.: ЗАСТРАХОВКА :.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 29 Сеп 2006, 12:19

ДЗИ - брокера ми ги препоръча пред БулИнс за моята кола специално, въпреки че работят и с БулИнс.
Досега са били коректни винаги.
Touring & windsurf club

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 29 Сеп 2006, 14:45

Georgieff написа:ДЗИ - брокера ми ги препоръча пред БулИнс за моята кола специално, въпреки че работят и с БулИнс.
Досега са били коректни винаги.

:OT: да не ти е Пешо брокера с гсм завършащ на 996 :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Сеп 2006, 23:37

t0sh написа:
Dimo написа:Булинс или Булстрад там е истината :yes:

... и крадат халогени нали :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а иначе защо не пишете защо сте доволни/недоволни от еди-кой си, да почета и аз малко мнения с аргументи...

Ми да крадат кво да ги права, мислех че мен ша ме подминат ама.... :lol:

Иначе баща ми е застрахован при едните аз при другите и съм доволен понеже и двамата сме им ползвали услугите (за щастие за дреболийки) и плащат добре и точно, таз затва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 30 Сеп 2006, 9:49

бях с армеец, и с булинс. последно се върнах в армеец отново... сега никъде 'щото нямам кола и софето... :confused:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Окт 2006, 15:33

RONI написа:ДЗИ са наи коректни.Тва е моито мнение.

:nono: :nono: :nono:
Тия са най-некоректните боклуци при които човек може да си застрахова колата!!!!
След като тотализирах предишната Е36-ца отказаха да ми платят без да ми дадат каквото и да е обяснение. Писах жалби, исках срещи с някой от шефовете но лайната се покриха и не ме допуснаха да се срещна с тях. Само за протокола да отбележа, че 2 години им бях лоялен клиент, плащах си на време вноските и не съм завел нито една щета. След като катастрофирах на момента се обатих в ДЗИ и прибраха автомобила ми с тяхна пътна помощ в представителството им. Имах протокол от КАТ, свидетели и изрядни документи. Не бях употребил алкохол или нанесъл вреди на други лица или имущество. Бях изряден от всякъде, а те ме преебаха зверски. Сега ще завеждам дело, но като знам колко са експедитивни съдилищата ни, делото ще се точи поне 2-3 години.
ДЗИ :no: при тия не бих застраховал и празна бутилка от минерална вода - ИЗМАМНИЦИ :maad: Дано дадат парите с които ме преебаха за хемодиализа и химиотерапия на най-близките си!!!
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум