Калкулатор - пробег, разход
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
сега с тая таблица мен ме нелови сън.излиза 4е ми дава разход 16,5л/100км 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
пичове тея разходи сигурно наистина идват от скапания бензин в бг
мойта с юнашко каране в града не дава повече от 12 на 100
на магистрала с 120-130 не повече от 10/100

мойта с юнашко каране в града не дава повече от 12 на 100
на магистрала с 120-130 не повече от 10/100
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да не бъркаш в калкулациите колега,мойта бангия с 1,6 двг и 75 жалки магаренца ми дава 8,3 градско,на слаб трафик и кротко каране,и с хубав(надявам се поне
) бензин,еби му ме4а раждиви 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Колега, добави още един ред - РАЗХОД / ЧАС за престой в задръстване в София. Този разход трябва да се добавя към разхода на километър
Аз честно казано не знам колко бензин отива при работа на място, особено зимата при включени фарове и други ел. консуматори, но съм забелязал, че при висене в задръствания разхода се удвоява и спокойно може да го докара до 20 л./100 км. Не знам за вас, но аз като видя че съм в някаква дупка от която скоро няма излизане и гася двигателя

Аз честно казано не знам колко бензин отива при работа на място, особено зимата при включени фарове и други ел. консуматори, но съм забелязал, че при висене в задръствания разхода се удвоява и спокойно може да го докара до 20 л./100 км. Не знам за вас, но аз като видя че съм в някаква дупка от която скоро няма излизане и гася двигателя

- Bogat-Beden
-
-
avox76 написа:. Не знам за вас, но аз като видя че съм в някаква дупка от която скоро няма излизане и гася двигателя
В тази връзка, видях на скоро на светофар тази въшка Лупо с зелен надпис отзад 3L беше с загазсен двигател и като вкл. на първа каруцата сама си запали двг-то

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
Хибридчета
ама налазват все повече и повече
Аз се возих на една Хонда хибрид ама мисля че бая време трябва да мине докато се доизкусорят нещата
Иначе гасне почти веднага щом спреш - някъде до 5 секунди

Аз се возих на една Хонда хибрид ама мисля че бая време трябва да мине докато се доизкусорят нещата

Иначе гасне почти веднага щом спреш - някъде до 5 секунди
- Bogat-Beden
-
-
Нямам представа 4естно казаноSe7ven написа:А тази система кога гаси двигателя след колко време престои?

- kiko`mpower
- Потребител
-
мн е доволна тази калкулация....благодаря
но аз си ги и знаех,15 градско ми го фаща от рас,онзи ден патувах до морето,изван гр. ми стапи на 13-14 ма яко газ... 

Kogato sum prav,sum prav,no kogato gresha,moje da sum bil prav,zatova pak sum prav,zashtoto moje da sam gre6al... !!!Синьо-бял пламък в очите... !!!
DJJonny написа:
Аве незнам ама ме хвана каустрофобия като им гледам разходите... мойта докарва разхода на М3
Нестига че улиците са ни в гъза, пътната система ни е в гъза, горивото ни е още по-отзад ами да не говорим за цената му. Направете сравнение хората какви разходи и какви цифри плащат за гориво. Тва нащо е гавра в БГ.
Е факт е ... правилно си забелязал. не само горивата ни са гадни ами и в кантара като ни ударят и то за нас какво ли остава ..

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2