НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: ///
paf40 написа:да си правят коли каквито изкаи с мотори каквито изкат аз сам го казал е 38 е 39 и е 46 последните читави бмвта за мене ако някои го кефи наи новата 5 ца евалата .На мен лично не ми допада а за еднаквите коли както каза колегата от началото да погледне е 30 е 34 и е32 и да каже не са ли типа както са се правили пежата а за дизела то от м51 по здрав мотор нямаособено с собственик с голям десен крак аз лично за нова кола нямам пари а и да имах бих си зел 10 годишна отколкото нова но това е мои избор някои ще кайе новата кола е по добре аз лично бих си купил е 39 на 20 000 км ако си намеря пред новата 1ца или 3 ка

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
acho.rs написа:mitko_n1 написа:На кокегата amd маи му е много лошо.То бива бива,ама като неговото не бива.Покарай малко ново БМВ и пак да говори.Ако не си доволен,ВЗЕМИ СИ ЖУК!!!
абе човека си го кефи старото,макар и грубо бмв.старите коли си имат собствен дух и тоя пич явно е пристрастен.а и маи е вярно твърдението за издръжливостта ,но тва е друг въпрос.
не забравяайте че наи-скъпите коли са доста старички
Приятелю,аз също съм фен на по-старите коли и вчастност на Е30 и нямам намерение да се качвам на друга.Но това не означава,че новите не са качествени.Може да се дадат доста примери,но какъв смисъл има,нали тук ни е събрала една единствена марка - BMW!!!
Да сме живи и здрави да си ги караме и да им се радваме!!!