.: ЗАСТРАХОВКА :.
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
ДЗИ - брокера ми ги препоръча пред БулИнс за моята кола специално, въпреки че работят и с БулИнс.
Досега са били коректни винаги.
Touring & windsurf club
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Georgieff написа:ДЗИ - брокера ми ги препоръча пред БулИнс за моята кола специално, въпреки че работят и с БулИнс.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
t0sh написа:Dimo написа:Булинс или Булстрад там е истината
... и крадат халогени нали![]()
![]()
![]()
а иначе защо не пишете защо сте доволни/недоволни от еди-кой си, да почета и аз малко мнения с аргументи...
Ми да крадат кво да ги права, мислех че мен ша ме подминат ама....

Иначе баща ми е застрахован при едните аз при другите и съм доволен понеже и двамата сме им ползвали услугите (за щастие за дреболийки) и плащат добре и точно, таз затва.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
RONI написа:ДЗИ са наи коректни.Тва е моито мнение.

Тия са най-некоректните боклуци при които човек може да си застрахова колата!!!!
След като тотализирах предишната Е36-ца отказаха да ми платят без да ми дадат каквото и да е обяснение. Писах жалби, исках срещи с някой от шефовете но лайната се покриха и не ме допуснаха да се срещна с тях. Само за протокола да отбележа, че 2 години им бях лоялен клиент, плащах си на време вноските и не съм завел нито една щета. След като катастрофирах на момента се обатих в ДЗИ и прибраха автомобила ми с тяхна пътна помощ в представителството им. Имах протокол от КАТ, свидетели и изрядни документи. Не бях употребил алкохол или нанесъл вреди на други лица или имущество. Бях изряден от всякъде, а те ме преебаха зверски. Сега ще завеждам дело, но като знам колко са експедитивни съдилищата ни, делото ще се точи поне 2-3 години.
ДЗИ

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2