Въпроси към IS Тийм-а , а и не само
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпроси към IS Тийм-а , а и не само
Ще се радвам ако сте така отзивчиви и изчерпателни както всякога към моите въпроси та....
По петите съм на една от мечтите си и по - точно да си купя кола , добре не кола , а IS - ка .
Както обичам да го наричам сред приятелите си IS Project
Първи въпрос
Наистина ли митото т.е. ДДС-то на съответната ценност е около 2400 лв . (така го сметнах в мобиле.бг)
Втори
Ако я купя от тук за около 1000 ЕУР + ДДС за БГ ще излезе на около 5000 лв струва ми се малко множко как върви читава такава в БГ .
дефиницията на читава в моя речник е еквивалентно на 120000-140000 хил. км. , м-пакета , ако може да не е човъркана (двигател, окачване...) , и ако може диамантен шварц (май прекалявам
)
Трети
Колко са таксите в БГ (говоря за застваховка + данък + зелена карта ...) и дали има тенденция те да скочат драстично , защото на мен ако я регистрирам тук (Гер.) ще ми излиза по 1000 ЕУР на година(800 застр. + 200 данък) които аз на тоя етап от живота си немога да спестявам ежегодишно .
......................................
Като цяло аз държа да си я купя лично от тук ,нооооо не се бях сещал за ДДС или по-скоро непредполагах че ще е такава сумата и сега съм тъжен
мам мнооо
тъпото е че дори и да е минал първия етап и да съм пред регистрация , ако в БГ скочат застраховките драстично тогава пак ше го издухам....
Май накрая (преди да съм превъртял напълно от страст по тая кола
) ще си я купя и от време на време ще давам по 200 Еур за червени номера и ей така като картинг карам си я една седмица и после пак си паркирам , измивам я и си я гледам всяка вечер като се пребирам
ще се чувствам по-добре от сега де
Абе и да не ми обърните внимание няма да ви се сърдя , май нещо пак ме е напушило , че нямам бима ..... сори .
По петите съм на една от мечтите си и по - точно да си купя кола , добре не кола , а IS - ка .
Както обичам да го наричам сред приятелите си IS Project

Първи въпрос
Наистина ли митото т.е. ДДС-то на съответната ценност е около 2400 лв . (така го сметнах в мобиле.бг)
Втори
Ако я купя от тук за около 1000 ЕУР + ДДС за БГ ще излезе на около 5000 лв струва ми се малко множко как върви читава такава в БГ .
дефиницията на читава в моя речник е еквивалентно на 120000-140000 хил. км. , м-пакета , ако може да не е човъркана (двигател, окачване...) , и ако може диамантен шварц (май прекалявам

Трети
Колко са таксите в БГ (говоря за застваховка + данък + зелена карта ...) и дали има тенденция те да скочат драстично , защото на мен ако я регистрирам тук (Гер.) ще ми излиза по 1000 ЕУР на година(800 застр. + 200 данък) които аз на тоя етап от живота си немога да спестявам ежегодишно .
......................................
Като цяло аз държа да си я купя лично от тук ,нооооо не се бях сещал за ДДС или по-скоро непредполагах че ще е такава сумата и сега съм тъжен

тъпото е че дори и да е минал първия етап и да съм пред регистрация , ако в БГ скочат застраховките драстично тогава пак ше го издухам....
Май накрая (преди да съм превъртял напълно от страст по тая кола

ще се чувствам по-добре от сега де

Абе и да не ми обърните внимание няма да ви се сърдя , май нещо пак ме е напушило , че нямам бима ..... сори .
Най-мразя да съм прав!!!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Mитото на 318ИС (140 к.с.) е точно 2710 лв ( това включва всички такси по плащането на мито + Еко Такса ) 

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Въпроси към IS Тийм-а , а и не само
Колега,със сигурност може да се говори след нова година за налозите - говори се за предстоящо увеличение на застраховка "гражданска отговорност" напр.
Чух и за пътните данъци нещо такова
При всички случаи с всичко платено тук в БГ няма да излезе повече от 200 EU за година.Международната застраховка "зелена карта" за 1 година беше нещо от рода на 350 ЕU за година
GIORCETO,може да каже със точност за тази застраховка ...
Абе мисля си че със сигурност ще ти дойде поне на половина по-евтино
Георги Пенчев
Чух и за пътните данъци нещо такова

При всички случаи с всичко платено тук в БГ няма да излезе повече от 200 EU за година.Международната застраховка "зелена карта" за 1 година беше нещо от рода на 350 ЕU за година

GIORCETO,може да каже със точност за тази застраховка ...
Абе мисля си че със сигурност ще ти дойде поне на половина по-евтино

Георги Пенчев
Бате за другите работи незнам...всичко е според зависи...но митото но ис-ката или на 136 к.с. е 2700....ти си преценявай....даже и да ти я подарят в германия - щедадеш за мито и регистраций такси застраховки над 3000 и за транспорта между 400 - 600 лева и като смениш консумативи и т.н. ще ти стапи най малко на 4000 и са с тоя бензин ако решиш да набиеш газ + 600-700 лв за хубава и си ебахме мамата

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Земи антидепресанти
(но не прекалявай от опит ти го казвам
) Тука с твоите изисквания е на цената дето ше я земеш от там.Затва има друг вариянт
Зимаш некъв дръгел в движение
минава ти депресията и почват проблемите от реалния живуот

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Въпроси към IS Тийм-а , а и не само
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
ще се включа и аз с един въпрос за Гражданската отговорност....
тъй като границата е до и над 2000 куб. см. мойта 323-ка вече е с блок от м20б20 - демек ще мине за 320и на теория е точно на границата, НО блока не е 2000 куб. см. а 1996 куб. см.
има ли някви шансове да убедя застрахователите че влизам в графата под 2000 куб. см. ?:)
тъй като границата е до и над 2000 куб. см. мойта 323-ка вече е с блок от м20б20 - демек ще мине за 320и на теория е точно на границата, НО блока не е 2000 куб. см. а 1996 куб. см.

DEFLEPPARD написа:ще се включа и аз с един въпрос за Гражданската отговорност....
тъй като границата е до и над 2000 куб. см. мойта 323-ка вече е с блок от м20б20 - демек ще мине за 320и на теория е точно на границата, НО блока не е 2000 куб. см. а 1996 куб. см.има ли някви шансове да убедя застрахователите че влизам в графата под 2000 куб. см. ?:)
Хм, интересно въпросче, и моят е 1991 куб.см.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми то сички БМВ двойки са под 2000 кубика 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Не мога да разбера какво се опитвате да докажете
За гражданската е от 1.8 до 2.5,така че едвали има разлика м/у 1991 и
2002 к.см.

За гражданската е от 1.8 до 2.5,така че едвали има разлика м/у 1991 и
2002 к.см.
- rtzankov
- Ценко изложбения