ОТКРАДНАТО-БМВ Е36 318i, с ТЪРГОВИЩКА РЕГИСТРАЦИЯ Т 3606 ХТ
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
ОТКРАДНАТО-БМВ Е36 318i, с ТЪРГОВИЩКА РЕГИСТРАЦИЯ Т 3606 ХТ
Колеги помагайте,ИЗДИРВА СЕ БМВ Е36 318i, с ТЪРГОВИЩКА РЕГИСТРАЦИЯ "Т 3606 ХТ",автомобилът е откраднат сряда-24.октомври,СВЕТЛО СИВ цвят,4-врати.
денонощно званете при информация на GSM:0887 149275-ИВАН.
денонощно званете при информация на GSM:0887 149275-ИВАН.
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Ех, само какъв крадлив народ! Ръчичките им да увехнат! Имаш ли каско? От къде е откраднат, кой град?
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
здр
indianeca написа:Ех, само какъв крадлив народ! Ръчичките им да увехнат! Имаш ли каско? От къде е откраднат, кой град?
Автомобилът е откраднат от град ПОПОВО,пред домът на собственика,няма КАСКО (лошо).Закупен е само предо 30 дена,от АВТОКЪЩА в град ДУПНИЦА
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
според мен тая кола е вземата с някой от резервните ключове като автокъщата най вероятно е замесена ... поизчакали са да видят дали ще си направи каско ...
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Ех значи... не може да има само един ключ! На мен ми дадоха 3 броя. Да има впредвид, че може да са и тези от автокъщата, нека отиде и да говори с този от който я купил и да следи поведението му, знам ли! Дано се намери, а крадливите копелета прегазени!
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
най добре да видиш в Шумен там на Била в Омв дебнат и сканират алармите колата е наи-вероятно по моргите на Приселци около Варна,и аз не вярвам от Дупница да се вдигнат до Попово иначе в Т-е до колкото знам няма организирани с тоя бизнес освен ,ако на скоро не са почнали...
Колата е задигната не с цел продажба , а с цел да се свърши някаква работа или както каза колегата за придвижване до някъде . тоя вариант с автокъщата го отхвърлете защото несме 90-те години и за какво ще им е тази кола ? съжелявам за колата , но според мен е открадната да се свърши няква кална работа с нея . (само предположения) най вероятно е нарязана в някоя морга или пък запалена (пак предположения) . ДАНО СИ Е НАМЕРИТЕ !
- X5_criminal
- Потребител
-
Бате тия коли отдавна никои не ги пипа . Според мен е някой на когото му трябва нещо което се намира трудно и си е дал поръчка . Много е вероятно да си свалят каквото им трябва и да я захвърлят някаде .
Всичко е фантазия
11 мнения
• Страница 1 от 1