Един въпрос за хората с опит

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 30 Ное 2006, 1:33

Хехе, да само ме нахъсахте :). Аз си мислех да си взема Е30, ама напоследък малко повече ми харесва Е34, но пък не излиза ли много по-скъпо ?

Между другото в америка БМВ имат слава на страхотна спортна кола. И освен това е най-караната германска кола там. Обаче там е много трудно да намериш БМВ без кожен салон, климатик, всичко електрическо и освен това моделите с малки двигатели въобще не ги внасят. Масово се карат 3-ки 330i и 328i като сигурно половината са кабриолети и с всички екстри. За под 1000$ се намира много запазена E30-ка поддържана само с оригинални части, с кожен салон, климатик и всичко електрическо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 30 Ное 2006, 2:18

Ами посегни тогава към едно 328i (не автоматик!), ако си в хАмериката.
То със сигурност ще върви повече от Е34 същия обем двигател ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 30 Ное 2006, 2:51

Loewe написа:Ами посегни тогава към едно 328i (не автоматик!), ако си в хАмериката.
То със сигурност ще върви повече от Е34 същия обем двигател ;)

Еее, за съжаление не съм там. Иначе като бях там това лято си купих за 800$ 325es купе 1986 година, с дефорсирания 2.7 литров двигател :). Имаше бяла кожа, климатик, всичко електрическо (и шибедаха) . Абе фън !

Потребител
Аватар

не всеки БМВ притежател знае кво наистина притежава

Мнение от Цюрих 540 » 14 Дек 2006, 16:01

Дами и пичове, са ще ви кажа нещо в което си проличава вече много класата на БМВто в сравнение с другите марки. Има тънкости които във важни моменти си оказват влияние....
Представяте ли си.... чупи ми се скоростна кутия на 270 000 (след много, много юркане като такси)и кво стана.... колата остана да работи на само на 3 скорост, но вървеше. Трудно набираше, но варвеше. Показваше ми на таблото че скоростната кутия е счупена и е включена специална програма. По късно в БМВ ми казаха че това е направено с цел, колата да не ме остави на пътя. Компютара правел тест и я включвал ако скоростите не били тотално смляни. Така и стана. Закарах си аз колата на собствен път до гаража и се благодарях на господа че това е възможно. Е ПИТАЙТЕ МЕ СЕГА, ДАЛИ АЗ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА ДА СИ КУПЯ ДРУГА МАРКА АВТОМОБИЛ ПРЕД БМВто.

за сега ми е трето, и няма да е последно !!! Да не говорим че с 280 не се усеща още Адреналина. Все едно съм със 180

Предишна

Назад към Основен Форум