БМВ абсолютни непрофесионалисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 04 Дек 2007, 21:37

KAMIKADZE написа:Мисля че най-голямата грешка е била че си приел колата и си я взел още в Плевен защото излиза , че по този начин се съгласяваш с липсата на някои от екстрите .
Затова и аз се отказах от нов автомобил защото в крайна сметка получаваш нещо което не виждаш предварително а и не знаеш какво му се е случвало след завода преди да го вземеш , а там са доста опасни нещата както съм чувал . Просто единствения вариант в които няма да ти пр..бат колата е да не я бутат и да ти върнат парите за ксенона , всеки друг вариант би си личал от 100км :idea:

П.С. дай да видим как си нагласил интериора

Аз бях на косъм да я върна, но ми писна да се наказвам с е30-то и не ми се чакаше повече :confused: а и от лизинга им бяха платили колата седмица преди това и щух да се вкарам в такива дългосерийни филми че ........ :confused:
Ето го салона, нищо особено, само това което включва М пакета:

Волан, топка с логото, супер много съжалявам че не направих волана мулти, не съобразих че е толкова евтино :(
Изображение
Изображение
Алуминиевите елементи Aluminium Glacier Silver се виждат добре при топката и тук:
Изображение
Спортни предни седалки с тапицерия текстил/кожа изцяло черни:
Изображение
Таван BMW individual anthracite (черен плат)
Изображение
4 ел стъкла те са серийно оборудване, но са поставени малко неудобно за боравене ;)
Изображение
Има климатроник, серийното радио с Мр3 , пакет за съхранение (тази кутия на таблото дето е на мястото на навигацията, място за чаши и мрежи на седалките отзад) , сбърках и с пакета за пушачи
:mhihi:
Изображение
Това е в общи линии, за друго в момента не се сещам.
Отказах се от навигация, защото няма карти за Бг а и не ме бодат толкова пари ;) отказах и по-добра озвучителна система, поради същата причина :D
Седалките са доста добри, удобни са и имат настройка във височина, напред назад, опората под краката, задния край може да слиза надолу а предния нагоре и обратно и страничните опори са помпят.
махнах задните наглавници, защото много пречат на обратното виждане, за други неудобства не се сещам сега.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2007, 21:53

Много си сгрешил за мултифункционалния волан, а и хубавото ЦД с музика да беше взел...
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Дек 2007, 21:57

няма стелки :roll: иначе интериора е страхотен! И чак сега забелязах че на 1-цата централната конзола е обърната леко към водача. Да ти напомня за Е30ката сигурно :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2007, 22:06

LeX написа:няма стелки :roll:

Сложил си е гумените човекът.

1во. Защо не си махнал фолиото на "степенката"
2ро. Защо и другите педали не са ти е с алуминиево покритие? До колкото си спомням при М-пакета педалите са в алуминии.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Дек 2007, 23:25

Ае такава ние държавата и обстановката.... така сме научени... като я е видял такава синя и нова - 'зел я е.... баси.... как да не я вземе.... ма така сме се научили -преглъщаме горчивото и гледаме да си нареждаме някси живота....

... но... тва ако бях аз... както съм подивел на тема Е87/Е81.... на мен ако ми бяха направили тоя номер... щях такава лудница да направя, че тоя ако не го бяха уволнили заради мен щеше да напусне сам от напрежението... щях да му вържа 610V жиците на тролеите в гъз@... да му изпържи космите.... боклуци... т'ва с ксенон-а нарочно е направено.... да приберат някой лев после.... щото се надяват да го преглътнеш и да махнеш с ръка... джанти ше дава... да си ги нахлупи на главата и да ги завърти, ама силно... щеше да буда на ръце колата обратно до завода в Германия... даваш 60к лева за да те еб@ват някви селтаци измислени.... бахти глупаците....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 04 Дек 2007, 23:52

MaXimal написа:
LeX написа:няма стелки :roll:

Сложил си е гумените човекът.

1во. Защо не си махнал фолиото на "степенката"
2ро. Защо и другите педали не са ти е с алуминиево покритие? До колкото си спомням при М-пакета педалите са в алуминии.

1.Ми не съм стигнал до там още, не ми пречи сега а и по-добре да изкара зимата с него :mhihi: А стелки има но хвърлих едни гумени отгоре да не ги цапам в тия мизерии и дъждове, дори нямам време да си изрежа предната да става за там а съм сложил една задна :uups:
2.Педалите мисля че се доплащат, водят се като аксесуар май :roll: но със сигурност не са в М пакета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 05 Дек 2007, 0:01

MaXimal написа:Много си сгрешил за мултифункционалния волан, а и хубавото ЦД с музика да беше взел...

Е то много работи можех да сложа, като например парктроник и круиз контрол и тем подобни гъзарийки ,но има един фактор който винаги играе важна роля в поставянето на екстрите :mhihi:
Но за волана определено съжалявам :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Дек 2007, 9:57

Абе като е на лизинг няма да усетиш голяма разлика в цената ;)

Колко ти излезна, ако не е тайна,а може и на ЛС.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 05 Дек 2007, 10:00

57200 ако е кеш, с отстъпката която правеха (и може би още правят)
А принципно се бях подготвел за 10к надолу, така че и това ми е много ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 05 Дек 2007, 12:00

Много хубав автомобил, дълго да те радвам.

А оностно дилъра - не отстъпвай сантиметър дори, платил си много пари, за да правиш компромиси.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 05 Дек 2007, 12:10

За мен темпомат-а е много важен ! Много ми се схваща крака да я натискам тая газ на магистралата. Иначе на нормален път се трае щото натискаш да изпреварваш пускаш като наближаваш някой. Ако имах темпомат щях да си вдигна краката някъде по таблото. Новите БМВ-а с темпомат май имат спирачка на волана или може би само 7-цата :mhihi: .
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум