парктроник

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

някой наиса най голямата глупост :)

Мнение от 535 » 24 Сеп 2006, 8:43

някой написа най голямата глупост :)

soreman :
"Аз поне преден парктроник до сега съм виждал в действие само на кола автоматик и там е просто, като включиш на P и се задейства...."

кефите ме много някой от вас карал ли е автоматик аз съм карал само два :)))) но п то не е това което си мислите ... спираш на място и слагаш на п двигателя работи но колелата са блокирани гасиш и палиш на п няма съеденител :)))) и колата е осигурена на място демек като си на п няма абсолютно никакъв смисул да ти работи парк троника :))) абе герой сте

а иначе тука 2 мнения по нагоре е прав човека тия дето ги продават са така пипаш спирачката и там някакви секунди 5-10 работят предните сензори после спират аз имах смо заден, и да в задръстване ако пипаш спирачката ще сработи ... ама под метър и половина не спирате ли много близо ;))))

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Сеп 2006, 11:37

ти маи нямаш никаква представа за растоянията :mhihi: :mhihi: :mhihi: ..следващия път в задръстване се загледай на какво растояние си от този пред или зад теб..ако има над 1 метър имаш 1 метър бирени бутилки от мен :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Основен Форум