Audi А5 и BMW Е92 открийте разликите
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Колко мъка има по този свят. - това не се отнася за vitamincpp
Този двигател на пежо се слага в мини купър /май/.
N45B16 е въпросният двигател на 116и.
vitamincpp написа:Уникално красиво е това Ауди според мен. Невероятен автомобил и наистина малко напомня е92 но е ми се струва по-големичка кола. А това че само двигателите ще останели да се различават не е вярно понеже и те няма да се раличаватПримерно новото Пежо 207 има един мотор 1.6 мисля който е на БМВ и се слага в 1ката.
ПП: Това уеднаквяване в дизайна винаги го е имало като изключим бутиковите коли. Навремето всички коли ми приличаха на лади сериозно
Този двигател на пежо се слага в мини купър /май/.
N45B16 е въпросният двигател на 116и.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
SlipKnoT написа:Разликите са огромни.. колите нямат нищо общо.. тотално различна линия и въобще всичко.. даже вече и стопповете не си приличат.. имаше друго ауди на което приличаха стоповете на е92.
Правилно и аз не намирма разлики
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Кое и да ми дадат нема да го върна
Аз като фен на АУДИ и БМВ лично се кефя максимално на двете и не забелязвам фрапиращи прилики,а и идеите на двете коли за различни

Аз като фен на АУДИ и БМВ лично се кефя максимално на двете и не забелязвам фрапиращи прилики,а и идеите на двете коли за различни

ТДС - Турбо Див Селянин
petertyp44 написа:Напълно съм съгласен.
Само по себе си Ауди А5 е красиво, но ако се погледне назад във времето и традициите - старите модели на ауди от средата на 80-те до средата на 90-те са много, ама много по стойностни като дизайн и отношение към детайла отколкото новите "изгъзици"...
Грехота, че караш Ауди, а си в такава заблуда. Именно с края на куфарния дизайн (като 100-тицата от аватара ти) Ауди започва да гони и заема подобаваща позиция сред BMW и Мерцедес. И тук не говорим за субективни мнения, а за продажби, печалба и т.н.
Шегувам се, Е30-ката е най-добрата 3-ка, W124-ката (не, 123-ката даже) е най-добрата Е-класа, и Ауди 100 1982-ра е най-доброто...
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Малко ми е 4удно как двг. при ауди ще легне преди предния
мост.А относно стоповете при Ауди си следват линията на А4ката.
мост.А относно стоповете при Ауди си следват линията на А4ката.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Колкото прилики имат,толкова са и разликите...а и в последните години наистина има едно уеднаквяване на дизайна при доста коли...иначе - и Аудито,и БМВто бих ги подкарал с кеф... 

- Bustter
- младши ентусиаст
-
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колеги измама, Аудито пак не струва
Оказва се че си е с предно предаване и само специална версия ще е 4х4. Освен това наистина си е крадено от 3 купе. То затова си е толкова красиво. Като не можеш да измислиш нещо свое най-лесно е да откраднеш.
http://cars.ign.com/articles/768/768120p1.html

http://cars.ign.com/articles/768/768120p1.html
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Само един модел(базовия)ще е с предно - 2.0TFSI....Не знаех че Валтер Да Силва краде дизайн и то точно от БМВ

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Bustter
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Колеги измама, Аудито пак не струваОказва се че си е с предно предаване
Хахаха ясно още една женска кола

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
Bustter написа:vitamincpp написа:Колеги измама, Аудито пак не струваОказва се че си е с предно предаване
Хахаха ясно още една женска кола
Женска баце ма ела да видиш моя тролей до къде се катери с ремарке от камион из гората... съмнявам се че ако ти го "туря"

П.С. Пепи Ти успя ли да го продадеш?
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Това според мен си е чиста конкуренция между двете марки автомобили... Отладеч изглеждат близки по визия, но бас хващам, че отблизо наживо имат голяма разлика... И според мен, ако си мислите, че Ауди крадът от BMW това не е вярно... БМВ и Мерцедес гледат един от друг, а Ауди сами си правят всичко, защото познавам хора, които работят в заводите в Германия и ми обясниха кое как правят. По скоро БМВ малко са видяли от Ауди и решили да го използват както каза един колега по-нагоре, че от А4-ката като тръгнаха за задните стопове... А бмв през това време като искараха новата 7-ца беше с нещо подобно, но по-правоъгълен. Иначе БМВ си е БМВ, но си има конкуренция определено 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2