Lumma BMW M6 CLR600
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Бряяяяяяяяяя!!!!
Тая много арна бре
П.С. Абе хора,ко сте тръгнали да и намирате косури на готината баврка? Циганска била,кичозна била,нам ква била-я да ви я дадат да я карате -ще я върнете ли

П.С. Абе хора,ко сте тръгнали да и намирате косури на готината баврка? Циганска била,кичозна била,нам ква била-я да ви я дадат да я карате -ще я върнете ли

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ilinka_loves_BMW написа:Бряяяяяяяяяя!!!!![]()
![]()
Тая много арна бре
![]()
Всеки има право да критикува (намира кусури)

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
На 50% поне от вашите БМВта и предните и задните капаци са черни но не ги плюете.Нали?!Че кво като е циганско.Ше продължиме да си караме НАШИТЕ КОЛИ.
- t_andonov
- ентусиаст
-
много е селско ,найстина-(вижте ни сложихме карбон)....като събрана от 4асти втора ръка след търкаляне например,всяка разли4ен цвят.Нима ако ги бяха боядисали няма6е да си останат карбонови ли ?..?..? не мисля. А за това
CLR 600 ---да и бяха сложили и звездата за емблема.А салона ...май няма ни6то спортно в него,пълен ле6 спрямо визията на автомобила,а за нея ве4е знаем.

- t_andonov
- ентусиаст
-
MaXimal написа:t_andonov написа:мойто цялото е черно ама всичко си е оригинал
Е то тоя черен капак 100% е от карбон, нека е селско
карбон марбон не ме кефи и си е мангалщина
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Извинявам се,че не е по темата,ама тва е първият ми опит на Фотошоп... А ся циганейшън ли е(питам за цвета и стоповете) ?
335I ///Redparty edition - CORSAIR ART (много ме кефи като си пиша разни такива)...

335I ///Redparty edition - CORSAIR ART (много ме кефи като си пиша разни такива)...

- t_andonov
- ентусиаст
-
- s52b32
- Потребител
-
- Кара: E63 M6, Е32 750iL highline
- Мечтае да кара: Lotus Elise
Абе малко прилича на японска кола тая М6-ца.. ама не е толкова зле де... само името е ултра зле (CLR 600 звучи 100% като Мерцедес).
Кефи ме, че фаровете и предния черен капак са в едно такова шахматно подреждане, което наподобява донякъде на емблемата на БМВ. Джантите също са яки, но за сметка на това тази дупка на покрива е ужас. Вътрешността явно е оригинална, не ми изглежда много тунингована, освен може би фона на таблото. Двигателят също не е тунингован, той оригинално си е 507к.с., само са му сложили карбоново покритие за "блинг-блинг".
Кефи ме, че фаровете и предния черен капак са в едно такова шахматно подреждане, което наподобява донякъде на емблемата на БМВ. Джантите също са яки, но за сметка на това тази дупка на покрива е ужас. Вътрешността явно е оригинална, не ми изглежда много тунингована, освен може би фона на таблото. Двигателят също не е тунингован, той оригинално си е 507к.с., само са му сложили карбоново покритие за "блинг-блинг".
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
ian190 написа:zAcK написа:А бе яко е ама някой ще ми каже ли тая пишка над предния джам за къф е сложена![]()
за да влиза свеш въздух в купето( на състезателните коли ги има)

Тези въздухозборници на тавана се слагат на коли със задно разположен двигател и водят към въздушния филтър (McLaren F1) В случая тази дупка няма цел, а само разваля аеродинамиката на колата. Това е анти-тунинг.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2