ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ШОФЬОРИТЕ !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 15 Дек 2006, 16:11

Аз нищо не съм чул за това ти какво си направил..И от къде мислиш че нищо аз не правя..просто трудно ще се дадът гласност където и да било на Делата които водя срещу КАТ общини и прочие...ама какво ти обяснявам :mhihi:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 16 Дек 2006, 1:20

sieg,
приятелю мери си тона!!!

Тук всеки е по собствено желание и изразява собствено мнение и никой не налага на другите собственото си такова!
Запази приятелския тон във форума и си дръж нервите!
Ясно?!

Форума е за това, да споделяме и понякога да спорим, но не и да се заяждане... От това никой няма полза, вярвай ми.

Относно статията:
Всичко в нея е абсолютна истина, и аз я подкрепям. Въпросът е кой ще го чуе всичко това? Аз и ти? ОК, ама ние няма да промени нищо. Важното е управниците да го чуят, да вземат мерки...
Има много рани, които трябва да лекуваме: корупция, бюрокрация, дисциплина, държ.органи трябва да са за пример, а не да са падари... и още, мърсотия, маркировка, синхрон на светофарни уредби и движението в София, дупки, осветление, гр.транспорт, здравеопазване, образувание, престъпност, и т.н. Сигурен съм, че за всяко едно нещо можем да изпишем по 2-3 страници, но не това е важното. Важното е какво се прави, за да не е така? Или защо нищо не се прави? Кой има сметка от това бездействие и докога ще е така?
Това е правилната посока!
Хайде със здраве! 8)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Дек 2006, 12:20

Добре дошли в ЕС!
Снощи ходих да пускам едни картички в пощата на ул. Оборище. Ето на какъв разговор между реститути попаднах:
- Чу ли, щели да вдигат данъците?
- На кое?
- На недвижимите имоти. Вдигнали базовата оценка и с нея скачал данъка.
...
Ми така е, ще карате коли за по 30-50 000 евро и ще плащате 20 лв данък. Плащайте по 1% от стойноста на колата данък и ще има пари за пътища.
Държавата като не може да си събере парите, удря по коли и имоти - те не могат да се скрият. На когото и да са - ще си вземе парите. А относно "правоимащите" - те да са проблема.
Паркинги няма - офиса ми е на ул. Шипка. От единия со длугия край на сградата са 30м. Ние сме 4 етажа и четирите са офиси. Е, сега на първия правят спа-център. В трите офиса са над 20 човека. Личните и служебните коли знаете ли колко са? Е къде да ги паркираме? Кой от вас ще каже къде да се направят паркинги на 200 етажа дори - няма къде. Както в един автобус не могат да влезнат 500 човека, така и в центъра на София няма физическо място за 100 000 автомобила.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 16 Дек 2006, 13:48

Не се косете мом4ета...няма смисъл....на всеки е ясно за какво иде ре4. 6те се мъ4им и тва е .... еволиуция му викат на тва :mhihi: ....
Те 6те ни тровят, ние 6те се нагаждаме и така ....
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 16 Дек 2006, 14:32

Момчета няма смисъл да се карате за глупости, които най-малкото не зависят от вас! Че сме и ще бъдем потърпевши винаги това е повече от ясно, но няма смисал да скачаме един срещу друг заради това. Че държавата е виновна за тези работи е така, но и ние имаме някаква вина, все пак почти всички караме лудо, по-често, или по-рядко. Но истината е една .... с рестрикциите които въвеждат непрестанно удрят само обикновените хора и ги озлобяват още повече ... мисля, че предишните няколко мнения са доказателство за това ... Само ни налагат по-големи санкции и забрани, които трябва ние да спазваме, а тези които ги нарушават по дифоут продължават да си ги нарушават без никой да ги пипне. Майката му е да се мисли! Това е проблема на куките специално, защото те в писането на актове са най-добри, но нямат никаква реална преценка на ситуацията пишат си там и са си ок ... както каза един колега по-нагоре, или в статията беше написано извинявам се не си спомням в момента ... та ..... шефа на районното им казал, без 100 написани акта да не се връщат ... еми малоумно е! Пишат ти акт, защото ти е изгорял единия фар през деня (защото вече е задължително да караме на фарове и през деня), но няма да те спре и учтиво да ти каже, че ти е изгоряла крушката, за да си я смениш ... отплеснах се малко :) ... та като напише 100-те акта после от 101-ия почва да ти взима по 10 лева .... айде стига толкова защото така мога да си пиша до утре за куките и само ще ви отегчавам, а и надали това са неща които не знае всеки, който чете този форум. Мерси за вниманието и се извинявам, че се отплеснах така пийс

П.С. Това и изцяло мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!

:bchug:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 16 Дек 2006, 15:42

м/у другото им казват без Х на броя актове да не се връщат, защото това ни е една от черните точки за корупция от ЕС. Ако средно в една държава има примерно 500 акта на ден, ние сме били със статистика примерно 15 акта на ден, което всеки малоумен ще види че не сме безобразно добрите шофьори, а просто сме корумпирани, и сега трупат 'подобрение в корупцията' :) българска му работа.
същото е и за законите - всичко е за фасон 'ми ние стегнахме/направихме/измислихме начин' - дали е ефикасен изобщо, няма значение, отчитат се там нещо...

Предишна

Назад към Основен Форум