Членство в БМВ клуб България
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Членство в БМВ клуб България
Доста клавитурни битки се проведоха напоследък във форума на БМВ клуб България. Двете неща са различни, но органически свързани. Резултата от тези битки, вярвам, ще бъде стимул да работим по-усилено и да сме по-сговорчиви занапред. Предстои да проведем Общо събрание 2007, където ще се случат доста структурни и организационни промени. Най-вече, разширяване на клуба и създаването на местни организации, схемата за което се избистря в момента. Тук сме се събрали около една идея, а членството в клуба е следващата стъпка. Всеки, които има желание да стане официален член на BMW Клуб България трябва да премине през следните процедури:
1. Да изтегли молбата за членство от дадения по-долу линк.
2. Да я попълни и да прикачи към нея своя актуална снимка.
3. Препоръка от вече приет член на Клуба и притежаването на БМВ са плюс за кандидата, но не задължително изискване.
4. Да изпрати молбата(Молбите за членство се приемат по и-мейл или на хартия от мен, Penchev, Lucky,I.Voykov или The Boss.
5. Кандидатурата му ще бъде гласувана от всички досегашни членове на Клуба
6. След приемане е нужно да заплаща годишна членска вноска в размер на 60лв, което се равнява на сума от 5лв на месец.
Членството в BMW Клуб България осигурява следните преференции към момента:
1. Членска карта
2. Отстъпки в сервизи други фирми за резервни части и аксесоари.
3. Членовете ползват отстъпки при закупуването на рекламни материали на клуба.
4. BMW Клуб България е официално регистриран клуб, лицензиран от BMW AG и член на европейската общност на BMW Клубовете, за което плащаме такса, съответно ползваме намаления за техните мероприятия, рекламни материали и издания, които можем също да изброим при интерес.
5. Членовете на Клуба се ползват с превилегии при всички организирани мероприятия от BMW Клуб България
6. Членовете на Клуба имат достъп до под-форума "BMW Клуб България", където разискваме всички клубни въпроси и се вижда само от официалните членове на Клуба
Сигурно съм пропуснал нещо, но в основни линии е това. Молбата за членство е пусната като отделен линк от Георги Пенчев.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41971
Следващите думи са на Туртурело, написани преди доста време, които ми се иска да оставя в оригиналния им вид:
Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза, пише, обсъжда и чете в този форум, но едва ли много от Вас са си задавали дори най-дребнавия въпрос - "кой плаща поддръжката на този форум ..." За съжаление за създаването на нещо хубаво каквото е този Клуб, не е нужен само ентусиазъм, нужни са и пари. Средства, от които ние не печелим, а инвестираме за поддържането и развитието на Клуба, за рекламни материали, за организирането на Събори и сбирки. Възвращаемост от тези пари не очаквайте, макар да се стараем да направим членството апетитно с пакет преференции, които постоянно разширяваме с общи усилия.
Докажете ентусиазма си, подкрепете ни и станете част от този Клуб!
Сега пак съм аз
:
Молбите за членство се приемат по и-мейл или на хартия от мен, Asen_X, Pechev, Lucky, bmwdriver или The Boss. Първите трима са актуалния УС на БМВ клуб България, другите трима са от Контролната комисия. Ще пуснем снимките на всеки от тях, за да се ориентирате по-лесно. Крайният срок за подаването на молбите е 16 декември. До момента са подадени 31 молби за членство. Успех!
1. Да изтегли молбата за членство от дадения по-долу линк.
2. Да я попълни и да прикачи към нея своя актуална снимка.
3. Препоръка от вече приет член на Клуба и притежаването на БМВ са плюс за кандидата, но не задължително изискване.
4. Да изпрати молбата(Молбите за членство се приемат по и-мейл или на хартия от мен, Penchev, Lucky,I.Voykov или The Boss.
5. Кандидатурата му ще бъде гласувана от всички досегашни членове на Клуба
6. След приемане е нужно да заплаща годишна членска вноска в размер на 60лв, което се равнява на сума от 5лв на месец.
Членството в BMW Клуб България осигурява следните преференции към момента:
1. Членска карта
2. Отстъпки в сервизи други фирми за резервни части и аксесоари.
