Какво намерих току що в мрежата (новата 3-та серия)
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Какво намерих току що в мрежата (новата 3-та серия)
Както си преглеждах www.autospies.com и намерих тази сензационна информация. Дано да не е блъф. Иначе сайтът подава много добра информация, въпреки че е насочен към САЩ.
http://www.autospies.com/images/uploads/files/e90.pdf
Даже е и на близък до нас език (май е от Словения).
http://www.autospies.com/images/uploads/files/e90.pdf
Даже е и на близък до нас език (май е от Словения).
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Ентусиасти, моля ви нека някой сложи снимката/инфото (не знам какво има) тук във форума или някъде в Бг сайтовете, защото на мен този autospies въобще не ми го отваря 

Ударът си е на Autospies. Техния коментар също е че ще хръчат глави. Цитирам:
"Чудим се дали след като БМВ е допуснало такова ОГРОМНО изтичане (на информация) с новата 3-ка показана МНОГО ВРЕМЕ преди представянето й, те ще трябва да я обявят по-рано от времето, когато са искали.
Нещото което знаем със сигурност е, че печатарят който е дал този файл ще види адът в пълен размер"
(Преводът може би не е съвсем точен ама толкова мога.)
Иначе не ми се вярва в БМВ да са научили чак сега. Страницата е много популярна и има навика да показва неща, които автомобилните производители искат да скрият
We're wondering, now that BMW has sprung such a HUGE leak here with the new 3 being shown WAY before its introduction, will they have to announce it earlier than they would have wanted to, because of pain in the asses like us?
One thing we know for sure, is the printer who leaked this file, will be losing one heck of a large account!!!
"Чудим се дали след като БМВ е допуснало такова ОГРОМНО изтичане (на информация) с новата 3-ка показана МНОГО ВРЕМЕ преди представянето й, те ще трябва да я обявят по-рано от времето, когато са искали.
Нещото което знаем със сигурност е, че печатарят който е дал този файл ще види адът в пълен размер"
(Преводът може би не е съвсем точен ама толкова мога.)
Иначе не ми се вярва в БМВ да са научили чак сега. Страницата е много популярна и има навика да показва неща, които автомобилните производители искат да скрият
Специално нашите гости - бившия и настоящ отговорник за нашия регион от BMW AG го гледаха с нескрит интерес, като бяха доста изумени като го видяха .. веднага започнаха да ме питат откъде го имам
Силно вероятно и да са я карали тази кола, но за тях това си е опасно изтичане на информация, затова бяха така притеснени?!

Силно вероятно и да са я карали тази кола, но за тях това си е опасно изтичане на информация, затова бяха така притеснени?!
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Ееее, най-накрая ми го отвори... Кво да кажа- външен дизайн- виждал съм и доста по-красиви Бими, но от вътре е WHOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! 

Според мен това са файлове готови за печатница. Някой ще яде дърввото защото един от основние принципи на студиата за дизайн е пазене на тайна за да се запази максимално тръпката от показване на нов модел, Хората хвърлят много пари за тази работа, известно е че понякога много от висшите служители не знаят каво се случва в студиата за дизайн, Според Бенгал това е важно за да не се наранява творческия процес, дизайнерите не се срещат дори с шефове неотговарящи за тяхната работа, когато такива искат да видят тяхната работа то става във време когато те не са на работните си места, това се прави с цел да се избегнат моменти когато творческия процес ше бъде нарушен от изказвания от рода на " това е технически не изпълнимо" и др.
Колта е .....................................................
Колта е .....................................................

NUZZO
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
x3m написа:колите на БМВ все повече заприличват на джапанки.

8.32
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3