от утре краи на фаровете през деня :)))))
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
mitko_n1 написа:
А аз знам че по закон се ползват само когато пътните условия го налагат (мъгла, силен снеговалеж)! Така че куките ще те спират и занапред
Винаги ме дразнят изказвания от рода "куките търсят за какво да се заядат". Ако се знае закона и се спазва нещата ще стоят по съвсем друг начин, но това не е факт затова се бутат пари и после се псуе полицая - някак си май е по-лесно (или е просто манталитет):evil:
Абре,луда работа са тия куки.Дебнат отвсякъде да щипнат някой кинта.Във Варна направо ни разпиляват за тия халогени,какво толкова им пречат - незнам.А за фаровете през деня съм за с двете ръце!И един живот да се запази - има смисъл!!!
А аз знам че по закон се ползват само когато пътните условия го налагат (мъгла, силен снеговалеж)! Така че куките ще те спират и занапред

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Абе,луда работа.То със тъпотиите им не може човек да излезе наглава!Заслужават да им събуеш гащите и.................... 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
значи кои стават полицаи:
ами такива дето ги мързи да работят друго,не могат да работят друго,едвам са завършели у-ще,абе общо взето некадърници,прости и ограничени,които с връзки се уреждат на държавна служба.тва им е втълпено от родителите-нищо да не правиш и пари да ти дават(комунизъм),само да слушаш и да изпълняваш.има кадърни и свестни полицаи(познавам такива),но повечето са яко тъпи.той те спира и почва да се заяжда с теб,така не става,без грам човещина.то всичката ни е наред,че за някви дреболии се вживяват и се почва една...
от страх да не ги изгонят от работа вършат само простотии,има и такива дето не им пука и те са пичове(и тези дето са с баварки също)!
общо взето шуро-баджанащината ебава цялата държава.....
ами такива дето ги мързи да работят друго,не могат да работят друго,едвам са завършели у-ще,абе общо взето некадърници,прости и ограничени,които с връзки се уреждат на държавна служба.тва им е втълпено от родителите-нищо да не правиш и пари да ти дават(комунизъм),само да слушаш и да изпълняваш.има кадърни и свестни полицаи(познавам такива),но повечето са яко тъпи.той те спира и почва да се заяжда с теб,така не става,без грам човещина.то всичката ни е наред,че за някви дреболии се вживяват и се почва една...
от страх да не ги изгонят от работа вършат само простотии,има и такива дето не им пука и те са пичове(и тези дето са с баварки също)!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: !
pavlin_e30 написа:значи кои стават полицаи:
Приятелю,много си прав,но нека тези пичове (свестните полицаи) които посещават форума,не се обиждат.И да се вземат малко в ръце,защото малко са ни проблемите на главите,а и с тях да се занимаваме.Не виждам какво имат против халогените нощем - щото са малко дупките по пътищата,че не дават и да си осветяваш по-добре!Общо взето - си е*ало майката!!!
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Мен за халогени никога не са ме спирали да ми се карат...а от 5 години всичките щайги,дето съм карал,имаха халогени и съм ги включвал винаги и тях...я светнете какво могат да пречат халогените,дето са ниско долу...

- павката
- старши ентусиаст
-
!
абе заеби,тея закони ги пишат все пешеходци...
Kocil написа:Мен за халогени никога не са ме спирали да ми се карат...а от 5 години всичките щайги,дето съм карал,имаха халогени и съм ги включвал винаги и тях...я светнете какво могат да пречат халогените,дето са ниско долу...![]()
![]()
а мане на 2 пъти са ме гостили , по закон халогените се включват при намалена видимост .. ходи им обяснявай че светят на половин метър пред колата ..

- павката
- старши ентусиаст
-
!
и аз си карам на фарове от няколко години,ама за халогените които само помагат,а и с тези дупки.май трябва да се промени тази точка в закона.....
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Абе фарове- ОК, ама аре халогените да си се пускат само когато има нужда. Май гъзарията пречи на някого, а че му блестиш на онзи отсреща с един куп фарове на кой му дреме. Фарове- винаги, а халогени- по предназначение, а именно при дъжд, мъгла и сняг.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: !
pavlin_e30 написа:и аз си карам на фарове от няколко години,ама за халогените които само помагат,а и с тези дупки.май трябва да се промени тази точка в закона.....

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4