3. Членовете ползват отстъпки при закупуването на рекламни материали на клуба.
4. BMW Клуб България е официално регистриран клуб, лицензиран от BMW AG и член на европейската общност на BMW Клубовете, за което плащаме такса, съответно ползваме намаления за техните мероприятия, рекламни материали и издания, които можем също да изброим при интерес.
5. Членовете на Клуба се ползват с превилегии при всички организирани мероприятия от BMW Клуб България
6. Членовете на Клуба имат достъп до под-форума "BMW Клуб България", където разискваме всички клубни въпроси и се вижда само от официалните членове на Клуба
Сигурно съм пропуснал нещо, но в основни линии е това. Молбата за членство е пусната като отделен линк от Георги Пенчев.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=41971
Следващите думи са на Туртурело, написани преди доста време, които ми се иска да оставя в оригиналния им вид:
Членството в BMW Клуб България доказва Вашия ентусиазъм към марката и каузата на нашия клуб! Лесно е всеки да влиза, пише, обсъжда и чете в този форум, но едва ли много от Вас са си задавали дори най-дребнавия въпрос - "кой плаща поддръжката на този форум ..." За съжаление за създаването на нещо хубаво каквото е този Клуб, не е нужен само ентусиазъм, нужни са и пари. Средства, от които ние не печелим, а инвестираме за поддържането и развитието на Клуба, за рекламни материали, за организирането на Събори и сбирки. Възвращаемост от тези пари не очаквайте, макар да се стараем да направим членството апетитно с пакет преференции, които постоянно разширяваме с общи усилия.
Докажете ентусиазма си, подкрепете ни и станете част от този Клуб!
Сега пак съм аз

Молбите за членство се приемат по и-мейл или на хартия от мен, Asen_X, Pechev, Lucky, bmwdriver или The Boss. Първите трима са актуалния УС на БМВ клуб България, другите трима са от Контролната комисия. Ще пуснем снимките на всеки от тях, за да се ориентирате по-лесно. Крайният срок за подаването на молбите е 16 декември. До момента са подадени 31 молби за членство. Успех!
Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
Общо събрание 2007 ще се проведе в залата на хотел Акорд, бул. Владимир Вазов 17 на 17.12.2006 г. от 13ч. Всички, подали молби за членство в БМВ клуб България са поканени да присъстват на събранието. Странични наблюдатели няма да се допускат, благодарим за разбирането!
http://www.hotel-accord.com/index.php
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b55a3 ... &start.y=0
http://www.hotel-accord.com/index.php
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b55a3 ... &start.y=0
- Leon
- старши ентусиаст
-
Кандидати ,които трябва да подадат молба със снимка :
OPASNO LUD
Too Cool
CheGevara
gego_N
Slavi
ms
Gecata_BMW
Иво Войков
LeX
///M -ma6inata
Boce
BAYRON
WeiSTD
BMW Lover
MaxMan
Кандидати, подали молби, но без снимка :
Niki Lauda
Волния Уили
Cappo di Tutti
Nad Maxxx
bravo
ICE
Gazzzar (Edit Asen_X - имам негова снимка)
Молбите не са за наш кеф или да сме интересни, а са изискване на закона и се пазят в архив като основание за членството ви. Молбите и снимките си изпратете на Asen_X на лс или имейл. За тези, които ще ги подадат на хартия, ОС е добра възможност
OPASNO LUD
Too Cool
CheGevara
gego_N
Slavi
ms
Gecata_BMW
Иво Войков
LeX
///M -ma6inata
Boce
BAYRON
WeiSTD
BMW Lover
MaxMan
Кандидати, подали молби, но без снимка :
Niki Lauda
Волния Уили
Cappo di Tutti
Nad Maxxx
bravo
ICE
Gazzzar (Edit Asen_X - имам негова снимка)
Молбите не са за наш кеф или да сме интересни, а са изискване на закона и се пазят в архив като основание за членството ви. Молбите и снимките си изпратете на Asen_X на лс или имейл. За тези, които ще ги подадат на хартия, ОС е добра възможност

- Leon
- старши ентусиаст
-
Благодаря на всички присъствали и честито на новите членове на БМВ клуб България!
4 мнения
• Страница 1 от 1