BMW Новини: Новата 7-ма серия видео; facelift 3-та серия
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
BMW Новини: Новата 7-ма серия видео; facelift 3-та серия
Изтекоха снимки на BMW 3-та серия facelift
Преди няколко дни, BMW показа новото поколение на 7-ма серия, но най-очакваният модел на компанията тази година е обновената 3-ка. Тя ще бъде разкрита чак на автосалона в Париж през октомври, но момчетата от Bimmerfile са успели да сканират предварително рекламни брошури на автомобила.
Трудно е да се каже дали това са оригинални брошури на баварската компания или са дело на художник, но на тях се виждат нови светлини, предрадиаторна решетка, брони и странични прагове.
Официален видео клип на новото BMW 7ма серия
След като вчера, BMW разкриха официално новото поколение на 7ма серия, днес баварците пуснаха и официалния промо клип на модела.
Видео
източник: autoblog.bg; Bimmerfile.com

Преди няколко дни, BMW показа новото поколение на 7-ма серия, но най-очакваният модел на компанията тази година е обновената 3-ка. Тя ще бъде разкрита чак на автосалона в Париж през октомври, но момчетата от Bimmerfile са успели да сканират предварително рекламни брошури на автомобила.
Трудно е да се каже дали това са оригинални брошури на баварската компания или са дело на художник, но на тях се виждат нови светлини, предрадиаторна решетка, брони и странични прагове.

Официален видео клип на новото BMW 7ма серия
След като вчера, BMW разкриха официално новото поколение на 7ма серия, днес баварците пуснаха и официалния промо клип на модела.
Видео
източник: autoblog.bg; Bimmerfile.com
::: vankata™ :::
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Жестока е 7цата. Просто с всяка измината снимка или клипче все повече и повече ми харесва. Надявам се скоро да имам възможността да я видя и на живо:))))
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Незнам ама тия БМВ как ги правят тия коли в първия момент нещо ме дразни а после взима да ми харесва... И мога да кажа че след толкова зяпане на новата 7ма серия ... Това е една от най-финните и най-изтънчени 7ци (достойна за флагман) ...Да не говорим за екзотиката в двигателите...
Абе и мен почна да ми харесва, а в първия момент се отвратих. То и от Е32 към Е38 бъбреците доста порастват
И все пак няма ли да има големи армосферки? Сума години правеха само атмосферки и сега кво стана... къде отиде "No replacement for displacement"? Заради еко нормите ли ги правят с турбини, по-малко харчат така ли?

We love you Ronnie!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Това да караш турбо двигател е много по-яко отколкото атмосверен,а иначе как ги правят тея коли в първия мимент не може да ги гледаш а след това се влюбваш,е тва се вика дизаинери и конструктори

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Съжалявам за изказването, ама предницата на 7ка силно ми напомня на прасе
А настоящата седмица е толкова красива

А настоящата седмица е толкова красива

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Струва ми се, че на живо ще е много по-красива...Х6 също по снимки и видео не ми допадаше особено, но като го видях на живо...направо се влюбих.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
мен продължава да не ми харесва след е38 нямат читава 7-ма серия. Новият стайлинг на БМВ прекалено много се отдалечава от истината. И БМВ-тата се губят нещо на фонът на другите марки. Според мен БМВ загубиха много в момента в които започнаха да модернизират дизайнът си. Погледнете е30/е34/е32 и акулките разликите не са чак такива също е38/е39/е36 разликата спрямо предишното поколение не е толкова натрапчива както е при последното поколение просто тея фарове не отиват изобщо на БМВ да не говориме,че тия бъбреци на новите почнаха да ги правят едно към гьотере. Доста почват да се отдалечават от традициите БМВ и ще се загубят сред останалите.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2