Za pistata Monza!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Za pistata Monza!

Мнение от Svetoslav » 06 Яну 2003, 12:39

Zdraveite bratia,
Za mnogo godini.Jivi i zdravi i bezavarien pat s bavarkite.
v4era se varnah ot Italia.Tam prekarah praznicite.Imah vazmojnost da poobikolj tuk-tam,no goliamo vpe4atlenie mi napravi pistata Monza krai Milano.Use6taneto be neverojtno i vapreki 4e se opitah,ne uspiah da si predstavia kak se minava s 350 km/h na pravata.
Vaprosat mi e slednia:Predpolagam,4e mejdu vas ima golemi fenove na f1 misalta mi e niama li da e adski gotino da se saberem edna grupi4ka :wink: ,ta da razveem bairacite na pistata kam kraj na liatoto.Ako se saberem bandi4ka,6te namalejt razhodite.Edin pohod do Milano i obratno i gledaneto na sastezanieto e dobar zavar6ek na liatoto.Mogat da se nameriat bileti po 75 Euro na tribuna!No samo za sastezanieto.Kato slojim transportnite razhodi s kola - po 90 Euro na 4ovek v dvete posoki i malko jobni pokazva,4e ne e ne6to nerealno i adski skapo da se gleda live f1.naro4no ne vklu4vam pari za no6tuvka,za6toto pokrai pistata se namira prekrasen park,v koito v nave4erieto na sastezanieto se sabirat mnogo fenove da lageruvat.Pojelavam si tova da stane i pove4e hora da se saberem.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Назад към Основен Форум