Впечатленията ми от България

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Впечатленията ми от България

Мнение от WeiSTD » 12 Авг 2004, 14:40

Здравейте,

Както някой от вас знаят, аз до скоро си бях в България (До снощи де). Така, няма да ви казвам какво мисла за България като цяло защото ще се получи пост с размер 2 пъти колкото най дългия на Бабуна :P :P . Но само ще ви кажа че това което видях на събиранята на този клуб беше страшно впечатляващо. Много ми е интересно да видя такава голяма група хора да е събрана толкова успешно заради общия си интерес. Надявам се нещата да продължат по същия начин и да имам щастието пак да се събера с вас като се върна през зимата.

Трябва всички да се гордеете много че сте част от толкова успешен клуб, и че сте такива готини пичове ;). Само така и за напред

Аз снощи пристигнах в Дания и изгежда че ще имам по редовен достъп до интернет от колкото през последния месец.
Надявам се по често да се меркам по форума и по ICQ.

А сега отивам да разбера дали Датчанките са наистина толкова отзивчиви колкото всички казват хахаха :roll: :wink:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Назад към Основен Форум