждам никого!!!)да го направиш така,че някой да не си каже:"Ооо Боже какви са тия глупости и защо трябва да се четат публично!"
Аз лично,независимо от това,че регистрацията ми е от 30.11,чета от много преди това тук,но не бях се регистрирала!Избягвам темите,в които не бих могла да обогатя с нещо,както каза един фен от тук в личното си съобщение!Каза ми,че можело да не пиша във всяка тема(което не правя!),защото било дразнещо да четеш постоянно мненията на един и същи човек!Аз му обясних,че форума все пак е затова,но не с цел да се трупат брой мнения и се разбрахме,защото той беше приятелски настроен!
Нормално е тези,които са от повече време тук да гледат новите под лупа,така да го кажем!Нека се трият безмислените отговори!Но да не се затваря форума,така че никой вече да не може да пише,защото просто няма да бъде форум,а търсачка! 
Аз лично,независимо от това,че регистрацията ми е от 30.11,чета от много преди това тук,но не бях се регистрирала!Избягвам темите,в които не бих могла да обогатя с нещо,както каза един фен от тук в личното си съобщение!Каза ми,че можело да не пиша във всяка тема(което не правя!),защото било дразнещо да четеш постоянно мненията на един и същи човек!Аз му обясних,че форума все пак е затова,но не с цел да се трупат брой мнения и се разбрахме,защото той беше приятелски настроен!

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
GaD е прав, донякъде. Ситуацията, която описва ми напомня на стария виц за полицаите, дето си разказвали вицове - при нас може да стане:
" Ю1: - Тема 15
Ю2: - Да, съгласен съм
Ю3: - Аз пък не го харесвам
Ю1 и Ю2: - Ти пък какво разбираш"
и т.н. и т.н.
Може и да са разисквани почти всички "стойностни" теми, но една тема никога не може да се изчерпи напълно. След време винаги има нова информация по нея, някакво развитие.
Много ми харесва споменатото от Ultimate_Driver. На кого и защо са нужни броячките на мнения? Те са разковничето, според мен. Ако ги няма, няма да има и постове заради бройката, `щото и самите постващи няма да знаят колко мнения имат.
" Ю1: - Тема 15
Ю2: - Да, съгласен съм
Ю3: - Аз пък не го харесвам
Ю1 и Ю2: - Ти пък какво разбираш"
и т.н. и т.н.
Може и да са разисквани почти всички "стойностни" теми, но една тема никога не може да се изчерпи напълно. След време винаги има нова информация по нея, някакво развитие.
Много ми харесва споменатото от Ultimate_Driver. На кого и защо са нужни броячките на мнения? Те са разковничето, според мен. Ако ги няма, няма да има и постове заради бройката, `щото и самите постващи няма да знаят колко мнения имат.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
напълно подкрепян идеята е доста добра
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2