За всички които не вярваха че ДДС-то ще падне!!!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
OPASNO LUD написа:Няма такова нещо като акциз за мощност.Ако си купите примерно кола от Германия от дилър и той ви начисли 19% Мервертщойер(ДДС) при влизане в БГ дължите само 1% +20% от транспорта,ако си я купите от частно лице или освободена от ДДС си плащате 20%
ем киловатите какво са

Re: те са хората ....
535 написа:какво говорите незнам) само ще ви кажа че цената на ГОЛФ 4 ка 4000Евро в мобилето се качваш в него в германия както е с номерата даваш газ 2-3 000 км по късно си си в къщи даваш 80 лева еко такса
) ) среден пръст
) 60 лева нови номера и да те цунат по кура !!!! и е твое за колосалната сума от 8300 с докарването лева !!!
Не е точно така защото този ГОЛФ преди е взиман като експорт и ддс-то му е изтегляно/връщано и цената съответно 3500/16% е в Герм./, а "митото" тука примерно 1500лв. Сега обаче няма експорт, цената си е 4000Е и няма "мито".>> 1500лв-500Е=500лв намаление

Друга е сметката обаче ако вземеш кола за 1000Е.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: те са хората ....
535 написа:Nasti : Кажи ама мъжката ... печелиш ли 2000 лева на кола която внасяш... ама чесно не е срамно да си каже човек че успява
И повече изкарвам колега, ела ме бутни и изкарвай ти бе мушмул! Ела и ми кажи аз няма да си купя кола от теб ако не ми свалиш 2000лв., през к**а си ми та оттатък!
ЕЙ КАПАЦИТЕТ - ЗА ТОВА ЦЯЛ ЖИВОТ КОЛАТА ТИ ЩЕ ТИ Е ПЪЛНОЛЕТНА И ЩЕ РАЗВИВАШ ИДИОТСКИТЕ СИ ТЕОРИИ ВЪВ ФОРУМА КАК ЩЕ СКОЧИШ ДО СЪРБИЯ ЕДИН ДА ТИ СЛОЖИ МОТОР ОТ Ф-16 И ЩЕ СИ ДОЙДЕШ, ЗАЩОТО ГЛЕДАШ НА ХОРАТА В ЧУЖДАТА ПАНИЦА И ВСЕ ТИ Е КРИВО КОЙ КОЛКО ИЗКАРВА! И 2000ЛВ. ДА ИЗКАРВАМ - НАПРАВИЛ СЪМ СИ ГО, АЙ КАТО Е ТОЛКОВА ЛЕСНО ПАЛИ ТИЙНЕЙДЖЪРКАТА И БЕГАЙ ПО НЕМСКО И ИТАЛИАНСКО ДА КУПУВАШ КОЛИ И ДА ПЕЧЕЛИШ И ТИ ПО 2000ЛВ.!
Ето пали за Германия и го докарай тоя Голф за 8000лв., аз на място още на Калотина идвам с пари кеш и ти го плащам на 10 само климатик да има, ти да видиш тая ква е!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5