Видео с Бенгал
Модератор: Общи модератори
deliveryman написа:Turturelo написа:deliveryman написа:Turturelo написа:.. ти защо реши, че някой е полегнал и чака
Абе мен ако ме питаш - не на кълка, а на гръб направо са полегнали всички европейски производители и сигурно сега ще почват да се местят на кълка....
бе графиките друго показват .. но щом казваш ..
Имах впредвид друго - хибридни технологии и нововъведения...
и с хибридите са готови .. особено BMW, но не им е дошло времето тук. Продават ги на американците да се радват, че пазят околната среда. Нито са по-икономични, нито са по-ефтини ..
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Ще са готови,но след 10г......освен ако нещо съм пропуснал....Кои хибридни модели продават там БМВ?Времето им е дошло, просто тук европейските производители късно го осъзнаха...За харченето-частично си прав,по магистралата харчат даже повече,но силата им е в града....Не забравяй и данъчните облекчения които в Европата имат силата да обръщат графики.....
като казвам, че са готови .. готови са
както с водородния автомобил сме готови от няколко години, но не го пускаме, защото няма инфраструктура, така и с хибридите
за данъчните облекчения си прав, но при положение, че сега има конкуренция на тема нисък разход, висока мощност .. още не им е дошло времето! Знаем какво правим .. спокойнооо!

за данъчните облекчения си прав, но при положение, че сега има конкуренция на тема нисък разход, висока мощност .. още не им е дошло времето! Знаем какво правим .. спокойнооо!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MaXimal написа:
Ето ви една рекламка
http://www.zenzu.be/media/bmwe90australiacommercial.mov
На някой ако му се занимава може да я качи в хостинга на бмв.
Кой изпълнява песента,към рекламата?