Нова "жертва" на сектата!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
BMW lover написа:Maй май излезнах прав с предположението си ,аBMW lover написа:Чак сега зацепих защо Роко е извън българия за няколко дни![]()
![]()
Прав си се оказал Мите

Утре ще водя кмето на Калотина да посрещаме синята стрела

Георги Пенчев
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Penchev написа:Утре ще водя кмето на Калотина да посрещаме синята стрела"карал на темпомат" в момент а не на кракомат
![]()
добре че му показах къде е копчето щото все включваше чистачките като искаше да включи темпото ...

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Пичове имам обаче проблем с колата и още не мога да и се зарадвам. Гасне ми преди да е загряла и оборотите и играят! Прочетох много по темата от хора с подобни проблеми. В сервиза казаха, че няма ламбда, но възможно ли е да е от това? Другото, за което прочетох е дебитомер и стъпково моторче. Дайте съвет къде да отида, само не казвайте Камор, че от сега ги чувам, как ми говорят, че не може без ламбда и катализатор и ще ми струва поне 2000лв да го оправя!
Не ми доставя удоволствие да карам с междинна газ в София в най-големите задръствания!
Не ми доставя удоволствие да карам с междинна газ в София в най-големите задръствания!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако конструктивно е предвидено да имаш ламбда, по-добре сложи такава. Не е задължително да е в Камор. На Бош е към 160 лв, има и едни японски (магазина е на Симеон) за 100 лв. Катализатора можеш да го замениш с резонаторно гърне за около 30-40 лв. Така че не е цифра за умиране. Иначе лъгането става с ламбда-симулатор от някой газаджия за 30-50 лв.
Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Aко питаш за резонаторно гърне, имам добри впечатления от Ем Комплект на Околовръстното. За смяна на ламбда, най добре в Бош-сервиз, например Юве.
Never mistake motion for action...
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3