Красивото изживяване на име Е90
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Красивото изживяване на име Е90
От известно време не съм писал и то е защото няма какво
не че сегашното е смислено
Имах удоволствието да се запозная с новата 3-ка а именно Е90 съвсем от близо, с учудване установих че въпреки предпочитанията ми към 5-ците и 7-ците, новата "тройка" ми харесва много. Може би защото се премества повече към към средния клас заради появилата се 1-ва серия. Въпросния автомобил е беше снабден с дизелов мотор 2.0, но повярвайте динамиката му е впечатляваща със своите 163 расови коне.
И въобще всички мои предрасъдъци бяха разтърсени, "малката" тройка, "куц" дизелов мотор ... посипвам си главата с пепел
В същото време употребявам друг "автомобил" ... господ ме наказа Голф 5
за сравнение ... дума не може да става, въпросния голф е 1.9 дизел, трака като че е на 10 години, макар че още не пуши и то защото е на 500 км от които аз съм навъртял 500
дървено табло, дървена возия, е поне е нова кола и не създава проблеми за сега, потресен съм и от новото Ауди А4, все едно са копирали голфа и са сменили малко външния вид и емблемата, докато цената е се приближава до тази на Е90-ката. И Аудито и Е90-ката са на по под 1000 км но нека снимките говорят вместо мен

Имах удоволствието да се запозная с новата 3-ка а именно Е90 съвсем от близо, с учудване установих че въпреки предпочитанията ми към 5-ците и 7-ците, новата "тройка" ми харесва много. Може би защото се премества повече към към средния клас заради появилата се 1-ва серия. Въпросния автомобил е беше снабден с дизелов мотор 2.0, но повярвайте динамиката му е впечатляваща със своите 163 расови коне.
И въобще всички мои предрасъдъци бяха разтърсени, "малката" тройка, "куц" дизелов мотор ... посипвам си главата с пепел

В същото време употребявам друг "автомобил" ... господ ме наказа Голф 5

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Браво, разцъкваш насам-натам на борда на Е90 значи
.
Похвално е признанието ти за това, че и 3-та серия те е "спечелила" като фен на по-големите "братя"
- според мен единици са хората, които биха си признали, че не са били прави или са били предубедени за нещо в тая държава
Иначе, от новата версия на 2-литровия дизел /163 коня/ нямам впечатления, но покарах една Х3-ка със 150 кончета и при все не-малкото тегло колата се държеше много прилично като динамика
.
P.S. Голф-а трябва да го сравняваме с 1-цата като клас, ноо карай

Похвално е признанието ти за това, че и 3-та серия те е "спечелила" като фен на по-големите "братя"

Иначе, от новата версия на 2-литровия дизел /163 коня/ нямам впечатления, но покарах една Х3-ка със 150 кончета и при все не-малкото тегло колата се държеше много прилично като динамика

P.S. Голф-а трябва да го сравняваме с 1-цата като клас, ноо карай

Live and let Die!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
....да ама голфа е по-добър от Лада "Калина" 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Много ми харесва начина на палене на Е90-ката и това че може да си мърдаш подлакатника напред назад
голфа много пласмасов ми изглежда

голфа много пласмасов ми изглежда

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Много качествен автомобил е е90ката нали. Просто . . . думи нямам.
Аз началото на седмицата юрках яко една 325ца и направо се влюбих. Не само в динамичните и качества но и в удбоствата и функцийте. Вообще страшна кола. . .
Аз началото на седмицата юрках яко една 325ца и направо се влюбих. Не само в динамичните и качества но и в удбоствата и функцийте. Вообще страшна кола. . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Красивото изживяване на име Е90
Vasilen написа:...И въобще всички мои предрасъдъци бяха разтърсени, "малката" тройка, "куц" дизелов мотор ... посипвам си главата с пепел...
ще ви дойде акъла в главата на всичките олд скуул фенове ма да видим кога

на тебе искренно ти завиждам за това което караш (е90ката де

П.С. да не се обидят феновете на новите бмв-та - и на тях им пожелавам да карат такива коли де

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3