парктроник
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
някой наиса най голямата глупост :)
някой написа най голямата глупост
soreman :
"Аз поне преден парктроник до сега съм виждал в действие само на кола автоматик и там е просто, като включиш на P и се задейства...."
кефите ме много някой от вас карал ли е автоматик аз съм карал само два
))) но п то не е това което си мислите ... спираш на място и слагаш на п двигателя работи но колелата са блокирани гасиш и палиш на п няма съеденител
))) и колата е осигурена на място демек като си на п няма абсолютно никакъв смисул да ти работи парк троника
)) абе герой сте
а иначе тука 2 мнения по нагоре е прав човека тия дето ги продават са така пипаш спирачката и там някакви секунди 5-10 работят предните сензори после спират аз имах смо заден, и да в задръстване ако пипаш спирачката ще сработи ... ама под метър и половина не спирате ли много близо
)))

soreman :
"Аз поне преден парктроник до сега съм виждал в действие само на кола автоматик и там е просто, като включиш на P и се задейства...."
кефите ме много някой от вас карал ли е автоматик аз съм карал само два

а иначе тука 2 мнения по нагоре е прав човека тия дето ги продават са така пипаш спирачката и там някакви секунди 5-10 работят предните сензори после спират аз имах смо заден, и да в задръстване ако пипаш спирачката ще сработи ... ама под метър и половина не спирате ли много близо

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ти маи нямаш никаква представа за растоянията
..следващия път в задръстване се загледай на какво растояние си от този пред или зад теб..ако има над 1 метър имаш 1 метър бирени бутилки от мен 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2