Благодаря
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
bmwdriver написа:Ей,не го удряйте на пропаганда,всеки може да кара каквато кола му
харесва и каквато може да поддържа.Важното е да си помагаме на пътя,
а не да се делим според марката
Принципно си прав, но все пак маааааалко пропаганда няма да навреди.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: Благодаря
Fiat Bravo написа:Здравейте!
Аз съм колега от форума на Фиат.
Искам да изкажа благодарност към 2ма анонимни собственици на БМВ-та.
В събота пътувах с приятелката си за Велинград и след Костенец претърпяхме инцидент - спуках 2 ( две ) гуми. Поставих си чинно триъгълника и зачаках Пътна помощ.
За 2 часа на пътя помощ ми предложиха 4 души. Първите два автомобила които спряха бяха БМВ - първо една 5тица, малко по-късно и една 3ка. Това ми направи много голямо впечатление предвид мнението което битува за хората с лъскави коли ( а и 2те БМВта бяха нови и лъскави)
Искам да изкажа огромната си благодарност към хората които показаха колегиалност и желание за помощ.
Благодаря им, не знам дали посещават форума и ще видят това, но може и вие да приемете благодарностите ми
Безаварийно каране на всички.
Евала Пич!!! Дай боже от сега нататък само здрави гуми и безавариино!!! Евала и на колегите, аз силно подържам това да си помагаме по пътищата без да слагаме преграда между марката на возилото!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Е айде ако не БМВ поне мини на Алфа поне.Аз съм фен на БМВ и на Италки ама ФИАТ са си доста зле за мое съжаление.Карал съм Tipo 1.6 Tipo 2.0 sedici valvole,Bravo 1.8 16V.На старт само Bravo-то се равнява на BMW и дотам.Отстъпват по всички показатели.Обаче Италки-те са красиви и евтини.При Алфа нещата са малко по различни.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2